Mrvicak
Evo mene ovdee❤️Ima li koja da mi pomogne trudna sam 4 tjedna ali mi je iscjedak mliječni i kao malo žut dali je to ok i dali su mi neke vaginalne tabletice 6 dana
Hvala puno🥰
I ja imam slican isjcjedak,onako kao blijedo zuti, Ali sasvim Malo ga imam, Danas idem na pregled PA vidjecu sta ce da Mi kaze, nadam se da je to OK, a tako Sam I citala da je to normalno na pocetku, pa vidjet cemo
Javi mi šta ti bude rekao . Jel i tebe boleo stomak na početku u ranoj trudnoći bas kao da trebaš dobiti meni se to dešava :/ nadam se da nije ništa lose
Mrvicak
Evo mene ovdee❤️Ima li koja da mi pomogne trudna sam 4 tjedna ali mi je iscjedak mliječni i kao malo žut dali je to ok i dali su mi neke vaginalne tabletice 6 dana
Hvala puno🥰
I ja imam slican isjcjedak,onako kao blijedo zuti, Ali sasvim Malo ga imam, Danas idem na pregled PA vidjecu sta ce da Mi kaze, nadam se da je to OK, a tako Sam I citala da je to normalno na pocetku, pa vidjet cemo
Javi mi šta ti bude rekao . Jel i tebe boleo stomak na početku u ranoj trudnoći bas kao da trebaš dobiti meni se to dešava :/ nadam se da nije ništa lose
I iscjedak i taj osjet menstrualne boli je ok. Ne brinite
Dali je imala kojaa u 3,4 tjednu trudnoće bolove kao da treba dobiti to je svakako zaista rana trudnoća i meni je prva pa se maternica širi i boli a dali ima koja takva iskustva da je boljelo i dali je to ok i kad bi odprilike trebalo prestati
😘
Pozdrav svima, pridružujem se se napokon tu, premda pratim forum duuugo vremena. Zadnja M 04.10. a pozitivan test bio i prije izostanka a trebala biti 03.11. Nadam se svemu najboljem a gin. još nebih jer mislim da je prerano.
Mi se pratimo. Zadnja menga 4.10., iduća trebala stići 30.10., termin 10.7.
Ja također imam taj bijeli iscjedak sa premjesama zute boje. Od pocetka trudnoce ga imam, najprije ga je bilo malo sad ga ima dosta. To je sve normalno. A bol kao da cu dobiti imam takodjer jer se maternica siri. Ispocetka je bol bila redovna, sada se rijeđe javlja.
Mene isto muči to s alkoholom. Suprug slavi rođendan ovaj i idući vikend (rodbina pa društvo) al ja sam si pripremila sok od jabuke koji ću preliti u butelje b.vina. možda je pomalo ekstrem ali da budem cijelu večer na soku svi bi me prokljuvili odmah. Inače sam jako društvena da to tako kažem :)
Ja sam na zadnjoj proslavi rekla da pijem antibiotik pa ne smijem alkohol.😁
Cure jel ima koja bolove u želucu? Mene svaki dan zaboli baš jako 🤔 Mrvičak ja sam bila na pragu da kupim novi test kao i ti da se smirim al sam pred ulazom u dm samo produžila, uspjela sam se suzdržati 😂 Reko ne bacaj pare, sve je dobro, mora biti 🤞🏼
Dobrodosle nove trudnice i cestitam na plusicima 😊
Da ti bolovi budu bas od 3-4ttdo 7-8 tt kasnije se to mijenja u druge bolove ili nestanu. Tako da ne brinete.
Sta se tice alkohola ja ga ne pijem vec dosta dugo jer mi prolupa srce od njega pa to me nitko ni ne pita. Aliii..
Evo neki da dosla poruka eeej ma da te pitam,ljudi me pitaju dali si trudna ,poludila sam. Samo sam napisala a da po nekima trebam rodit jos malo. I evo opet ista osoba danas. Pa da ti cestitam na trudnoci.
Znaci ludim na to. Nemamo mogucnost rec kome i kad zelimo nego eto svi bi sve znali i prije nego se kaze kako treba 😡
Moje mucnine krecu oko 11-12 i traju cijeeeli dan, sa povracanjem 😭
Cure evo mene sa pregleda, i meni kao i vrapcic su rekli da nisam 6+4 vec tocno 7 tt.
Sve je uredu, srce kuca ko veliko, cak je i mm bio samnom na uzv.
Ponovo u 2 tj na kontrolu.
Ps rekli su mi na humanoj da vise od 50% mpo trudnica prokrvari pa se nemojte brinit. ❤
💞girl💞
Cure evo mene sa pregleda, i meni kao i vrapcic su rekli da nisam 6+4 vec tocno 7 tt.
Sve je uredu, srce kuca ko veliko, cak je i mm bio samnom na uzv.
Ponovo u 2 tj na kontrolu.
Ps rekli su mi na humanoj da vise od 50% mpo trudnica prokrvari pa se nemojte brinit. ❤
Zara kad si ti imala zadnju mengu?
Sortiraj odgovore
Najstariji