Dominique meni se događa to s kratkim dahom u kucanjemnsrca cesto i to unazad cca dva tjedna.. sve je to normalno. Bebica se naslanja i na ošit i zato dolazi do toga.. ne brini se ☺️
Jesam jedina u grupi s niskom posteljicom? Glupa sam jer sam se išla malo “educirati” vezano za nisku posteljicu i jbt procitala sam sve nešto gadno, počela sam se brinuti...
Doktorica mi je rekla da ona ima još malo vremena da se povuče gore, da se ne brinem.. međutim kako čitam iskustva.. rijetko kome se povuče nakon 28-29 tjedna.. u slučaju da dođe do carskog zbog toga, to mi je najmanja briga..ono sto me brine je nedostatak kisika za bebicu zbog te glupe niske posteljice! 😶😶
👩🏻 32 god.
🧔🏻 32 god.
1/2020 missed ab 10tt
11/2020 plusić 💫
27.07.2021. Ante 🤎
O pa Bela ti si samo korak do "termina" inače bebe rođene od 37 tjedna pa na dalje smatraju se terminskim bebama. Tako da samo omekšan C za tvoje tjedne je apsolutno uredan nalaz.
Bojana divne ste, stvarno je najlipse kad se nase velike cure krenu maziti s mamom i trbuhom 🥰
Joj ja ne mogu vjerovati da smo sad zabozbiljno u pakiranjima torbi i zadnjim pripremama.
Isto sam tip kojem cim krene lijepo vrijeme to vrijeme leeeetiii….
Ima li koja od vas da je frisko otvarala rodiljni dopust a da nije bila nankomplikacijama. Meni teta iz racunovodstva kaze da ona sve salje na HZZO i da ja ne trebam osobno ici tamo. E sad ja pojma nemam kako to funkcionira i jel stvarno nebtrebam ili ipak trebam?
sve se može mailom riješiti sa hzzo, nebitno dal ti ili računovođa, tako da si mirna :) ja čekam sad pregled u četvrtak da potvrdimo otvaranje porodilnog, još tjedan i po i samo odmor pošto je i za malu sve pripremljeno, a do tad bude i kofer spakiran :)
2021. M 💗
Dominiquemeni se događa to s kratkim dahom u kucanjemnsrca cesto i to unazad cca dva tjedna.. sve je to normalno. Bebica se naslanja i na ošit i zato dolazi do toga.. ne brini se ☺️
Jesam jedina u grupi s niskom posteljicom? Glupa sam jer sam se išla malo “educirati” vezano za nisku posteljicu i jbt procitala sam sve nešto gadno, počela sam se brinuti…
Doktorica mi je rekla da ona ima još malo vremena da se povuče gore, da se ne brinem.. međutim kako čitam iskustva.. rijetko kome se povuče nakon 28-29 tjedna.. u slučaju da dođe do carskog zbog toga, to mi je najmanja briga..ono sto me brine je nedostatak kisika za bebicu zbog te glupe niske posteljice! 😶😶
Rio meni je navodno bila niska posteljica, 14mm od usca, s tim da je mali tada jos bio poprecno u trbuhu.. Jedina uputa od dokt je bila da ne izvodim nikakve "manevre" i malo usporim tempo, slušam tijelo. Ako osjetim pritisak da legnem. Poslala me u Petrovu na dodatni ultrazvuk da daju svoje mišljenje, no dok sam došla na red mali se već okrenuo na glavu, u Petrovoj kažu da se i posteljica tim njegovim okretom podigla malo i sada glava vodi. Moje mišljenje je da stvarno još imaš vremena, 27 tjedan je, stigne se to još sve podići, ali i da ostane tako bitno je da posteljica ne prekriva usce. :) No sikiriki! :)
It's a boy! 💙
Cure super za dobre preglede, bude sve ok.
Bela meni je doktorica rekla da dok je nepromijenjena duzina cerviksa da je dobro ulozivost i to za sad nema neke smetnje. Ja isto jos bar 3 tjedna na mirovanju.
Dominique ja imam problema sa zubnim mesom, rade mi se onako đepići i sve je to oteceno, crveno i krvari. Zubar mi je u vise navrata cistio, ja doma ispirem sa dentalnim tusem, mazem gingivgel, et. ulje klincica, ispirem kaduljom, slabom vodom cime sve ne, ali na koji dan se umiri i opet isto. Kaze da je to zbog porasta progesterona i da dok ne rodim mozemo samo tako cistit i nista vise, a kad se oporavim od poroda ce me slat slikat zube.
Tetra pelene meni su zakon ove iz Lesnine.
Bojana predivne ste i bas je divno vidjet kako vec sad mazi i pazi seku
🧔 35
🙎🏼♀️32
🤰🏼 1.trudnoca, 40. tjedan, po uzv 39.💙
Hvala cure na informacijam, nego sta nego pomogle. Sta je he korona je donijela dosta dobrih stvari ako sagledamo cijelu sliku...nego navika hodanja od šaltera do šaltera ko crv sumnje pita jel stvarno može mejlom 😄🤣 dok naučimo na tu brzinu odjednom ce opet trebat šalterisat...
url=https://lilypie.com]
Super Tinchy hvala ti, za sad je cerviks isti ko i prosli put. Samo nek ostane do 37.tjedna pa cemo dalje lako. Jos malo 😀
.
Tetrice iz lesnine i kadica narucene! 🥳
.
Meni je zubno meso isto jako jako nateceno i krvari mi pri pranju, ali nisam isla kod stomatologa jer sam na mirovanju ali mislila sam svakako otici vidjeti makar prije poroda sto kaze i da mi makar malo to ocisti.
6/21 👧🏼
6/23 👼🏼 7tt
03/24 ⏳
Rio ne sekiraj se oko toga. Stigne ti se jos dic. Meni isto vele stigne se dic, a 31 tt sam. Moja je 10mm od usca, kolko je tvoja? Doktorica mi je rekla ako za 2 tjedna na kontroli sve bude ok s njim i ak normalno raste onda do kraja bude sve ok. Ako sam ju dobro shvatila i da ne raste kak se spada zbog tog jer ne dobiva dovoljno kisika ne znaci da sa bebomce nesto bit lose i da ce imat probelma, nego samo da ce bit manja, ono tipa 2500g i 47cm, karikiram jel, al tak sam ja nju shvatila
Hvala cure na komplimentima, Iskra je za sad oduševljena, ali vidjećemo šta će biti kad Iris stigne 🙏🤣🙈.
Malo vježbam kako ime stoji i da li je to to 😉😊
Iskra 19.12.2017.
Iris 05.07.2021.
Bojana, preslatke ste sve 3! ❤😍🤗 Iskra je bas prelijepa. Hvala ti za siso-utjehu🤣🤗. Moje su slicne, 85B (al plitki) - bitno samo da ispune svrhu-dojenje!❤
Rio, nemoj citati, ja sam se u pocetku citanjem isprestrasila oko dijabetesa i raznih komplikacija i evo sve je dobro! Bit ce sve dobro 🤗❤
Sortiraj odgovore
Najstariji