LJETNE BEBE 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mirtasiric1
    22. Siječanj 2020. 13:07

Upustva naravno na kineskom 😭 uffff

• anav05
    22. Siječanj 2020. 13:07

Polly

Bebac24

Cure boja ko boja nije stetna za plod, bitni su hormoni koji mogu napraviti vraga.
    Evo upravo to sta je sierav napisala , ne prima isto, moze ne primit nikako, moze promjeniti boju, moze izgoriti kosu… zato frizerke prema trudnicama moraju bit pazljivije i stalno kontrolirati.
    Drugo je, da moze i vama smetati, smrditi.
    Tako da. Ja preporucam pramenove sa bojama osim ako ste bas baby plavuse.

Nikita bas sam jucer odlucila da ja vise nista u vezi sebe ne pisem, ako imate kakvu temu da mogu odg dobro ako ne nis.
    Znaci nitko vec duze ni ne odg na moj post,kao da nije napisan, i to bas bode u oci.
    Hvala sta si se sjetila evo 🙂
    Nisam, jastucnica se danas pere jucer sam sve spakirala u masinu ali naravno nisam je upalila 😂

Šta se tiče ne doživljavanja postova, nemoj to osobno shvatiti, ja sam se kao i ti našla par puta u toj situaciji, ali briga me, pišem i dalje 😂 Puno nas je, a dnevno previše stranica ispišemo i ako ne uđeš dan-dva gotovo, pogubiš se u svemu. Ne ignoriramo namjerno 😚

Pa da.
    I ja se evo primim foruma kad stignem, odgovaram sto znam.
    Nemoj to osobno shvacati, ni ja ne shvacam.
    Previse nas je, ne vjerujem da itko namjerno ignorira.
    Pa sto bi onda radili na forumu?
    😊😘

Polly
    22. Siječanj 2020. 13:08

Daisy100

Pollyda, slazem se. Mene je spasio odkad ga imam. Kolike otkucaje hvatas? Ja nekako mislim da moj ne pokazuje jer su jos preslabi, samo na sekundu uhvati. Ja ih jasno raspoznajem i cujem, ali mi ide na zivce sta mi brohke nece pokazati.
    Bebacvjeruj da sam se i ja osjecala par puta kao autsajder😂 mislim da nas je jako puno za popratit, osim ak nemas neko konkretno pitanje. Ja vikendom bas nisam aktivna i onda ne mogu popratit sve i uopce ne znam sto bih napisala😅

Hvala uvijek oko 140-150. Ne mogu bebini otkucaji biti preslabi, niti to ovisi o tjednu trudnoće. U kojem god tjednu bila bi trebali biti od 120-160. Jesi sigurna da nisi zamijenila otkucaje ga zvukom pupkovine? Ja češće i lakše nađem pupkovinu nego otkucaje, slično je pa lako zbuni, ali više zvuči baš kao nekakav protok. Trebalo bi ti očitati otkucaje malo nakon šta ih čuješ i ako je doppler ispavan. Malo zadrži na mjestu gdje ih čuješ i pričekaj da ih očita (par sekundi) 

Polly
    22. Siječanj 2020. 13:09

Mirtasiric1

Upustva naravno na kineskom 😭 uffff

Koji dopplee imaš? 

Polly
    22. Siječanj 2020. 13:11

Mirtasiric1

Daisy100

Pollyda, slazem se. Mene je spasio odkad ga imam. Kolike otkucaje hvatas? Ja nekako mislim da moj ne pokazuje jer su jos preslabi, samo na sekundu uhvati. Ja ih jasno raspoznajem i cujem, ali mi ide na zivce sta mi brohke nece pokazati.
    Bebacvjeruj da sam se i ja osjecala par puta kao autsajder😂 mislim da nas je jako puno za popratit, osim ak nemas neko konkretno pitanje. Ja vikendom bas nisam aktivna i onda ne mogu popratit sve i uopce ne znam sto bih napisala😅

Jel možeš reći koliki su kod tebe bebini otkucaji, kako razlikovati svoje od bebini, i koliki u pravilu trebaju biti

Ja svoje čak i ne čujem, nego vidim po brojkama da su moji i dok tražim šumi, krči svašta nešto sve dok ne nađem brze bebine 😊

Vrapčić123
    22. Siječanj 2020. 13:12

Curke ako sam ja koju izignorirala, tj.neodgovorila sorry, ponekad se pogubim kada ispišemo puno stranica. Tako da znate da nije ništa osobno ukoliko se već desilo ili ako se desi. Trudim se sve čitati, al nekad se zaista pogubim 😳 I nekad imam dojam da mi mozak slabije radi, ne znam kako bih radila uopće, obzirom da na poslu cijeli dan moram govoriti ☺️ Mislim da bih gluposti lupetala 😂
    Što se farbanja tiče na sreću imam onaj baleyage i skroz solidno izgleda, tak da za sad ni ne trebam na farbanje, obzirom da mi je izrast inače kod baleyaga
    Tak da ću još neko vrijeme izdržati. 😁

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

ena0206
    22. Siječanj 2020. 13:13

Kolacic

Baden-Württemberg, iz Stuttgarta.
    Ja danas usla u 9+1 i jos se moram sacekati do iduceg utorka za prvi pregled

Samo da sve bude ok

Aha, mozda je kod vas tako..meni je bas doktor radio vise puta ultrazvuk,sigurno 10ak puta do sada.. Nisam ni jedan platila,jer je rekao da on to navede kao da ga je morao napraviti i onda meni to lijepo sve Aok pokrije..
    Ne brini se,ja sam na prvi pregled otisla sa 5 tjedana i 4 dana... nista se nije vidjelo..samo prazna gestacijska... eee al posto mi je prva trudnoca nisam znala za to... i onda mi je rekao da se vratim za tjedan dana,da je jos rano..ja sam tih tjedan dana bila u najgorim mogucim scenarijima,nabila sebi stres samo takav.. zato bolje da je pregled kasnije. bit ce to sve super. drzim figee.. jel to prva bebica?

• amber
    22. Siječanj 2020. 13:16

Hej htjela ti reci da i ja imam taj kineski neki otkucaji kad mislim da je beba je sve vece od 100 pa na vise jer nekad zna pokazat i 50🤣sta je to nemam pojma no kaf nadem iznad 100sam u miru tako da pomalo naci ces samo pomalo

Vrapčić123
    22. Siječanj 2020. 13:17

Curke što mislite da otvorimo novu / istu temu ako vam je sporije malo ovako? Meni je za sad još ok. Jeste li vidjele da smo prošle 1000.stranica 😍

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

Polly
    22. Siječanj 2020. 13:18

Ako vas muči kineski, probajte skinuti Google prevoditelj app, možete slikati upute i namjestiti s kineskof na hrvatski, možda pomogne. Nisam probala, ali moj translator na huaweiu super radi 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.