LJETNE BEBE 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    05. Studeni 2019. 10:09

anav05

Pozdrav svima :-)
    Ja se pridruzujem, zadnja menga 22.9., prvi pregled iduci tjedan. Prva trudnoca.
    Od simptoma svrbe sise, mala mucnina bez povracanja… Veselim se pregledu i svemu sta gin ima za reci!
    Veselim se pratiti sve s vama!

Draga, dobro nam došla! 

Ana_Marija_2019
    05. Studeni 2019. 10:09

Imam jedno pitanje :)
    Evo, baš me sada svi krenuli pozivati na neka druženja, rođendane, proslave, useljenja, nevjerojatno!! I rado bih se otišla družiti kad budem mogla, ali znam da će biti čudno da baš ne okusim alkohol i svi će krenuti s milijardu pitanja. Čak se ne mogu ni na antibiotik izvući jer dosta prijatelja su doktori, jedna prijateljica baš radi na farmakologiji i zadnji put kad sam pila antibiotik je rekla da nije istina da se ne smije piti ništa uz antibiotike, tj. da ima onih uz koje se ne smije, ali da to nije taj koji ja pijem. Nisam mislila ništa govoriti još za trudnoću, ali mislim da će skužiti ako se budem držala vode.
    Nemam namjeru piti pa me zanima kako vi to rješavate. Dajte mi neku ideju.
    Ne mogu sad sve izbjegavati i propustiti sve prigode iduća 2 mjeseca haha

Ana_Marija_2019
    05. Studeni 2019. 10:12

Inače, vidjela sam da se pisalo o nesanici. Ja se na to ne mogu požaliti, tj. ne spavam normalno od zadnjeg tromjesečja prošle trudnoće, onda sam imala malu bebu koja se budila stalno. Sad više nije toliko mala, ali zna se i dalje buditi nekada, a ujutro moram na posao tako da u biti koristim svaku priliku za spavanje, ali da budem iskrena, nisam se baš ono pravo naspavala ne znam od kada.

05. Studeni 2019. 10:12

Ja sam toliko blekasta i nenormalna da sam sada radila ponovno test. Crta se crveni da ne može crvenoj bit. Malo sma mirnija 🤦‍♀️🤦‍♀️😂😂

05. Studeni 2019. 10:14

Ana_Marija_2019

Evo, baš me sada svi krenuli pozivati na neka druženja, rođendane, proslave, useljenja, nevjerojatno!! I rado bih se otišla družiti kad budem mogla, ali znam da će biti čudno da baš ne okusim alkohol i svi će krenuti s milijardu pitanja. Čak se ne mogu ni na antibiotik izvući jer dosta prijatelja su doktori, jedna prijateljica baš radi na farmakologiji i zadnji put kad sam pila antibiotik je rekla da nije istina da se ne smije piti ništa uz antibiotike, tj. da ima onih uz koje se ne smije, ali da to nije taj koji ja pijem. Nisam mislila ništa govoriti još za trudnoću, ali mislim da će skužiti ako se budem držala vode.

Ja sam išla i rekla bi da mi nije do pića, nisu skužili. Al prijateljicu drugu i treću smo odmah uhvatile jer nisu ni pušile. Nepušaćima je lakše malo. 

05. Studeni 2019. 10:14

mrvičak

Ja sam toliko blekasta i nenormalna da sam sada radila ponovno test. Crta se crveni da ne može crvenoj bit. Malo sma mirnija 🤦‍♀️🤦‍♀️😂😂

Ne znam ni pisati 😂

Orhideja13
    05. Studeni 2019. 10:15

Ana_Marija_2019

😅😅 Mi smo za vikend bili kod prijatelja, I nude mi vino, ja inace ne pijem puno, Ali casa dvije uvijek moze 😂ustvari moglo je 😅.. Ja naravno odbijam, a onda krecu pitanja, pa zasto, sta ti je, jesi li trudna, ja negiram, jer ne zelim da iko zna dok ne prodje "krizni" period, I onda kazem da Sam noc prije pretjerala s alkoholom 😂🤷‍♀️🤦‍♀️

09.2017- spontani
    04.2018- spontani
    10.2019-spontani
    02.2021+ ❤️❤️

mimoza
    05. Studeni 2019. 10:20

anavo5 dobro nam dosla i cestitam na trudnoci.🤗
    Vrapcic kod mene je takodje bilo na prvo pregledu neko drugacije racunanje, plod je bio napredniji za 3 dana i ja sam to nesto povezivala s danom transfera. Sad na zadnjem pregledu je bio ok s terminom, nije bilo odstupanja. Ocito se to mijenja, bitno je da je sve super proslo. Sad uzivaj.
    Mene opet mucnine prate od ranog jutra 😕 da mi je bar povratiti da bude lakse. Sva mi se hrana gadi. Sta je s onim sto su pricali za trudnicke zelje, ja ih nemam 😰

• Mor
    05. Studeni 2019. 10:25

Ana_Marija_2019

Ssad za vikend smo bili vani sa prijateljima i inace ne pijem puno ali sam ovaj put jasno naglasila da sam na tabletama protiv bolova (laz) jer me rame boli (sto i nije laz) koje u sebi imaju morfij pa ne zelim alkohol mijesati. U pocetku je bilo ok ali prva prilika bilo je pitanje da li sam trudna i je li zato ne pijem. Odgovor je bio kratko "Ma nisam, ali radimo na tome, bice valjda.." i nisu me vise nista pitali mada mislim da mi ne vjeruju. Svakako ce potvrdu dobiti kada mi budemo htjeli dijeliti vijesti. Iskreno ne volim pitanje jesam li trudna i radimo li sta po tom pitanju. To mi je isto kao da me pitaju "Sexate li se i koliko cesto?" Kada bude nesto za vas da znate, znacete. 

Vrapčić123
    05. Studeni 2019. 10:27

Tea1401 puno sam opuštenija, hvala ti 💖
    Ana_Marija_2019 da mislim da si u pravu, da se ide na vaginalni do oko 16.tjedna. 

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.