Nama je pravi izazov bilo ime izabrati 😅
Za curicu naravno imamo i prvo i drugo ime još dok smo radili na bebi, a za muško smo se namucili...😅
Iako i sad imamo prvo ime a drugo eto stoji sad za sad kao odluceno, ali se nadamo da će nam nešto bolje pasti na pamet 🤣😅
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗
Mi se isto jos nismo dogovorili za ime. Ja imam favorita, muz se ne izjasnjava, tak da ja ko god pita velim svoju ideju i skoro svima se svida😂 tak da mislim da muz i nema previse prava na ime hahahaha makar sam htjela da on sad izabere ime jer sam prvome ja dala jos dok je bio plusic na testu. Al eto ko mu kriv kad se nece izjasnit😅
Sta se tice imena ima vec jedno dva mj da smo se odlucili za jedno osim ako se na kraju ne predomislimo za nesto novo sta iskoci al cisto sumnjam vec su svi poceli koristiti njegovo ime ako ga budemo mjenjali pobit ce nas sta smo im uopce rekli 🤣🤣
Sutra idemo na ogtt nadam se da nam nece bit pre gadno ne znam kako cu bez hrane prezivjet toliko dugo 🙈🙈
Cure jel se tetrice peglaju? Oprala sam ih na 60 i sve se drže super pa pretpostavljam da ne 😬
Termin 18.06
Cure jel se tetrice peglaju? Oprala sam ih na 60 i sve se drže super pa pretpostavljam da ne 😬
Ja sam ih za prvi put ispeglala računam da mi sve bude lijepo složeno, ali ubuduće ne planiram peglati 🤣🤣 nije mi omiljeni sport 🤣🤣
Hvala cure na odg za plahte. Baš mi fali popipati stvari. Ovako napamet mi je koma. Ja tetrice mislim na 90 prati inače. Tako ću i sad i popeglati ih za prvi put. Imam 3,4 s nekim uzorkom lijepim, njih ću na manju temperaturu. Te ionako neće biti za bljuckanje nego samo za ispod glave ili prekriti se. Što preživi preživi.
Za mene za sada 07.08.2021., dečko, Zadar
Ja sam namjeravala peglati svaki put 🤔
Upravo radi bebaca sam kupila peglu tek smo se ja i dragi bili uselili na pocetku godine pa nisam imala gotovo nista na pocetku 🤣
Al otom potom kad dode vrijeme peglanja vjv ce izletit kroz prozor kad me ona vrucina opali 🤣
29.6., decko, DE 💙
Mali mi nije dao spavati nocas pa sam u 3 ujutro narucila jaje, bazu i neke igrackice; popust je na babymarktu.
Ja sam uhvatila 2 dana sunca i perem po par perilica, pa sad kad opet krene kisa imat cu zanimaciju peglanje i da napokon sve spremim i zavrsim.
Sortiraj odgovore
Najstariji