Ja upravo danas napunila 30😊😊
Mucnine i dalje aktualnee kad ce prestatiiii🙈🙈
U cetvrtak imam pregled jedva cekam, samo da bude sve okei❤
Puse svima😘
O pa sretan ti rođendan onda, taman će u četvrtak lijepe vijesti na pregledu sigurno kao poklon 🥰
Ja imam 26, u 2.mj cu 27 ☺, a sto se tice stvari za bebu i mi cemo sve novo i bolje mi je tako jer mi se isto nekako gade te koristene stvari i sve pomalo skupljamo da nebude sve odjednom i sok za novcanik 😂a i ne volim sve u zadnji cas kupovat, i da nam bude za iducu bebu, jer npr.neke moje frendice su dobile koristena kolica i toliko su bila istrosena da su za 2.dijete morale nova kupovati pa su rekle da bi im bolje bilo da su i za 1.nova pa bi i druga beba imala
Ante 💙 Maro 💙
Ja upravo danas napunila 30😊😊
Mucnine i dalje aktualnee kad ce prestatiiii🙈🙈
U cetvrtak imam pregled jedva cekam, samo da bude sve okei❤
Puse svima😘
Sretan rodjendan!
23.05.2020. - stiglo nase drugo zlato!🙏💝💝
Daisy ni ja se nisam preko noci niti jednom budila za wc, i nije mi bilo svejedno kad sam citala da se cure dizu vise puta 😀
Tea sretan rodendan, sve najbolje ti zelim ❤️😘
Baby girl 💜
A sto se pisanja tice, u pocetku sam stalno po noci morala i onda se to smirilo do prije tjedan dana kad je opet pocelo, sad u prosjeku idem 3 puta.
Cure koje imate danas preglede, sretno! 💙❤
Ante 💙 Maro 💙
Sretan rođendan Tea!
Ja ću isto kupovati sve novo, ako nešto dobijem ok, ali nemam baš puno prijateljica s djecom. Nekako sam išla za tim da mi je prvo dijete pa što god da kupim sad neću morati za drugo.
2020. - 🌸It's a girl🌸
2025. - trying again 🍀
Sortiraj odgovore
Najstariji