Mara ma kakav avent set 🤣
Kupi su posebno sto ti treba. Npr meni su baby love skare awesome. cetku isto imam njihovu i super je. Za mjerit temp smo uzeli braun.. nez sta je jos tam u tom setu ali je meni bacanje para on 😜 a sad tko kako voli
Tko je pitao sa sterilizator meni je i to bacanje pare osim ako ne planiras imat sto bocica i duda i nez ni ja cega pa ti se neda otkuhavat . 😄
Hvala!
To sam i mislila. Tako ce i biti.
🙅♀️30, 🙋♂️29
Cure koje imate namještene baby kutke slobodno slikajte 😍 meni to gušt gledati, a možda se rodi i koja ideja
Ajmeee tek sad sam uspjela pročitati sve unazad par dana i zaboravila skoro sve osim da kod Lucky krećeeee 🥰🥰 ajmeee, sretnooo, koje uzbuđenje! 🤩
I mene hvataju te kontrakcije, ali ništa pravilno pa niti ne bilježim još. Ali jedva čekam da krene kako treba 🤩🥰
Cure visok mi tlak danas i beba je ekstra aktivna tipa za 10 udaraca mi treba 5 min, a inace oko 20-ak min. Jel je razlog za brigu ili je oke? Dokicu ne mogu dobit na tel
🧔 35
🙎🏼♀️32
🤰🏼 1.trudnoca, 40. tjedan, po uzv 39.💙
Malm imam i ja, prezadovoljna zasad 😄 mjesta ima i previse 😅 gore sam uzela podlogu s tvrdim dnom
2021. M 💗
Imam i ja malm komodicu sa 6 ladica :) vise nego dovoljno. Podlogu necu imati gore, presvlacit cu ga na krevetu. Ionako imamo malo mjesta pa sve svodimo na minimum 😎😇
➕4.11.2020.
It's a boy 💙
Termin poroda 09.07.
Rođenje 20.07.2021.
[url=https://lilypie.com [/url
i hvala cure za Malm komodu, ima u Jysku identična al se drugačije zove, definitivno i ja uzimam😍 gore još tvrdu podlogu za previjanje i onu kadicu iz Ikee najjeftiniju 😊 mislim da će to biti super
Susika bas mi se sviđa spavačica….odlična. još bolje što i nakon poroda može bit u funkciji! A ti izgledaš odlično!
hvala ti🥰 sumnjam da ću ju koristit poslije, kod mene spavanje samo gaćice i potkosulja, nista drugo ne dolazi u obzir 😄 zato sam i prezadovoljna sto sam tu dosta ustedjela.. tj. poslužit će za još koji porod eventualno 😁
Super je spavacica ali stvarno ne kuzim sto ih prave tako kratke. Pa to da se malo savijes, ispade sve 😂😂😂
Mia 🥰 termin 27.7.
Susika, jako slatka spavacica i slapice i ti i trbuscic! 😍
Malm mi je kako lijep, Hemnes isto, ali meni ne stanu, no zadovoljna sam jer sam rascistila malo svoje ormare (kojih imam stvarno puno) i oslobodila masu ladica, tako da imam mjesta za bebu kao da sam kupila komodu, a nije mi zakrcilo sobu! 🎉 Sad jos imam za poklonit par vreca robe i par vreca za odnijet na reciklazu-HM prima robu i daje 10 %popusta po vecici za jedan artikal😊
Spavacicu kupila trudnicku i za dojenje bas lijepu ljetnu udobnu, Intimissimi - iz vintage shopa za 30 kn.🤣🙈 Mislim da sam dobar deal napravila.😊
Sortiraj odgovore
Najstariji