Jutro cure....
Ena super za pregled :-),
Dora čestitke.... kad pročitam koliko si se propatila i izmučila baš su te nagradili... preedivna vijest <3
Neko je pričao za carski, meni je frendica prvo dijete od 2800 g rodila na carski (zadak je bio pa je morala ) drugo dijete se pravilno okrenilo pa je išlo prirodno (cca 2g,8mj. ) i rodila bebu od proć 4 kg
E da Dora i još tko ima blizance... jutros mi je na Facu izbacilo, neka kolica u Baby centru... što se spajaju jedna uz drugo.. može bit za jedno ili dvoje djece..
Jutro cure. Sretno svima danas na pregledima.
Ja jucer bila na pramenovima, osjecam se kao nova osoba 😂 bas sam zadovoljna i sama sebi lijepa 😂
A nikad nisam zadovoljna. Jos dok mi nije osusila kosu ucinilo mi sw da je sve zuto jako, bas sam gutala knedle i razmisljala kako, cu imati samo svezanu kosu, ali ispalo je odlicno 😁
Zelim svima ugodan dan 😘😘
Sad mi je prilika da pitam koliko vas ima da u trudnoci idete frizerki na pramenove, blajhanja i slicno, da li to stvarno jako steti bebi ili je zanemarivo ukoliko nije non stop? Možda mi puhne jednog dana pa vratim pramenove, sad sam samo prirodna jednobojna brineta, dojadilo mi unatoc tome sto nemam sjede
Jutro cure! Drago mi je radi pregleda koji su prošli dobro. Najbolji osjećaj je iza pregleda, kada znaš da je sa bebicom sve dobro.
Ja sam danas punih 17 tjedana i još uvijek nemam nikakve mjehuriće i lupkanja. Valjda će to sve početi uskoro, bojim se da ću početi paničariti ako ne bude tako haha
NADOLAZEĆI PREGLEDI:
siječanj:
Mojesve – 24.1.
KOLACIC – 28.1.
POLLY – 27.1.
LINA – 27.1.
RAFFAELA – 29.1.
EOVYN – 29.1.
NIKITA – 29.1.
M_MAREE – 27.1.
Bebac24 – 30.1.
MISSYR – 30.1.
SIERAVV – 30.1.
DAISY100 – 31.1.
Anja1707 – 31.1.
veljača:
TRUDY – 4.2.
VRAPČIĆ123 – 4.2.
MRVIČAK – 7.2.
LORDY – 7.2.
LOLA – 7.2.
MALIONA08 – 10.2.
Tiki92 – 10.2.
LEONIC90 - 10.2.
Mimoza – 11.2.
YVETTE – 11.2.
ANAV – 11.2.
Dana130 – 11.2.
Tonka – 11.2.
BARBY - 12.2.
RIO13 - 12.2.
PČELICA06 – 12.2.
TOCKA_TOCKICA - 13.2.
IVCY1306 – 13.2.
LELIBELI – 13.2.
MOKVICA – 17.2.
TRANCIC - 18.2.
AMBER – 19.2.
FLUFFY – 20.2.
Jutro cure! Drago mi je radi pregleda koji su prošli dobro. Najbolji osjećaj je iza pregleda, kada znaš da je sa bebicom sve dobro.
Ja sam danas punih 17 tjedana i još uvijek nemam nikakve mjehuriće i lupkanja. Valjda će to sve početi uskoro, bojim se da ću početi paničariti ako ne bude tako haha
Ma moje se sve farbale i ja sam prije 2tj. 2,3 puta u trudnoci sigurno nije strasno. Meni ginek rekla da mogu. Stavila mi frizerka boju bez amonijaka
💙
Black Lioness ja sam se u prvoj trudnoci najnormalnije farbala, isla sam dvaput na pramenove a u medjuvremenu bi farbala izrast. Sad nisam bila od 10.mj. ali kako ne radim i ne da mi se, izbjegavam male zatvorene prostore radi gripe i viroza a i da ni nije glava mokra jer sam osjetljiva na sinuse i upale grla. Pricekat cu do 3.mj. Inace sam brineta prirodna sa sad vec podosta sijedih 😶
Ena super, divno!!
Curke, moj je pregled danas bio jako kratak, ali do kraja tjedna se moram javit za dogovor za iduci tjedan doci na veliki uzv pa ce onda detaljno pregledat sve organe i uzet briseve i sve zivo..
Aaaaliiii, saznali smo da su deckic i curica🥰🎉🎊🎀🍬🎈🥰 neopisivo smo sretni! ♡♡
Daj Boze jos i da taj veliki uzv prodje uredno i mislim da cu zbilja pocet uzivat u trudnoci 🤭
Dora, divno! Najljepša moguća kombinacija, cura i dečko! ❤️💙 Čestitam ti, 😘
I ostale curke, čestitam na uspješnim pregledima ❤️
Curka je ❤
Sortiraj odgovore
Najstariji