Polly koliko cesto koristis dopler?
Svaki drugi dan. Nekad i svaki 🙈 evo prošlo 4 i pola tjedna od pregleda, crkla bih od brige do sad da ga nisam naručila. Nakon pregleda u pon mislim smanjiti. Ali doslovce ga upalim dok nađem otkucaje, poslušam ih par sekundi i ugasim. Sada ju brže i nađem nego prije 2 tjedna 😊
Cure moje ste od Etherala uzele jastuk. Ko dostavlja? Za koliko je bila dostava?
Gls. Meni kroz 3 radna dana ja mislim
Bebac bas mi je zao ako je tako ispalo :( odgovorit cu samo u svoje ime jer za sebe znam da nekad budem bas aktivna i raspisem se na siroko, a onda ne dodjem koji sat/pola dana/dan i bude toliko stranica da dok sve iscitam iskreno zaboravim dio toga sto sam iscitala kad krenem odgovarat..tako da evo zao mi je sto se tako osjecas i ako sam i ja pridonijela tome - oprosti glupo mi je napisat nije osobno jer vjerujem da je tebi itekako osobno ako te se izignorira, ali zbilja nije namjerno! 😘😘
Sretan 5. rodjendan malenom/velikom decku 🎉🎁🎂
Hvala svima. ❣️❣️❣️
Daisy draga ja sam u Njemackoj i ovaj ultrazvuk spada u ona 3 glavna ultrazvuka u trudnoci koje mi pokriva osiguranje.. Mislila sam da odem i privatno ali moj ginekolog ima jako jako dobar ultrazvuk pa za tim nema potrebe. Sve se super vidjelo.
Ena, jesi li uzela onaj paket za dodatne ultrazvuke ili ce ti napraviti samo ta 3 u trudnoci?!
Ja se jos dvoumim za to.
U kojoj si ti pokrajini ili gradu draga?
Ja nisam trebala birati kod svog ginekologa ni jedan paket. Prvi ultrazvuk kada sam dosla da mi potvrdi trudnocu sam platila iz svog dzepa,nekih 50 eura plus 50 eura sto mi je uzeo briseve.. ona sam iza toga imala jos par vaginalnig ultrazvuka koji su bili jako kratki,jer sam mnogo povracala pa je doktor to smatrao potrebnim.. i to nisam placala... Oko 8mog tjedna mi je dao trudnicku i pitao me zelim li raditi onaj kombinirani,gdje mjere nuhalni...to sam platila 200 eura plus mi je doslo jos pismo na kucnu adresu 50 eura da moram platit nalaze.. sada preglede imam svako 6 tjedana.. i to sve pokriva AOK.. osim ovih koje TI ZELIS EXTRA.. a one koje ginekolog sam napravi,to ne placas jer je on smatrao da je to prijekopotrebno.. tako je kod mene,ja sam u Bayernu,tocnije okolica Munchena. :)
Bebac i sve cure kojima se ne nadovezem na post, oprostite. Nekako kontam, ako nisam u nesto sigurna i kompetentna onda rdje necu odgovarati. Isto tako za jastuke za spavanje, nemam ni jedan pa ne znam puno o njima. Kolica i opremu za bebe nisam jos ni gledala pa ni to ne komentiram.Uglavnom, citam vas svaki dan i to mi je bas draga zanimacija.
23.05.2020. - stiglo nase drugo zlato!🙏💝💝
Cure boja ko boja nije stetna za plod, bitni su hormoni koji mogu napraviti vraga.
Evo upravo to sta je sierav napisala , ne prima isto, moze ne primit nikako, moze promjeniti boju, moze izgoriti kosu… zato frizerke prema trudnicama moraju bit pazljivije i stalno kontrolirati.
Drugo je, da moze i vama smetati, smrditi.
Tako da. Ja preporucam pramenove sa bojama osim ako ste bas baby plavuse.
Nikita bas sam jucer odlucila da ja vise nista u vezi sebe ne pisem, ako imate kakvu temu da mogu odg dobro ako ne nis.
Znaci nitko vec duze ni ne odg na moj post,kao da nije napisan, i to bas bode u oci.
Hvala sta si se sjetila evo 🙂
Nisam, jastucnica se danas pere jucer sam sve spakirala u masinu ali naravno nisam je upalila 😂
Šta se tiče ne doživljavanja postova, nemoj to osobno shvatiti, ja sam se kao i ti našla par puta u toj situaciji, ali briga me, pišem i dalje 😂 Puno nas je, a dnevno previše stranica ispišemo i ako ne uđeš dan-dva gotovo, pogubiš se u svemu. Ne ignoriramo namjerno 😚
Slažem se s Polly, i meni se dešava pa se trudim ne shvatiti osobno baš zato što znam da nas je puno, zna biti kaos s postovima ovdje
2020. - 🌸It's a girl🌸
2025. - trying again 🍀
Polly da, slazem se. Mene je spasio odkad ga imam. Kolike otkucaje hvatas? Ja nekako mislim da moj ne pokazuje jer su jos preslabi, samo na sekundu uhvati. Ja ih jasno raspoznajem i cujem, ali mi ide na zivce sta mi brohke nece pokazati.
Bebac vjeruj da sam se i ja osjecala par puta kao autsajder😂 mislim da nas je jako puno za popratit, osim ak nemas neko konkretno pitanje. Ja vikendom bas nisam aktivna i onda ne mogu popratit sve i uopce ne znam sto bih napisala😅
Lelibeli i meni je šećer pao na pamet, drago mi je da je kod tebe sve ok, budemo vidli kakav će moj biti 🙄 Znači nisam jedina da pijuckam vodu po noći... 😁
Trancie mene ubi u pojam taj umor od nespavanja... 😳 Ajd ja sam bar doma, nadam se da si i ti, pa je ipak lakše izdržati...
Lola čestitam na curki ❤️
Blacki znači i ti vodu pijuckaš tijekom noći.. Joj i ja bi na moreee, šetala bih uz more! Uf... 🤩 Lijepo je ovim našim morskim curama! A i u Zg je danas predivnoo, sunčan dan ful 💖
Amber, Nikita daa, takva neka čudnovata žeđ, treba se nalijevati preko dana pa bismo po noći sigurno manje pile, no mene pred spavanje baš uhvati 🙄
https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png
Baden-Württemberg, iz Stuttgarta.
Ja danas usla u 9+1 i jos se moram sacekati do iduceg utorka za prvi pregled
Samo da sve bude ok
Pollyda, slazem se. Mene je spasio odkad ga imam. Kolike otkucaje hvatas? Ja nekako mislim da moj ne pokazuje jer su jos preslabi, samo na sekundu uhvati. Ja ih jasno raspoznajem i cujem, ali mi ide na zivce sta mi brohke nece pokazati.
Bebacvjeruj da sam se i ja osjecala par puta kao autsajder😂 mislim da nas je jako puno za popratit, osim ak nemas neko konkretno pitanje. Ja vikendom bas nisam aktivna i onda ne mogu popratit sve i uopce ne znam sto bih napisala😅
Jel možeš reći koliki su kod tebe bebini otkucaji, kako razlikovati svoje od bebini, i koliki u pravilu trebaju biti
Sortiraj odgovore
Najstariji