Tocka ja sam pisala za cerviks, malo sam se bila zabrinula jer mi je 3.6, al su me tu cure smirile da ako je sve zatvoreno i u redu da nema brige. Vjerojatno je tako i kod tebe. Rekli bi nam gin da nesto je 😉
Sto se tice godina, ja imam 27, jos 2mj, kad rodim bit ce 28.
Narucila sam neku robicu danas online pa poslikam kad dođe. Snizenje je bilo pa nisam mogla izdrzati. 😂
👨🔧 '91., bez dijagnoze
👩⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
Poliklinika BetaPlus
1.AIH 7/2019. Beta 0
2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
1🐧
I da tea sretan rođendan!
👨🔧 '91., bez dijagnoze
👩⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
Poliklinika BetaPlus
1.AIH 7/2019. Beta 0
2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
1🐧
Čitam svakog dana, pa upijam ono sta me zanima.. Tila san pitat o kombiniranom testu... 28 mi je godina, ginek kaze da nista od testova nije obavezno, no da mogu otic. Koliko ucestalo zene idu na taj test? Pojma neman sta bi mislila a nije mi nesto najbolje ni objašnjeno. Hvala unaprid :)
Rose, Lelibeli čestitam na pregledu i dobrom nalazu!
MissyR bolje da si bila, pa si sad mirnija. Sad lijepo prati upute liječnika i bit će sve odlično sigurna sam. Također mi je drago da se hematom smanjuje. Uskoro će se skroz povući.
Dora a ja pomislila da ima negdje kod nas. Već sam čula od nekoga da je dječija robica super u Primarku.
https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png
Tea sretan rodjendan draga!
Curke, evo mene iz ducana..isla sam gledat kolica i mislim da cemo na kraju ta kolica i uzet, easy twin bez kosare, sportsko sjedalo se spusta do kraja i ima neka podlogica koja se stavi..malo planiram jos ja nes umetnut da bude to sve malo kompaktnije, ali mislim da posto sam vec odlucila da svakako zelim nova kolica, nema potrebe da kupujem i te kosare koje ce mi sluzit 4-6mj, pogotovo jer su to ljetni mjeseci kad cemo bit u pokretu i cesce u voznji pa ce ionako biti u jajetu..
Znam da je zasad samo Lelibeli s blizancima, al evo ako nekad netko bude trebao/citao/trazio..-kolica su jako jednostavna za sklapanje i sastavljanje, brzo se izmjeni sve sto treba, kosara ispod je dosta velika, moze se kupit i ona torta za stvari i bas je konkretna, za zimu ima posebne one mekane debele vrece koja idu uz ova kolica, sama kolica su jako uska i prolaze kroz gotovo sva vrata i sve u svemu, sjela su mi nekako sjedalice necu njihove, nema ih nigdje po adac-ovim testovima i jako mi je vazno da budu top tako da njih planiram maxi cosi uzet, bez baze! Ta baza kosta skuplje od sjedalice, a sluzi tome da lakse uglavis jaje u auto, druga (stara, regularna) opcija je tu sjedalicu zavezat pojasom..mislim da to nije vrijedno tih para, bar kad moramo duplo kupovat i vjerujem da cu brzo pohvatat sistem tog vezivanja
malo mi je lakse sad kad sam uzivo vidjela i isprobala ta kolica..i iskreno koliko me nerviralo sto za blizance nema toliko izbora, ajme sad mi je lakse jer ne moram mozgat izmedju 16 brendova i 39 modela i 286 boja i kombinacija
Cure, kada planirate krenuti na trudnički tečaj?
2020. - 🌸It's a girl🌸
2025. - trying again 🍀
Kaktusicaa imam 34. Sa 35 ću roditi.
Tiki moja seka je imala takav problem sa posteljicom i rodila se zdrava mala ljepotica 😍 Vjerujem da će i kod tebe biti sve ok.
Točka prijateljica ima skraćen cervix i evk za koji dan treba roditi, mogla bi svaki tren. Pazila se malo više al evo sve ok do sad prošlo.
Tea, sve najbolje ti zelim😊
Ja imam 30, kad rodim 31.
Inace, bila na pregledu, s gospododičnom je sve ok i razvija se kako i treba za 17.tjedan. Odradila danas briseve, i dogovorila ultrazvuk za anomaly scan za mjesec dana. Bas sam sretna😊
Trudnicki planiram tamo u ozujku,travnju,da mi bude sve frisko, hihihi.
Čitam svakog dana, pa upijam ono sta me zanima.. Tila san pitat o kombiniranom testu… 28 mi je godina, ginek kaze da nista od testova nije obavezno, no da mogu otic. Koliko ucestalo zene idu na taj test? Pojma neman sta bi mislila a nije mi nesto najbolje ni objašnjeno. Hvala unaprid :)
Ja ti nisam bila na tome, vec smo se dogovorili muz i ja da idemo na Nifty test.
Platili smo, da, ali smo mirni da je sve ok.
Obzirom da smo dogovorili da, ukoliko nesto ne bude ok, nebi rodila.
Puno cura s foruma je islo na komb., pisale su dosta o tome tako da imas u prijasnjim postovima, ali vjerujem da ce ti natipkati neka jos jednom🙂
Mokvica čestitam na urednom nuhalnom i na veseloj bebici 💜❤️
Tea sretan ti rođendan 💝
Nikita mislim da ću na trudnički tečaj dva mjeseca prije poroda da što više zapamtim... 😳 Mjesec - dva prije. Ima li neko "pravilo" kad bi se kao trebalo ići?
Ana čestitam na urednom pregledu 🥰
Curke ima vas puno mladih baš, a ima i nas malo starijih. 🤩 Mi malo starije, pritom mislim nas oko 35 - 45 jeste li i vi kao i ja MPO trudnice? Vjerujem da nas ima dosta... 💖
Sortiraj odgovore
Najstariji