LJETNE BEBE 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Dora4
    20. Siječanj 2020. 12:15

I ja sam odabrala maminmalcek.si, isto jutros poslala narudzbu, ali sam uzela jos i neke hlace i pulover pa mi je zenska odgovorila da ce poslat paket kad im dodje pulover u boji koju sam odabrala 🙈 jaooo nadam se da necu predugo cekat jer sanjam vec taj jastuk, da sam znala da nemaju odmah sve na stanju ne bi narucivala, al sad je tako kako je, jedva cekam da stigne! 
    Javi pliz kad tebi dodje da vidim koliko im treba kad imaju nesto na stanju 
    Kaktusica ja sam uzela taj jer je 185cm sto znaci da cu ga moc gurnut i ispod trbuha, dolje izmedju nogu i da ce ga jos bit i iza ledja jer sad spavam sa 3 mala smjestena tako da izgledam ko u bunkeru 

mimoza
    20. Siječanj 2020. 12:16

Mrvicak mozes slj.put staviti kod mene i tiki decko 😊
    Dora ne bi vjerovala, al nikad mi put do kuce nije bio laksi i brzi. Stavila jedan jastuk pod kicmu, jedan pod vrat, pokrila se dekicom, zavalila sjediste i probudila se 2 puta da piskim i za 14 sati kuci stigli. Iako nas je kroz cijelu Austriju i Sloveniju snijeg i led pratio. Noge mi uopste nisu otkle, a toga sam se bojala. Nadam se i da ce povratak biti tako dobar. Vjerujem da bi nam kava izgledala smijesno 😂😁

• anav05
    20. Siječanj 2020. 12:18

chupachups

Rose1

chupachups

Pozdrav curke,
    Jučer sam bila na hitnoj zbog smeđeg iscjetka i bolova.
    Žumanjčana veličine 21mmX10mm još uvijek nema ploda. Kontrola 24.01 da se vidi da li će se pojaviti plod ili neće, ako ne će me čistiti ukoliko ne iskrvarim do tad.
    Od zadnje m trudnoća je 11+3.

Da li postoje kakve šanse ili da se ne nadam previše?

Hvala i puse svima

Uh draga, vec bi se odavno vidio plod da je 11+3 sto znaci da ne moze biti toliko. Vjerojatno je bio jaaako dug ciklus…cim su te pustili jos 5dana, nadaju se i postoji mogucnost…pricekajmo pa cemo znati…

Da vidjet ćemo. Ne nadam se previše. Po digitalnom test koji sam radila 3.12 je stajalo 2-3 tj a on računa od ovulacije, tako da bi sad to bilo između 8-9 tj.. previše mi se čini to vremena a da se plod još ne vidi. 🤔🤔

Odi si zvaditi betu, ja sam isla privatno, 160 kn, da se smiris.
    Drzim fige da na kraju ipak bude sve.

Ely
    20. Siječanj 2020. 12:29

Cure da vam se javim, trebalo mi je sto godina da pročitam sve što ste pisale dok nisam bila haha.
    Ja nemam problema sa spavanjem, imam više s tim da sam konstantno umorna i neispavana. Mislila sam da će to proći nakon prva 3 mj, ali ne. -.-

kaktusica
    20. Siječanj 2020. 12:40

Evo mene s pregleda, prvi UZV preko trbuha, konacno! Napravila Nifty, tlak mi bio 140/80, sad ga mjerim doma a ono 110/65, svaki put se ustresem i tlak skoci...
    Uglavnom, ne curi mi plodna voda, moram napraviti urinokulturu a i maternica mi pritisce mjehur.
    Chupachups nadam se da ces za koji dan ipak vidjeti srceko na ultrazvuku, zelim ti to od sveg ❤ i da se nastavis druziti ovdje s nama.
    Jastuk za trudnice sam na kraju otisla kupiti u Bubamaru, neki Bubaba, 175cm, mogao bi biti veci ali ok je, lijepi je sivo bijeli na tockice, ni tvrd ni mekan. E sad, nadajmo se i kvalitetnom snu.

• lola777
    20. Siječanj 2020. 12:46

Dora4

Zaraa a di si nam ti, draga?
    Sigurno grickas Knopers pa se zato ne javljas

Zaraa kako si, jesu li prosli bolovi?

23.05.2020. - stiglo nase drugo zlato!🙏💝💝

• lola777
    20. Siječanj 2020. 12:48

kaktusica

Evo mene s pregleda, prvi UZV preko trbuha, konacno! Napravila Nifty, tlak mi bio 140/80, sad ga mjerim doma a ono 110/65, svaki put se ustresem i tlak skoci…
    Uglavnom, ne curi mi plodna voda, moram napraviti urinokulturu a i maternica mi pritisce mjehur.
    Chupachups nadam se da ces za koji dan ipak vidjeti srceko na ultrazvuku, zelim ti to od sveg ❤ i da se nastavis druziti ovdje s nama.
    Jastuk za trudnice sam na kraju otisla kupiti u Bubamaru, neki Bubaba, 175cm, mogao bi biti veci ali ok je, lijepi je sivo bijeli na tockice, ni tvrd ni mekan. E sad, nadajmo se i kvalitetnom snu.

Kaktusica, jeli imas neke probleme sa mjehurom? Pritisak ili bol.Meni su rekli da moze biti i pijesak da se pokrenuo kad nekad zaboli.Imala sam i upalu mjehura prije 20dama, a sad je urin sterilan.Pijem dosta brusnice.

23.05.2020. - stiglo nase drugo zlato!🙏💝💝

Amelie 1
    20. Siječanj 2020. 13:02

Kaktusica koliko si platila taj jastuk u Bubamari?
    Super za pregled i nifty! 

• Bebac24
    20. Siječanj 2020. 13:03

mimoza

Bebac bas je jak taj decko, kad zaboli od njega 😂 rano je poceo 😁 Kod mene to jos uvijek bude neko njezno udaranje, ma milovanje vise 😁malo me i skakilja, nadam se da ce ovako potrajati, da ne boli 😁ali sam ga uspjela snimiti i pokazati muzu, jer on kad god stavi ruku na trbuh, mali stane.
    Tiki prosli tjedan u utorak na pregledu je bio s glavom dolje i ja ono sva sretna, vidi vec se okrenuo dolje, da bi u petak na pregledu sjedio 90 stepeni sa pruzenim nogicama, Bog zna u kojem je sad polozaju😂 znaci oni sad neke akrobacije unutra izvode, jer imaju puno prostora.

Ja stvarno ne vjerujem da tako lupa, ma sve mi je to full tako rano i jako. Ili sam postala princeza 😂😂a znam da nisam imam visoku toleranciju boli . 
    Ali bas zasmeta ponekad ,a ovo jucer neznam ni komentirati sta se dogodilo tj sta je lupio da sam tako reagirala 🙁

• Bebac24
    20. Siječanj 2020. 13:04

Cinammon

Bebac24

MissyR

amber

MissyR

Nikita206

Pula daje samo 1000! A neke puno manje općine u Istri daju puuuno više, Bale npr. čak 10 000 kuna! Baš je neki dan bio članak u našem Glasu istre kako je Pula najškrtija

Eto draga i ja sam iz Pule, jos su i povecali 2013.god kad sam rodila prvo dijete je bilo samo 500 kn…ma strasno 😒😒

Hej i ja sam iz Pu da i to je jako zalosno jer kao grad nazalost sve uzimaju sebi😪a hoce povecat natalitet bolje bi im bilo da se ugledaju na Bale i Fazanu😉

Wuhuuu ima nas Pulezanka 😁 ja mislila da sam jedina tu… Jutro svima ja pijem kavu napokon nakon mjesec dana da mi se na gadi 😋😋

Ja sam iz Poreca ajde da nas ima i istrijanka 🙂🙂

i ja sam Poreč :)

Ooo ke lijepoo🙂 mozda se i poznajemo 🙂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.