Anav05 dobrodošla i želim ti urednu trudnoću 🧡
AnaMarija ja neki dan nisam išla na jedno druženje jer je bio roštilj i znam da bi od dima povraćala 😑 A strpit ću se s objavom do kraja prvog tromjesječja...
Mrvičak čestitam i želim ti urednu trudnoću!
Mimoza i meni je baš sva hrana odvratna, zbog mrvice se tjeram jesti. I ponekad bih radije povratila da prestane taj osjećaj... Al bitno da je s bebom sve ok, izdržat ćemo nekako 😊
https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png
Hahaha sviđa mi se ovo opravdanje da ne mogu piti jer sam večer prije 'pretjerala' hahaha
Ispast ću alkoholičar, svaki put kad se nađemo, ja kao pretjerala, ali bože moj hahaha
Sigurno će biti i onih koji će reći 'klin se klinom izbija'.
Jooooj i meni idu na živce ta pitanja za svaku glupost jesam li trudna. Imala sam upalu sinusa, pila antibiotik i baš sam bila sva nikakva, nisam mogla uopće u zadimljene prostore i redovito su me svi ispitivali jesam li trudna. Počela sam im odgovarati sa - baš ti hvala, a baš sam mislila da sam stesala liniju :D
Dobro jutro cure.. Je li vas prsi nekad bole vise a nekad manje. Meni jucer bilo grozno.. Danas nista.
Kako stojite sa probavom? Mene cijeli dan nenormalno muči zatvor zbog čega osjećam jači pritisak u donjem djelu trbuha 😑😏
Tak je i mene u 5. tjednu, a i prije. No evo sad u 6. to nije problem, al su stigle mučnine 😑 Tako da će ti prestati uskoro, sigurna sam… Pokušaj što manje kruha, pumoo vode, ujutro na prazan želudac popij čašu - dvije vode odmah…
Pomoglo mi je! Puno ti hvala na savjetu ❤️
Curka je ❤
Anav05 dobrodošla i želim ti urednu trudnoću 🧡
AnaMarija ja neki dan nisam išla na jedno druženje jer je bio roštilj i znam da bi od dima povraćala 😑 A strpit ću se s objavom do kraja prvog tromjesječja…
Mrvičak čestitam i želim ti urednu trudnoću!
Mimoza i meni je baš sva hrana odvratna, zbog mrvice se tjeram jesti. I ponekad bih radije povratila da prestane taj osjećaj… Al bitno da je s bebom sve ok, izdržat ćemo nekako 😊
Za dim već svi znaju kod mene da ne idem ni pod razno u zadimljeno radi sinusa pa to nitko ni ne pita. Srećom, oko mene su većinom nepušači pa i nije problem.
Ali obično bar čašu vina popijemo ili pivo, malo čudno da netko dođe na rođendan pa samo vodu pije haha
I ja sam okei s probavom…ali zato mucnine navecer i bolne grudi 🙈
Da, i ja imam mučnine navečer, a ne ujutro kako je uobičajeno...
Curka je ❤
Dobro jutro, joj kak sam happy, jutros smo čuli otkucaje srca i sve je u redu. Dr mi veli da sam trudna 7+1. Ovi kalkulatori mi računaju 6+4. Jel kome od vas tako da je razlika? Možda mi tako računa jer točno znamo kad je bio transfer obzirom da sam ja IVF trudnica. Od uzbuđenja zaboravila pitati kako oni to računaju.
Ajme vrapčić, baš mi je drago da je sve u redu ❤️
Curka je ❤
https://ibb.co/8PPCpFt
Cure, imate li strah od spontanih? Moja seka je imala spontani u 13 tjednu trudnoće nakon ivf-a. Nakon toga nikad više nije uspjela ostati trudna, a već deset godina radi na djetetu. I sad zbog toga i ja lagano strepim. Eto, prestali su me mučiti grčevi, i smanjile su se mučnine i odmah sam pomislila da bih se moglo nešto desiti i reko, idem se ponovno testirati, a kad ono plus veliki ko kuća! Uzela sam ovoga puta clearblue… Negdje sam čitala da loše očitavaju trudnoću, ali ovo me malo smirilo…
Da, mislim da svaka žena ima strah od toga :(
Koliko ti godina ima seka? Baš mi je žao :(
Ima 41 godinu. Za mjesec dana ide u slovačku na postupak umjetne sa donor jajnim stanicama. Spontani je imala sa 34 godine, a od tada je imala par pokušaja ivf-a, nažalost neuspjelih u rh i inozemstvu. (šogor ima dijagnozu varikokele). nažalost, sad je i ona smanjeno plodna.
Unatoč tome, nadam se da će konačno dočekati svoju bebu i da ćemo biti vesele trudnice.
😊❤️
Baš sam nedavno upoznala curu koja je išla sada već 4. put na umjetnu s doniranim jajnim stanicama, jako je se često sjetim i mislim što je sve proživjela, strašno :(
Baš sam joj se javila maloprije da pitam kako je prošao zadnji postupak, nekako imam dobar osjećaj.
Nadam se da će i tvoja seka imati dobre vijesti uskoro. Je li joj ovo prvi put s doniranim?
Ana Marija, da ovo će joj biti prvi puta da doniranim. Nekako osjećam da će to sad biti to ❤️
Curka je ❤
Alisanazemlji drago mi je da ti je po moglo 👍Meni su mučnine cijeli dan 🙄 Koma..
Ena0206 mene više bradavice nekak smetaju i svrbe. A nosim u zadnje vrijeme sportski grudnjak za pilates i tako mi nekako baš paše...
https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png
Ana Marija, reci da imas zgaravicu ili da te nesto zeludac boli ovih dana, hahaha... Ja se na to bez problema mogu izgovarati, jer ionako imam gastritis s povremenim tegobama.
Ne znam jel ste uopce skuzile moj prvi post nedavno, da sam se i ja pridruzila, nisam htjela ranije jer je rano. Mrvicak, ti vec imas pregled? Ja tek iza 25.11., nisam dobila terimn jer je gineko.u gipsu, pa je baas i nema😅
Pitanjce za sve, jeste li reducirale tjelesno opterecenje ako radite teze fizicke poslove?
Mene ful boli dolje na opterecenje...inace sam trener gimnastike, pa sad ne znam kolko da sve to smanjim... Hm hm.. samo znam da sam sinoc nakon 4 treninga u komadu bila strgana, bol dosta jaka
Dečkić💙
Sortiraj odgovore
Najstariji