Cure, kada planirate krenuti na trudnički tečaj?
Kad se još malo udebljam 😄 Možda u 4.mj kad budem na početku zadnje tromjesečja, da ne ispare sve informacije iz glave do poroda 😁 Mislim da si ti pisala jučer da pikiraš onaj krevetić iz Lesnine sa svim uključenim, ja istoo 😍 Samo me čudi što je sveee uključeno u tu supee cijenu, dok su drugi krevetići samo krevetić i madrac preko 1000 kn 🤔
Znate da će nam pisati da smo starije rodilje? 😂😂
https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png
25 ☺️
Leonie koje je fora s tim madracem za bebu do 2 mj?
A kao beba je u takvom polozaju da se osjeca kao da je u maminom trbuhu. I utjece na oblikovanje glave bebe, pa nece biti spljostena kada je beba na njemu.
Cocoonababy madrac- mozes ga tako proguglati.
Znate da će nam pisati da smo starije rodilje? 😂😂
A sta bi tek ja rekla 43 god. Moja trudnoca nije MPO vec prirodna, valjda uhvatila zadnji vlak. I stariju curu sam rodila u 37 god.
23.05.2020. - stiglo nase drugo zlato!🙏💝💝
Tea sretan rodjendan draga!
Curke, evo mene iz ducana..isla sam gledat kolica i mislim da cemo na kraju ta kolica i uzet, easy twin bez kosare, sportsko sjedalo se spusta do kraja i ima neka podlogica koja se stavi..malo planiram jos ja nes umetnut da bude to sve malo kompaktnije, ali mislim da posto sam vec odlucila da svakako zelim nova kolica, nema potrebe da kupujem i te kosare koje ce mi sluzit 4-6mj, pogotovo jer su to ljetni mjeseci kad cemo bit u pokretu i cesce u voznji pa ce ionako biti u jajetu..
Znam da je zasad samo Lelibeli s blizancima, al evo ako nekad netko bude trebao/citao/trazio..-kolica su jako jednostavna za sklapanje i sastavljanje, brzo se izmjeni sve sto treba, kosara ispod je dosta velika, moze se kupit i ona torta za stvari i bas je konkretna, za zimu ima posebne one mekane debele vrece koja idu uz ova kolica, sama kolica su jako uska i prolaze kroz gotovo sva vrata i sve u svemu, sjela su mi nekakosjedalice necu njihove, nema ih nigdje po adac-ovim testovima i jako mi je vazno da budu top tako da njih planiram maxi cosi uzet, bez baze! Ta baza kosta skuplje od sjedalice, a sluzi tome da lakse uglavis jaje u auto, druga (stara, regularna) opcija je tu sjedalicu zavezat pojasom..mislim da to nije vrijedno tih para, bar kad moramo duplo kupovat i vjerujem da cu brzo pohvatat sistem tog vezivanja
malo mi je lakse sad kad sam uzivo vidjela i isprobala ta kolica..i iskreno koliko me nerviralo sto za blizance nema toliko izbora, ajme sad mi je lakse jer ne moram mozgat izmedju 16 brendova i 39 modela i 286 boja i kombinacija
Dora4 to su ta šta se i meni sviđaju🤗, stvarno su lagana i nisu preširoka. Reci mi samo koja je cijena jesu li povoljnija preko neta🤔 ovde u splitu sam ja gledala u bubamare dođu oko 7000 tisuća, al ja ću isto bez jajeta jer imam dva od maxicosia
27, u travnju 28. Stara koka 😜
U svoju obranu osjecam se ko 20ogidsnjakinja 😂
Cure citala san o kandidi, teta mi je dugo dugo imala problema sa njom, ona se hrani slatkim i uh. Uglavnom postoji "caka" da provjerite imate li tu nesritnicu u sebi, tj imamo je svi, samo dalo je aktivna. Navecer kad idete lec, u casu vodu (staklenu, prozirnu) uliti vode, onako punu, koda idete pit.
I ostavit preko noci. Ujutro cim otvorite oci prvu pljuvacku skupite u ispljunite u tu vodu, ukoliko pljuvacka ostane onako u komadu, kandida nije aktivna, a ako pusti "krakove" iz te pljuvacke onda je najvj aktivna kandida. Znam da zvuci smisno ali ona se kune u to. Ja sam provala, nisam imala, a u nje su bas visili "kraci" ko od hobotnice, iz pljuvacke.
Malo je gadljivo ali nista vas ne kosta.
Pripazit na prehranu, ne mislim na dijetu, ali smanjiti slatko, povecati unosi kapule, ona ubija kandidu, samim time i zelju za slatkim.
Ja iman srice pa mi u trudnoci slatko ne trazi, a inace sam ovisnica, bas ovisnica o cokoladi.
💞girl💞
Lola draga, danas je to sve uobičajeno i često i jako mi je drago čuti da ste prirodno uspjeli. Ja imam 34, no doktor mi je rekao da su mi jajnici stariji od mene 7 godina ravno. Tako da smo tu negdje po godinama 🥰 A evo kolegica od muža koja ima 45 rodila prošle godine zdravu i prekrasnu curku ❤️❤️❤️
https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png
Mokvicačestitam na urednom nuhalnom i na veseloj bebici 💜❤️
Teasretan ti rođendan 💝
Nikita mislim da ću na trudnički tečaj dva mjeseca prije poroda da što više zapamtim… 😳 Mjesec - dva prije. Ima li neko "pravilo" kad bi se kao trebalo ići?
Ana čestitam na urednom pregledu 🥰
Curke ima vas puno mladih baš, a ima i nas malo starijih. 🤩 Mi malo starije, pritom mislim nas oko 35 - 45 jeste li i vi kao i ja MPO trudnice? Vjerujem da nas ima dosta… 💖
Moji su blizanci Ivf iz Praga, nakon 11 godina pokušavanja a prva trudnoća prirodno cura od 13 god 🤗
Vrapčić, mislim da nema pravila kad se ide, nego meni ljudi govore da idem ranije da se ne mučim s ogromnim trbuhom Ali i ja bi išla kasnije baš zbog toga da bude svježije znanje .
Polly, da i mene je iznenadila cijena, nadam se da nije neki loš madrac. Moram ga ići vidjeti uživo pa ću znati bolje
2020. - 🌸It's a girl🌸
2025. - trying again 🍀
Sortiraj odgovore
Najstariji