Cure evo mene s pregleda. Veliki smo 5.8 cm 😍 beba je spavala, pokusali smo je razbuditi, malo je nogicama micala, dignula rukicu u znak pozdrava 😂
Pomaknuto nam je na 12+2.
Doktor je pokusao izmjeriti nuhalni, ali bezuspijesno, beba se nikako nije namjestila. Rekao mi je da dodem u ponedjeljak da izmjerimo i da prije toga pojedem malo nesto slatko da beba bude aktivna. Pa da sljedeci tjedan idem i na kombinirani. Bas mi je laknulo. Pustio mi je i da cujem otkucaje srca 😍 Za bolove je rekao, da je sve to normalno, nalazi su mi okej (urinokultura, TORCH). Pitao me da li povracam ili imam mucnine, jer vidi da sam s kilazom na 0 😂 tlak mi je 115/60.
U srijedu jos idem kod doktora za stitnjacu da cujem sto on kaze hoce mi povecat terapiju ili ne.
Hvala curke na utjesnim rijecima danas 😘😘
Baby girl 💜
Ajme koliko toga za citat :o
Bas ste se raspisale :D
Cestitam na jos jednom deckicu, gdje su se cure sakrile? :D
Ne znam vise tko je za platnene pelene pitao, na onom linku mi se cini sve dobro objasnjeno. Covere (kao nepropusne gacice) mozete puniti tetrama najobicnijim- ima od lole u dmu za kupit a vjerujem i u ducanima s opremom za bebe. Meni su loline dobre, nekima su pretanke, ovisno koliko beba piski. Ispod covera moze biti i moderna platnena pelena ali one su dosta "debele" pa su meni osobno bolji izbor za noc nego za dan. Ako netko zeli ima grupa na facebooku "moderne platnene pelene" u kojoj je hrpa linkova i objasnjenja, cure prodaju pelene koje im ne odgovaraju i tamo mozete saznat svasta.
Cure evo mene s pregleda. Veliki smo 5.8 cm 😍 beba je spavala, pokusali smo je razbuditi, malo je nogicama micala, dignula rukicu u znak pozdrava 😂
Pomaknuto nam je na 12+2.
Doktor je pokusao izmjeriti nuhalni, ali bezuspijesno, beba se nikako nije namjestila. Rekao mi je da dodem u ponedjeljak da izmjerimo i da prije toga pojedem malo nesto slatko da beba bude aktivna. Pa da sljedeci tjedan idem i na kombinirani. Bas mi je laknulo. Pustio mi je i da cujem otkucaje srca 😍 Za bolove je rekao, da je sve to normalno, nalazi su mi okej (urinokultura, TORCH). Pitao me da li povracam ili imam mucnine, jer vidi da sam s kilazom na 0 😂 tlak mi je 115/60.
U srijedu jos idem kod doktora za stitnjacu da cujem sto on kaze hoce mi povecat terapiju ili ne.
Hvala curke na utjesnim rijecima danas 😘😘
Super!!! Bas mi je drago, eto vidis, sve je super ♡ i vec je za par dana vidis opet :)
Flora ista stvar, i ja bi ih al jos je rano, planiram tamo na proljece.... vjerojatno ce opet bit akcija na njih do tada. Ili na zutu sridu bude sve 15% (u city center one u baby centru.) I otidi u baby centar, napravi njihovu karticu i dobijes popuste na e mail
Ja sam jutros dobila te popuste i bas vidila cybex.
Mislim da sa karticom imas 10% svakako.
I super mi je jaje od balios s. Bas mi pari najkvalitetnije od svega sta sam vidila. A znam da je njihova sjedalica proglasena najsigurnijom na svitu.
💞girl💞
Ajme koliko toga za citat :o
Bas ste se raspisale :D
Cestitam na jos jednom deckicu, gdje su se cure sakrile? :D
Ne znam vise tko je za platnene pelene pitao, na onom linku mi se cini sve dobro objasnjeno. Covere (kao nepropusne gacice) mozete puniti tetrama najobicnijim- ima od lole u dmu za kupit a vjerujem i u ducanima s opremom za bebe. Meni su loline dobre, nekima su pretanke, ovisno koliko beba piski. Ispod covera moze biti i moderna platnena pelena ali one su dosta "debele" pa su meni osobno bolji izbor za noc nego za dan. Ako netko zeli ima grupa na facebooku "moderne platnene pelene" u kojoj je hrpa linkova i objasnjenja, cure prodaju pelene koje im ne odgovaraju i tamo mozete saznat svasta.
Hvala ti :* znaci ti koristis s prvim djetetom? Jesi zadovoljna, ti dugo trebalo da se ufuras u sve i jel koristis od samog pocetka ili si krenula kasnije?
Curke, bit ce onaj sajam djece, beba i trudnica pa ce se i tamo naci svakakvi popusti, ne vjerujem da ce bit neki extra, ali sigurno 15-20% kao i kad bude zuta srijeda u city-u ili super utorak u westgateu i slicno. Taj sajam je 4.mjesecu
Bok cure koliko vas ima. ja sam nova i trudna sam 20+4( treca beba) i malo nam je dosadno stalno doma pa smo se prijavili da imamo drustvo novopecenih mama u 2020.
Cure ja sam bila na pregledu i sve je za sada u redu sad sam 10+3i sljedećo pregled mi je 21.01 jer cu bit 12 tjedana pa imam ona mjerenja. Pitala me dal zelim ici u zg na onaj pregled rani kombinirani probir. Ima tko iskustva s time? I zanima me dal imate trudnicke knjizice? Ja jos nisam dobila.
Cestitam na dobrom pregledu.Moja dr.otvara trudnicku tek u 12.tj. Koliko imas godina? Kombinirani probir je oko 80 % tocna metoda.Vadi se krv majke i gledaju 2 ili 3 hormona te se gleda njihova vrijednost.Usporedo se radi i uzv pregled.
Imam 31 godinu i sina od 20 mjeseci i bila sam 29 godina kad sam bila trudna s njim al u Osijeku sam rodila a sad moram u Zg a neznam dal se tamo placa u Osijeku nisa nista placala za taj rani kombinirani.
Ivana777
Dana super za pregled!
Tea33 dobrodosla!
Valentina ja ne bi isla prije 12.tt na nikakav pregled. Tad se to sve detaljnije mjeri i vidi. Meni je bas dr.Kos rekao da cekam 12tt i da tad dodem na mini anomaly. S razlogom ti je tvoja dr rekla da dodes sa 12tt.
Sortiraj odgovore
Najstariji