LJETNE BEBE 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Nikita206
    22. Siječanj 2020. 12:10

Mrvičak, moj sljedeći pregled je 29.1. :)

Vrapčić, ja preko dana baš malo vode pijem, moram se natjerati, al zato su mi navečer i po noći uvijek suha usta i traži me vodu. Zadnjih par dana se budim točno u 4 ujutro za piškiti i popiti vode, i to mi zna poremetiti san jer se budim u 6 zbog posla 

Bebac, jesi isprobala jastuk, kakav ti je?

2020. - 🌸It's a girl🌸
    2025. - trying again 🍀

🌼TiKi🌼
    22. Siječanj 2020. 12:11

Amber ma meni mora jos i preljev poslije stavljati da ne budem zuta kao ptic pa moram biti tamo. Ali inace, super ideja 🤣
    Ja imam doma aqua maris za bebe pa tim kapam nos. 

👨‍🔧 '91., bez dijagnoze
    👩‍⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
    Poliklinika BetaPlus
    1.AIH 7/2019. Beta 0
    2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
    3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
    4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
    1🐧

mimoza
    22. Siječanj 2020. 12:11

lola to je u Njemackoj. Imamo samo 3 ultrazvuka od osiguranja, a ako zelimo jos, moramo sami placati. Ovdje osiguranje pokriva samo ono sto je zaista neophodno u trudnoci, da bi se sto manje cackalo, ali mnogi doktori i mi pacijenti, smatramo da je to premalo pa vecinom svi kupimo paket sa jos par ultrazvukova.

Kolacic
    22. Siječanj 2020. 12:12

Nas par smo u Njemackoj.
    Tu su 3 ultrazvuka pokrivena zdravstvenim...ostali ako se zeli se doplati.

• lola777
    22. Siječanj 2020. 12:14

mimoza

lola to je u Njemackoj. Imamo samo 3 ultrazvuka od osiguranja, a ako zelimo jos, moramo sami placati. Ovdje osiguranje pokriva samo ono sto je zaista neophodno u trudnoci, da bi se sto manje cackalo, ali mnogi doktori i mi pacijenti, smatramo da je to premalo pa vecinom svi kupimo paket sa jos par ultrazvukova.

A da, drukcije skroz. Ma ja bi poludila, i ovo mi bude malo pa odem u privatnika povremeno.
    Cure jesu vam stala razna boluckanja i jel nastupilo blazeno stanje? Mene svako malo nesto boli.

23.05.2020. - stiglo nase drugo zlato!🙏💝💝

sierrav
    22. Siječanj 2020. 12:21

Pozzic svima,cestitke na dobrim pregledima ovih par dana! 
    Nase bebe su izgleda mali zmajevi samo se mi prevec i nepotrebno vavek brinemo☺
    Ja sam izvalcila pramenove u 13tt nekako sam cekala tih prvih 12 tjedana.Nazalost boja mi nije ista,na to me je i upozorila niti blajh niti preljev neki zlstni odsjaj ima😐uhvatila mi boja triput brze pa kad je skuzila brzo je skidala foliju 
    Ali,barem izgleda urednije😹

• Bebac24
    22. Siječanj 2020. 12:29

Cure boja ko boja nije stetna za plod, bitni su hormoni koji mogu napraviti vraga. 
    Evo upravo to sta je sierav napisala , ne prima isto, moze ne primit nikako, moze promjeniti boju, moze izgoriti kosu... zato frizerke prema trudnicama moraju bit pazljivije i stalno kontrolirati. 
    Drugo je, da moze i vama smetati, smrditi. 
    Tako da. Ja preporucam pramenove sa bojama osim ako ste bas baby plavuse. 

Nikita bas sam jucer odlucila da ja vise nista u vezi sebe ne pisem, ako imate kakvu temu da mogu odg dobro ako ne nis. 
    Znaci nitko vec duze ni ne odg na moj post,kao da nije napisan, i to bas bode u oci. 
    Hvala sta si se sjetila evo 🙂 
    Nisam, jastucnica se danas pere jucer sam sve spakirala u masinu ali naravno nisam je upalila 😂

Polly
    22. Siječanj 2020. 12:42

Mirtasiric1

Cure pomoć ako koja koristi aparatić(dopler) za bebine otkucaje,. Upravo mi stiglo, naručila preko Alliexpresa. Znam da je Mrvičak negdje pisala o tome.

Šta te točno zanima? I ja sam imala nedoumice prvi dan 😄

Amelie 1
    22. Siječanj 2020. 12:45

Polly koliko cesto koristis dopler?

Polly
    22. Siječanj 2020. 12:46

Bebac24

Cure boja ko boja nije stetna za plod, bitni su hormoni koji mogu napraviti vraga.
    Evo upravo to sta je sierav napisala , ne prima isto, moze ne primit nikako, moze promjeniti boju, moze izgoriti kosu… zato frizerke prema trudnicama moraju bit pazljivije i stalno kontrolirati.
    Drugo je, da moze i vama smetati, smrditi.
    Tako da. Ja preporucam pramenove sa bojama osim ako ste bas baby plavuse.

Nikita bas sam jucer odlucila da ja vise nista u vezi sebe ne pisem, ako imate kakvu temu da mogu odg dobro ako ne nis.
    Znaci nitko vec duze ni ne odg na moj post,kao da nije napisan, i to bas bode u oci.
    Hvala sta si se sjetila evo 🙂
    Nisam, jastucnica se danas pere jucer sam sve spakirala u masinu ali naravno nisam je upalila 😂

Šta se tiče ne doživljavanja postova, nemoj to osobno shvatiti, ja sam se kao i ti našla par puta u toj situaciji, ali briga me, pišem i dalje 😂 Puno nas je, a dnevno previše stranica ispišemo i ako ne uđeš dan-dva gotovo, pogubiš se u svemu. Ne ignoriramo namjerno 😚

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.