LJETNE BEBE 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    🌸TiKiDi🌸
    20. Siječanj 2020. 11:13

chupachups

Pozdrav curke,
    Jučer sam bila na hitnoj zbog smeđeg iscjetka i bolova.
    Žumanjčana veličine 21mmX10mm još uvijek nema ploda. Kontrola 24.01 da se vidi da li će se pojaviti plod ili neće, ako ne će me čistiti ukoliko ne iskrvarim do tad.
    Od zadnje m trudnoća je 11+3.

Da li postoje kakve šanse ili da se ne nadam previše?

Hvala i puse svima

Sa 11+2 draga, moja beba je vec dobrano bila velika i saznali smo spol. Da ti nije ovulacija bila kasnije? Koliko su dugi ciklusi? 

👨‍🔧 '91., bez dijagnoze
    👩‍⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
    Poliklinika BetaPlus
    1.AIH 7/2019. Beta 0
    2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
    3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
    4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
    1🐧

Amelie 1
    20. Siječanj 2020. 11:14

Dora meni nigdje nije otislo nego u trbuh i cice koje su narasle za broj.
    Chupachups mozda je bila kasna ovulacija, kakvi su ti ciklusi inace?

Rose1
    20. Siječanj 2020. 11:14

chupachups

Pozdrav curke,
    Žumanjčana veličine 21mmX10mm još uvijek nema ploda. Kontrola 24.01 da se vidi da li će se pojaviti plod ili neće, ako ne će me čistiti ukoliko ne iskrvarim do tad.

Hvala i puse svima

Uh draga, vec bi se odavno vidio plod da je 11+3 sto znaci da ne moze biti toliko. Vjerojatno je bio jaaako dug ciklus...cim su te pustili jos 5dana, nadaju se i postoji mogucnost...pricekajmo pa cemo znati...

💙

mimoza
    20. Siječanj 2020. 11:21

Cure, brzo cete doci u te tjedne da osjetite lupkanje bebice. Meni je pocelo sa 19+2tt, prije toga ni najmanju naznaku nisam imala. Stvarno je najljepsi osjecaj 🥰
    Ko o cemu, Dora o manjku kg, a ja o visku haha. Hoces se mijenjati? Stigli smo u Hr i sinoc me dosta ljudi vidjelo prvi put trudnu i kazu da je sve u trbuhu, cak mi baba kaze kako su mi ruke mrsave i tanke, u njeno vrijeme su zene bile deblje u trudnoci 😂 a ja jadna vec danima kukam koliko sam dobila kg haha. Sad ce se to sve promijeniti, mama sinoc u 11 meni i njoj pravila rizoto 😂 Dr u Njemackoj ce se onesvijestiti kad me vidi na slj pregledu 😁😂

20. Siječanj 2020. 11:23

ναℓєитιиα

Pozdrav drage cure, evo da vam se javim, dolazimo s pregleda u kojem nam je receno da je nasa bebica potpuno zdrava i da nema nikakvih problema. Skoro sam pocela plakat od srece tamo u ordinaciji. I dolazi nam jos jedan decko 😊
    Bila sam privatno, pa smo tako i rano saznali, jako smo sretni ❤
    Saljemo vam svima velike pozdrave, i vama i bebicama bude dobro 🥰

Znaš kako mi je drago ❣️❣️ sada uživaj 😃

Lelibeli
    20. Siječanj 2020. 11:27

Cure moje da se i ja javim, čestitam svima na dobrim pregledima i dobrodošle nove cure. Ja već četvrti dan u borbi s glavoboljom, nisam nikako ni bila na mobitelu zbog toga al nikako da prođe, danas idem u doktorice vidit jel upala sinusa da mi da nešto. 
    Mrvičak nama je pregled 13.02 🤗
    Dora4 mi smo našli kolica za blizance preko ebay - a dolaze iz Italije, ista skroz easy monster twin. Samo 2000 kuna jeftinija, a s obzirom da mi je toliko i naknada manja isplati se. Stavit ću link kasnije 👍
    Moram pohvaliti grad Split mi ćemo dobit 55000 kuna(5500 godišnje) kroz deset godina jer nam je treće dijete. 👍

Dora4
    20. Siječanj 2020. 11:29

mimoza

Cure, brzo cete doci u te tjedne da osjetite lupkanje bebice. Meni je pocelo sa 19+2tt, prije toga ni najmanju naznaku nisam imala. Stvarno je najljepsi osjecaj 🥰
    Ko o cemu, Dora o manjku kg, a ja o visku haha. Hoces se mijenjati? Stigli smo u Hr i sinoc me dosta ljudi vidjelo prvi put trudnu i kazu da je sve u trbuhu, cak mi baba kaze kako su mi ruke mrsave i tanke, u njeno vrijeme su zene bile deblje u trudnoci 😂 a ja jadna vec danima kukam koliko sam dobila kg haha. Sad ce se to sve promijeniti, mama sinoc u 11 meni i njoj pravila rizoto 😂 Dr u Njemackoj ce se onesvijestiti kad me vidi na slj pregledu 😁😂

svako svoju brigu brine hahahaha Jao da se znamo u zivo tocno mogu mislit koliko smijeha bi to bilo jer se i ovako redovito polomim 
    Si okej podnijela dugo putovanje? Ma zeno nisi puno dobila, polovicu trudnoce si presibala vec! Osim toga, babe su uvijek u pravu, slusaj je i jedi  znas ono, "sigurno si gladna, pojela si ko vrabac" rece baba nakon sto si ti zavrsila 3.tanjur i jedva dises :)

chupachups
    20. Siječanj 2020. 11:32

TiKi92

chupachups

Pozdrav curke,

Hvala i puse svima

Sa 11+2 draga, moja beba je vec dobrano bila velika i saznali smo spol. Da ti nije ovulacija bila kasnije? Koliko su dugi ciklusi?

Nepravilni ciklusi, ali digitalni test koji je pokazivao 2-3 tj sam napravila 3.12, tako da bi sad trebao biti već po tome oko 8+6 a i dalje nema ploda .. ne nadam se previše..😞

Dora4
    20. Siječanj 2020. 11:33

Zaraa a di si nam ti, draga?
    Sigurno grickas Knopers pa se zato ne javljas 

Dora4
    20. Siječanj 2020. 11:34

chupachups

TiKi92

chupachups

Pozdrav curke,

Hvala i puse svima

Nepravilni ciklusi, ali digitalni test koji je pokazivao 2-3 tj sam napravila 3.12, tako da bi sad trebao biti već po tome oko 8+6 a i dalje nema ploda .. ne nadam se previše..😞

Drzim fige da se ipak sve okrene na dobro i da za 5 dana bude pozitivan pomak! 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.