LJETNE BEBE 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Dora4
    10. Siječanj 2020. 17:31

Skakavac super za odlican pregled!
    Ja sam imala dosta jake mucnine, nikad povracanja, super su mi dosli pereci i bademi, bilo mi je dovoljno kad osjetim da krece pojest 2-3 badema..a oni su ti i super za razvoj mozguca bebe!! 
    Lelibeli dobrdosla! Bas me vesele jos jedni duplici u grupi  Zelim ti sto laksu trudnocu! 

Amelie 1
    10. Siječanj 2020. 17:48

Lelibeli jos si mislim da mi je poznat nick od nekuda, al nisam bila sigurna! Sad mi je jos draze sta si tu🥰

Žuža
    10. Siječanj 2020. 17:55

Dora4

pojest 2-3 badema..a oni su ti i super za razvoj mozguca bebe!!

Meni je i od badema bilo muka 🙈 Sve sto je “mirisalo” na zdravo meni je izazivalo mucninu 😭

• lina27
    10. Siječanj 2020. 17:58

Mislila sam da je nemoguce ali lezim i evo vec 3 puta sam osjetila kao da me nesto bocne u trbuhu. Ko neki mjehuric uopce neznam objasnit samo me strcne obako na sekundu. Nije prvi put al mislila sam da su crijeva alii sad vec pomisljam da je bebac. Jel moguce ? 14+1 sam 😊

Lelibeli
    10. Siječanj 2020. 18:14

lina27

Mislila sam da je nemoguce ali lezim i evo vec 3 puta sam osjetila kao da me nesto bocne u trbuhu. Ko neki mjehuric uopce neznam objasnit samo me strcne obako na sekundu. Nije prvi put al mislila sam da su crijeva alii sad vec pomisljam da je bebac. Jel moguce ? 14+1 sam 😊

Ja svoje osjećam ima tjedan dana, ovo mi je druga trudnoća pa znam kako to izgleda. Al baš su živahni pogotovo ako pojedem nešto što me vuče trenutno,. Moguće je 🤗♥️

10. Siječanj 2020. 18:18

lina27

Da moguće je. Ja isto osjetim 

10. Siječanj 2020. 18:20

mrvičak

lina27

Da moguće je. Ja isto osjetim

I tijekom pregleda sam osjetila dva puta i dr. mi potvrdila da je to to 

• lina27
    10. Siječanj 2020. 18:24

Ajme super onda 😍 rastu.. 
    Jedva cekam osjetit pravo bockanje 😂

Nikita206
    10. Siječanj 2020. 18:25

Aaaa ljubomorna sam na vas koje već osjetite 

Meni ništa ne ide u prilog, 1.trudnoća, posteljica se stvara sprijeda, malo sala na trbuhu, mislim da neću brzo osjetiti nešto 

2020. - 🌸It's a girl🌸
    2025. - trying again 🍀

Lelibeli
    10. Siječanj 2020. 18:29

Nikita206

Aaaa ljubomorna sam na vas koje već osjetite

Meni ništa ne ide u prilog, 1.trudnoća, posteljica se stvara sprijeda, malo sala na trbuhu, mislim da neću brzo osjetiti nešto

Ja isto imam sala 😂😂 Nema ga unutra 😄 umiri se legni na kauč i čekaj, ko da te netko češka ali iznutra. ♥️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.