Skakavac super za odlican pregled!
Ja sam imala dosta jake mucnine, nikad povracanja, super su mi dosli pereci i bademi, bilo mi je dovoljno kad osjetim da krece pojest 2-3 badema..a oni su ti i super za razvoj mozguca bebe!!
Lelibeli dobrdosla! Bas me vesele jos jedni duplici u grupi Zelim ti sto laksu trudnocu!
Lelibeli jos si mislim da mi je poznat nick od nekuda, al nisam bila sigurna! Sad mi je jos draze sta si tu🥰
pojest 2-3 badema..a oni su ti i super za razvoj mozguca bebe!!
Meni je i od badema bilo muka 🙈 Sve sto je “mirisalo” na zdravo meni je izazivalo mucninu 😭
Mislila sam da je nemoguce ali lezim i evo vec 3 puta sam osjetila kao da me nesto bocne u trbuhu. Ko neki mjehuric uopce neznam objasnit samo me strcne obako na sekundu. Nije prvi put al mislila sam da su crijeva alii sad vec pomisljam da je bebac. Jel moguce ? 14+1 sam 😊
Mislila sam da je nemoguce ali lezim i evo vec 3 puta sam osjetila kao da me nesto bocne u trbuhu. Ko neki mjehuric uopce neznam objasnit samo me strcne obako na sekundu. Nije prvi put al mislila sam da su crijeva alii sad vec pomisljam da je bebac. Jel moguce ? 14+1 sam 😊
Ja svoje osjećam ima tjedan dana, ovo mi je druga trudnoća pa znam kako to izgleda. Al baš su živahni pogotovo ako pojedem nešto što me vuče trenutno,. Moguće je 🤗♥️
Da moguće je. Ja isto osjetim
Da moguće je. Ja isto osjetim
I tijekom pregleda sam osjetila dva puta i dr. mi potvrdila da je to to
Aaaa ljubomorna sam na vas koje već osjetite
Meni ništa ne ide u prilog, 1.trudnoća, posteljica se stvara sprijeda, malo sala na trbuhu, mislim da neću brzo osjetiti nešto
2020. - 🌸It's a girl🌸
2025. - trying again 🍀
Aaaa ljubomorna sam na vas koje već osjetite
Meni ništa ne ide u prilog, 1.trudnoća, posteljica se stvara sprijeda, malo sala na trbuhu, mislim da neću brzo osjetiti nešto
Ja isto imam sala 😂😂 Nema ga unutra 😄 umiri se legni na kauč i čekaj, ko da te netko češka ali iznutra. ♥️
Sortiraj odgovore
Najstariji