Hvala svima. ❣️❣️❣️
Daisy draga ja sam u Njemackoj i ovaj ultrazvuk spada u ona 3 glavna ultrazvuka u trudnoci koje mi pokriva osiguranje.. Mislila sam da odem i privatno ali moj ginekolog ima jako jako dobar ultrazvuk pa za tim nema potrebe. Sve se super vidjelo.
Ena, jesi li uzela onaj paket za dodatne ultrazvuke ili ce ti napraviti samo ta 3 u trudnoci?!
Ja se jos dvoumim za to.
Ja se odvazila i narucila si onaj jastuk s Ethereala. Pocela kicma bolit i tesko se namjestam pa neka njega. Nadam se da ce biti dobar 😂 tu sam vec procitala od par cura da su narucile i da su zadovoljne
Ja ga imam.
Meni je super, kada nadjes svoj neki nacin spavanja i namjestis se😊
Jutro cure. Sretno svima danas na pregledima.
Ja jucer bila na pramenovima, osjecam se kao nova osoba 😂 bas sam zadovoljna i sama sebi lijepa 😂
A nikad nisam zadovoljna. Jos dok mi nije osusila kosu ucinilo mi sw da je sve zuto jako, bas sam gutala knedle i razmisljala kako, cu imati samo svezanu kosu, ali ispalo je odlicno 😁
Zelim svima ugodan dan 😘😘
Sad mi je prilika da pitam koliko vas ima da u trudnoci idete frizerki na pramenove, blajhanja i slicno, da li to stvarno jako steti bebi ili je zanemarivo ukoliko nije non stop? Možda mi puhne jednog dana pa vratim pramenove, sad sam samo prirodna jednobojna brineta, dojadilo mi unatoc tome sto nemam sjede
Ja zasada nisam, ali moram hitno bar na bojanje zbog izrasta i sijedih... a čitala sam da su cure pisale da su pramenovi najmanje štetni jr ne idu od korijena... ali isto čekam da prođe prvo tromjesečje pa bi ona.... u prošloj trudnoći nisam sijedih imala pa se nisam bojala....
Evo ja idem danas na pramenove, najveci mi je problem sjedenje tamo. Budem vise stajala nego sjedila 🤣, al moram ic, koma mi je izrast.
👨🔧 '91., bez dijagnoze
👩⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
Poliklinika BetaPlus
1.AIH 7/2019. Beta 0
2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
1🐧
Pozdrav curke! Sretno svima danas koji imaju preglede, javite nam dobre novosti!
Ja sam sinoć cijelu noć išla na wc, na kraju se probudila u 6 ujutro... I sad baš umornaaa! Jel vi budete jako žedne po noći? Ja svako malo moram vodu piti, barem gutljaj dva... I onda naravno moram na wc i tako u krug 🙄
https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png
Ja jucer bila na pramenovima, osjecam se kao nova osoba 😂 bas sam zadovoljna i sama sebi lijepa 😂
A nikad nisam zadovoljna. Jos dok mi nije osusila kosu ucinilo mi sw da je sve zuto jako, bas sam gutala knedle i razmisljala kako, cu imati samo svezanu kosu, ali ispalo je odlicno 😁
Sad mi je prilika da pitam koliko vas ima da u trudnoci idete frizerki na pramenove, blajhanja i slicno, da li to stvarno jako steti bebi ili je zanemarivo ukoliko nije non stop? Možda mi puhne jednog dana pa vratim pramenove, sad sam samo prirodna jednobojna brineta, dojadilo mi unatoc tome sto nemam sjede
Ja zasada nisam, ali moram hitno bar na bojanje zbog izrasta i sijedih… a čitala sam da su cure pisale da su pramenovi najmanje štetni jr ne idu od korijena… ali isto čekam da prođe prvo tromjesečje pa bi ona…. u prošloj trudnoći nisam sijedih imala pa se nisam bojala….
Ja sam isla samo na izrast stavljat pramenove, otkad sam trudna nisam bila,cekala sam da prvo temojesecje prode. i planiram opet tamo u 5 6 mjesecu, ovisi koliko ce rasti. Meni je i gin i frizerka rekli da pramenovi nisu stetni, niti je dokazano.
Konkretno moja frizerka se u 2 trrudnoce blajhala svaka 2 mjeseca i sve ok.ja se drzim onoga, kao i za sve ostalo, sve u granicama normale.
Baby girl 💜
Kolacic ja sam uzela paket sa dodatnim ultrazvukovima, da bih na svakom pregledu imala i to. Nekako mi je premalo samo 3 za cijelu trudnocu, a i doktorica kaze da je predugo od 30. do 40. tjedna bez uzv, da se ne vidi razvoj bebe.
Pozdrav curke! Sretno svima danas koji imaju preglede, javite nam dobre novosti!
Ja sam sinoć cijelu noć išla na wc, na kraju se probudila u 6 ujutro… I sad baš umornaaa! Jel vi budete jako žedne po noći? Ja svako malo moram vodu piti, barem gutljaj dva… I onda naravno moram na wc i tako u krug 🙄
Ja isto cilu noć na wc a kraj kreveta boca vode 😅 čak sam mislila da nije šećer ali u redu mi je nalaz
meni organizam inače ne traži vodu, trudim se pit je... tako da ne pijem po noći... sad se dignem jednom oko 2-3 na wc i onda u 6-7. Ali baš me iscrpljuje to loše spavanje
Blackliones, mene moja majka farba, a nastavila sam sa time u drugom tromjesečju. Koristila sam jednu cruelty free, vegan friendly boju sa što manje umjetnih dodataka i sl. Kupila sam je u dm-u i sasvim sam zadovoljna.
Frendica koja je bila trudna do nedavno cijelu se trudnoću bojala. Njoj je ginekolog dao zeleno svjetlo za to, pa je onda ona i meni. :)
Curka je ❤
Sortiraj odgovore
Najstariji