Evo mene sa jos jednim pitanjem
Sto mislite o sjedenju sa prekrizenim nogama?!
Ja sam u uredu 9h na dan u sjedecem polozaju i najudobnije mi je tako sa prekrizenim nogama.
Babske price su da se tako u trudnoci ne bi smjelo sjediti...znasto, ne znam.
Jel to dokazano, zna netko nesto o tome da to steti djetetu?!
Lola urin mi je bio ok ali imace sam imala problema s upalama.
Daisy ovaj moj jastuk je kostao 300kn.
Mene bas položaj sjedenja u uredu ubija.... rijetko stavljam nogu preko noge nekako mi smeta. Gledam se što više izvalit.
Chupachups stvarno se nadam da će se vidjet idući put; možda da odeš privatno na neki dobar ultrazvuk. želim ti svu sreću da nam se pridružiš :-)
Kolacic mislim da su to babske price. Iako, ako netko ima problema s koljenima ili ugruscima tad nije pametno sjediti prekrizenih nogu.
Cinnamon u ranijim tjednima sam znala. Sada baš ne. Koliko si trudna? Ne vidi ti se na trakici.. I meni je idući pregled 4.2. ☺️
Renata drago mi je da je sve super prošlo! 😊
Mimoza lijepo je čuti da je na pregledu sve dobro prošlo 🥰
hvala ti Vrapčić na odgovoru :) trudna sam 8+4 danas,
grozna sam se nepoznavanjem općih stvari za tipkanje ovdje na forumu,hah :) ne znam kako taggati osobu, ne znam postaviti potpis da se vidi :)
Heej, ja sam danas isto 8+4 🤗🤗
Dora4 evo link pa vidi https://rover.ebay.com/rover/0/0/0?mpre=https%3A%2F%2Fwww.ebay.it%2Fulk%2Fitm%2F352654680941
Evo mene s pregleda, prvi UZV preko trbuha, konacno! Napravila Nifty, tlak mi bio 140/80, sad ga mjerim doma a ono 110/65, svaki put se ustresem i tlak skoci…
Uglavnom, ne curi mi plodna voda, moram napraviti urinokulturu a i maternica mi pritisce mjehur.
Chupachups nadam se da ces za koji dan ipak vidjeti srceko na ultrazvuku, zelim ti to od sveg ❤ i da se nastavis druziti ovdje s nama.
Jastuk za trudnice sam na kraju otisla kupiti u Bubamaru, neki Bubaba, 175cm, mogao bi biti veci ali ok je, lijepi je sivo bijeli na tockice, ni tvrd ni mekan. E sad, nadajmo se i kvalitetnom snu.
Čestitam za uspjesan pregleda!!!🎉❤
Moj tlak nizak, bio 90/60, uvijek imam nizak i to mi normalno
💙
Evo mene, poslali me na hitnu, sve je u redu s bebom, a meni analgetici i mirovanje :)
Hvala vam cure 💕
5ICSI - sin
10/19 3 FET 2blastociste - 1beta 209, 2beta 625, 3beta 1877
Evo mene, poslali me na hitnu, sve je u redu s bebom, a meni analgetici i mirovanje :)
Hvala vam cure 💕
Glavno da je sve u redu s bebicom❤
💙
Hvala vam cure 💕
Super 🙏♥️🍀
Sortiraj odgovore
Najstariji