LJETNE BEBE 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    05. Studeni 2019. 09:27

Pretpostavljam po veličini ploda. 

Lordy
    05. Studeni 2019. 09:30

Bravo!

URL = https: //lilypie.com]

Orhideja13
    05. Studeni 2019. 09:40

Vrapcic123

Dobro jutro, joj kak sam happy, jutros smo čuli otkucaje srca i sve je u redu. Dr mi veli da sam trudna 7+1. Ovi kalkulatori mi računaju 6+4. Jel kome od vas tako da je razlika? Možda mi tako računa jer točno znamo kad je bio transfer obzirom da sam ja IVF trudnica. Od uzbuđenja zaboravila pitati kako oni to računaju.

Superrr, MA kako God da racunaju, bitno je da je sve uredu.. Neka tako I ostane 🍀
    I ja imam Danas u 2 pregled.. Bas se nesto strah.. 😒

09.2017- spontani
    04.2018- spontani
    10.2019-spontani
    02.2021+ ❤️❤️

• Mor
    05. Studeni 2019. 09:41

Vrapcic123

Dobro jutro, joj kak sam happy, jutros smo čuli otkucaje srca i sve je u redu. 

divno! je li bio u pitanju vaginalni UZ? mislim da je rano za normalni UZ da se cuje pa samo provjeravam. meni je prvi pregled za 2 dana.

ja sam prije trudnoce imala problema sa stomakom ali sada svako jutro pocinjem sa zobenom kasom (1dl zobi, 2dl vode ili mlijeka, 2min u mikrovalnoj) i bananom i pijem vise tecnosti. nekada u wc idem i 2x dnevno

Ana_Marija_2019
    05. Studeni 2019. 09:47

Alisanazemlji

Ana_Marija_2019

Alisanazemlji

https://ibb.co/8PPCpFt
    Cure, imate li strah od spontanih? Moja seka je imala spontani u 13 tjednu trudnoće nakon ivf-a. Nakon toga nikad više nije uspjela ostati trudna, a već deset godina radi na djetetu. I sad zbog toga i ja lagano strepim. Eto, prestali su me mučiti grčevi, i smanjile su se mučnine i odmah sam pomislila da bih se moglo nešto desiti i reko, idem se ponovno testirati, a kad ono plus veliki ko kuća! Uzela sam ovoga puta clearblue… Negdje sam čitala da loše očitavaju trudnoću, ali ovo me malo smirilo…

Da, mislim da svaka žena ima strah od toga :(
    Koliko ti godina ima seka? Baš mi je žao :(

Ima 41 godinu. Za mjesec dana ide u slovačku na postupak umjetne sa donor jajnim stanicama. Spontani je imala sa 34 godine, a od tada je imala par pokušaja ivf-a, nažalost neuspjelih u rh i inozemstvu. (šogor ima dijagnozu varikokele). nažalost, sad je i ona smanjeno plodna.
    Unatoč tome, nadam se da će konačno dočekati svoju bebu i da ćemo biti vesele trudnice.
    😊❤️

Baš sam nedavno upoznala curu koja je išla sada već 4. put na umjetnu s doniranim jajnim stanicama, jako je se često sjetim i mislim što je sve proživjela, strašno :(
    Baš sam joj se javila maloprije da pitam kako je prošao zadnji postupak, nekako imam dobar osjećaj.
    Nadam se da će i tvoja seka imati dobre vijesti uskoro. Je li joj ovo prvi put s doniranim?

Ana_Marija_2019
    05. Studeni 2019. 09:49

TiKi92

Mene su leđa počela boljeti… Upozorila me gin. da ce to mozda poceti prije kod mene jer imam zavaljenu maternicu. Ostalo po starom.

Stvarno? Ja imam zavaljenu i u 1. T me nisu nešto bolila leđa pa se nadam da neće ni sada :)

Vrapčić123
    05. Studeni 2019. 09:50

Mrvičak vjerojatno si u pravu 💓
    Lordy hvala ☺️
    Zabrinuta_7 samo pozitivno i bit će sve super, sigurna sam 😊
    Mor da vaginalni uzv je bio, i baš se lijepo čulo srce ❤️ I da, u pravu si, zobene su odlične, evo ja se baš tjeram da ih pojedem ☺️

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

tea1401
    05. Studeni 2019. 09:50

Vrapcic123

Dobro jutro, joj kak sam happy, jutros smo čuli otkucaje srca i sve je u redu. Dr mi veli da sam trudna 7+1. Ovi kalkulatori mi računaju 6+4. Jel kome od vas tako da je razlika? Možda mi tako računa jer točno znamo kad je bio transfer obzirom da sam ja IVF trudnica. Od uzbuđenja zaboravila pitati kako oni to računaju.

Odlicnooo...sad se samo opusti❤❤

Anja🌸🌸

Ana_Marija_2019
    05. Studeni 2019. 09:59

Vrapcic123

Da, da, po veličini ploda računaju. Tako su meni nekada znali napisati starost koja se razlikuje za par dana, ali to nije bilo konstantno jer ovisi i o preciznosti ultrazvuka, a kad je još tako mali plod, ne mogu biti toliko jako precizni.
    Mislim da se na vaginalni ultrazvuk ide negdje do 16. tjedna ako sam dobro zapamtila.

• anav05
    05. Studeni 2019. 10:04

Pozdrav svima :-)
    Ja se pridruzujem, zadnja menga 22.9., prvi pregled iduci tjedan. Prva trudnoca.
    Od simptoma svrbe sise, mala mucnina bez povracanja... Veselim se pregledu i svemu sta gin ima za reci!
    Veselim se pratiti sve s vama!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.