LJETNE BEBE 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Skakavac
    10. Siječanj 2020. 15:27

Zene drage, bila sam danas na pregledu prvi put kod soc ginek. Trenutno sam 7+1, a termin poroda 27.08.2020. Dugi smo 1 cm 😇 i srce kuca ko veliko. Naručila me za četiri tjedan, a u međuvremenu da obavim krvne pretrage. Prije pregleda sam se vagala kod med. sestre i nisam sebi mogla doc. U prosincu sam pojela vagon hrane ali svakako san sokiran tezinom. Kako sam joj se pozalila na kontantne mucnine, pitala me pase li mi tijesto kad mi je muka.. odg sam potvrdno pa je rekla da u tom grmu lezi zec. Da mucnine jos mj ipo nece prestat i da uzmem pastile od đumbira jer cu s tijestom nabit ogromne kg. Trenutno nez kako im je naziv, ako nekog zanima provjerit cu pa napisat.🤢  Bogu hvala da je sve uredu i uz bozju pomoc naprid 🤗😇💞 kaze za komplikacije da mogu kada mislim da je potribno. 

kaktusica
    10. Siječanj 2020. 15:43

Skakavac probaj i caj od djumbira pijuckati. Meji nazalost nije pomoglo nista ali citam da uglavnom pomaze.
    Ja sam u prvoj trudnoci osjetila lupanje u trbuhu tek oko 20.tjedna, trbuh mi se nije vidio skoro do 25.tjedna. Zato mi se sad vec vidi itekako, bas sam nekako napuhana samoj sebi.
    Mrvicak super za kontrolu i nalaz 😊

Tonka341
    10. Siječanj 2020. 15:57

Dora4

Tonka super da je sve u redu, hahah imam osjecaj da ce na kraju bit neka opasna zenskica koliko vas zeza

Vidjet cemo, meni intuicija govori da je decko 💙 ali mozda se varam, bas nas zeza 😂.

Ante 💙 Maro 💙

ena0206
    10. Siječanj 2020. 15:59

Meni je iduci pregled 21.1. 😊

dana130
    10. Siječanj 2020. 16:57

Alisanazemlji

Dora, tea, i ostale curke koje su imale smanjenu funkciju tsh, odnosno hormona štitnjače, upravo su mi stigli nalazi krvi tj. rezultati tsh-a. Sa, 3,6 nakon terapije eutyroxom vrijednost se smanjila na 2,09..
    Na netu sam saznala da su to dobre vrijednosti za drugo tromjesečje trudnoće. :)
    Što mogu očekivati ubuduće? Pretpostavljam i daljnju terapiju eutyroxom do kraja trudnoće?

Alisa, koliko dugo si na terapiji i koliko ti je proslo od zadnjeg vadenja?
    Od koliko pijes? 

Baby girl 💜

Lelibeli
    10. Siječanj 2020. 17:03

Pozdrav cure, evo da se i ja uključim na ovu temu 🤗. Trenutno sam u trinaestom tjednu s blizancima 👯‍♂️. Mirujem nakon kratkog krvarenja, al nadamo se da će sve biti dobro. Termin nam je 21.07 ako duplići ne odluče ranije. Super ste i veselim se razmjeni iskustava 🍀🍀🤗🤗

Amelie 1
    10. Siječanj 2020. 17:07

Svakim danom nas je sve vise☺️☺️
    Dobrodosle nove curke! Zelim vam dosadnu i urednu trudnocu😀
    Cure koje ste bile na pregledima, super vijesti! Samo da nam se tako nastavi🤞

Lelibeli
    10. Siječanj 2020. 17:10

Daisy100 evo se i ovde pratimo a bome i sa terminom 🤗🤗

Žuža
    10. Siječanj 2020. 17:11

Skakavac uzmi si slane stapice. Meni je to dosta pomoglo. Najgore mi ne bilo ako mi je zeludac bio makar malo prazan. Odmah je ta kiselina odradila svoje i nenormalne mucnine su krenule. Tak da sam ja imala kraj sebe stapice. Kad god bi osjetila, pojela bi oko 3-5 stapica i bilo je bolje. Bitno da zeludac nije bio prazan. Ako ti je i od toga muka, probaj naci nesto tako tek toliko da bas nije tijesto. Ali znam kako ti je. Ja sam isto samo iz pekare jela 🙈 E i ako mozes, naravno, malo proseci. I ti ces se bolje osjecati i kile ce se malo skulirati. Ja sam sad pocela setati svaki dan po nekoliko km i bas sam ponosna na sebe, pozitivno sam umorna i budem malo na zraku. Tesko mi se natjerati al kasnije mi je bas super 🙂

10. Siječanj 2020. 17:28

Upisem vas sve u pon 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.