LJETNE BEBE 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Ivana777
    09. Siječanj 2020. 16:56

Ivana777

lola777

Ivana777

Cure ja sam bila na pregledu i sve je za sada u redu sad sam 10+3i sljedećo pregled mi je 21.01 jer cu bit 12 tjedana pa imam ona mjerenja. Pitala me dal zelim ici u zg na onaj pregled rani kombinirani probir. Ima tko iskustva s time? I zanima me dal imate trudnicke knjizice? Ja jos nisam dobila.

Cestitam na dobrom pregledu.Moja dr.otvara trudnicku tek u 12.tj. Koliko imas godina? Kombinirani probir je oko 80 % tocna metoda.Vadi se krv majke i gledaju 2 ili 3 hormona te se gleda njihova vrijednost.Usporedo se radi i uzv pregled.

Imam 31 godinu i sina od 20 mjeseci i bila sam 29 godina kad sam bila trudna s njim al u Osijeku sam rodila a sad moram u Zg a neznam dal se tamo placa u Osijeku nisa nista placala za taj rani kombinirani.

Htjela sam reci da u Zg moram vadit krv, a rodit cu u Čakovcu ako ce sve bit  u redu sa trudnocom a nadam se da hoce. 

Ivana777

Dora4
    09. Siječanj 2020. 16:57

Ivana, bas sam jucer tipkala Valentini sve oko kombiniranog pa malo odvrti par stranica nazad  ja sam pisala za Petrovu, ona je danas bila u Vinogradskoj, ali svugdje je vrlo slicna procedura!

• Bebac24
    09. Siječanj 2020. 16:58

mimoza

Ja sam danas prvi put osjetila bebu i predivan je osjecaj 🥰. Namjerno malo pritisnem trbuh prstima i osjetim kako mi beba nakon par sekundi uzvrati udarac. Tik ispod pupka se smjestila i javlja se 😍 Ocito da ja tu fazu s baloncicima nisam razlikovala od rada crijeva, al ove blage udarce tacno razlikujem od svega ostalog 🤗

Ajde bas mi je drago da nisam jedina 🙂 moj me lupa vec 2 tjedna 🙈 
    Predivan je osjecaj. 
    I vec par dana zelim vam napisati da je velika razlika ako su crijeva ili beba. 
    Meni dok su crijeva kad to osjetim onda nakon minutu dvije imam vjetrove, a kad se beba javljala prije 3-4 tj onda bi samo to osjetila i nebi bilo vjetrova tako da sam znala razliku odmah 🙂

Kolacic
    09. Siječanj 2020. 16:58

Pozdrav svim curama.
    Evo, i ja sam nova i pridruzujem se grupi ljetnih beba

Po aplikacijama termin bi trebao biti izmedju 31.8.-02.09.

Prvi termin kod ginekologice zakazan za 28.01., vidjet cemo sto ce ona reci.

dana130
    09. Siječanj 2020. 16:59

Dora4

dana130

Cure evo mene s pregleda. Veliki smo 5.8 cm 😍 beba je spavala, pokusali smo je razbuditi, malo je nogicama micala, dignula rukicu u znak pozdrava 😂
    Pomaknuto nam je na 12+2.
    Doktor je pokusao izmjeriti nuhalni, ali bezuspijesno, beba se nikako nije namjestila. Rekao mi je da dodem u ponedjeljak da izmjerimo i da prije toga pojedem malo nesto slatko da beba bude aktivna. Pa da sljedeci tjedan idem i na kombinirani. Bas mi je laknulo. Pustio mi je i da cujem otkucaje srca 😍 Za bolove je rekao, da je sve to normalno, nalazi su mi okej (urinokultura, TORCH). Pitao me da li povracam ili imam mucnine, jer vidi da sam s kilazom na 0 😂 tlak mi je 115/60.
    U srijedu jos idem kod doktora za stitnjacu da cujem sto on kaze hoce mi povecat terapiju ili ne.
    Hvala curke na utjesnim rijecima danas 😘😘

Super!!! Bas mi je drago, eto vidis, sve je super ♡ i vec je za par dana vidis opet :)

Da 😍 zbilja je svaki put poseban osjecaj vidjet bebu i pratiti kako raste.

Sto se tice koloca, ja sam  od par osoba vec iz prve ruke dobila preporuke za stokke xplory. Cekam jos neko vrijeme pa da odemo isprobat koji model, cisto da dobijem dojam  kako su koja, jedno je na slici i slusat iskustva, drugo sam probati

Baby girl 💜

Dora4
    09. Siječanj 2020. 17:03

Ivana777

Ivana777

lola777

Ivana777

Cure ja sam bila na pregledu i sve je za sada u redu sad sam 10+3i sljedećo pregled mi je 21.01 jer cu bit 12 tjedana pa imam ona mjerenja. Pitala me dal zelim ici u zg na onaj pregled rani kombinirani probir. Ima tko iskustva s time? I zanima me dal imate trudnicke knjizice? Ja jos nisam dobila.

Cestitam na dobrom pregledu.Moja dr.otvara trudnicku tek u 12.tj. Koliko imas godina? Kombinirani probir je oko 80 % tocna metoda.Vadi se krv majke i gledaju 2 ili 3 hormona te se gleda njihova vrijednost.Usporedo se radi i uzv pregled.

Imam 31 godinu i sina od 20 mjeseci i bila sam 29 godina kad sam bila trudna s njim al u Osijeku sam rodila a sad moram u Zg a neznam dal se tamo placa u Osijeku nisa nista placala za taj rani kombinirani.

Htjela sam reci da u Zg moram vadit krv, a rodit cu u Čakovcu ako ce sve bit u redu sa trudnocom a nadam se da hoce.

Stranica 774!!

Dora4
    09. Siječanj 2020. 17:05

Kolacic

Pozdrav svim curama.
    Evo, i ja sam nova i pridruzujem se grupi ljetnih beba

Po aplikacijama termin bi trebao biti izmedju 31.8.-02.09.

Prvi termin kod ginekologice zakazan za 28.01., vidjet cemo sto ce ona reci.

Dobrodosla i cestitam na trudnoci!  Neka ti je uredna i mirna trudnoca do kraja 

• Ivana777
    09. Siječanj 2020. 17:06

Dora4

Ivana777

Ivana777

lola777

Ivana777

Htjela sam reci da u Zg moram vadit krv, a rodit cu u Čakovcu ako ce sve bit u redu sa trudnocom a nadam se da hoce.

Stranica 774!!

Hvala 😘

Ivana777

Kolacic
    09. Siječanj 2020. 17:13

Hvala , veseli me zajednicko druzenje.

Sve sto sam do sad citala, stvarno pomogne da ne stvaramo nepotrebne "drame" u svojim glavama.

Zakon ste!

Svim trudnicama drzim palceve da na svijet donesu zdrave kikace...bilo da su ili .

Vrapčić123
    09. Siječanj 2020. 17:28

Nikita pogledala sam video i plakala ko kišna godina 😊💓 Taman muž s posla došao, a ja plačeem 😂😍

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.