LJETNE BEBE 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    dana130
    09. Siječanj 2020. 16:38

Cure evo mene s pregleda. Veliki smo 5.8 cm 😍 beba je spavala, pokusali smo je razbuditi, malo je nogicama micala, dignula rukicu u znak pozdrava 😂
    Pomaknuto nam je na 12+2.
    Doktor je pokusao izmjeriti nuhalni, ali bezuspijesno, beba se nikako nije namjestila. Rekao mi je da dodem u ponedjeljak da izmjerimo i da prije toga pojedem malo nesto slatko da beba bude aktivna. Pa da sljedeci tjedan idem i na kombinirani. Bas mi je laknulo. Pustio mi je i da cujem otkucaje srca 😍 Za bolove je rekao, da je sve to normalno, nalazi su mi okej (urinokultura, TORCH). Pitao me da li povracam ili imam mucnine, jer vidi da sam s kilazom na 0 😂 tlak mi je 115/60.
    U srijedu jos idem kod doktora za stitnjacu da cujem sto on kaze hoce mi povecat terapiju ili ne.
    Hvala curke na utjesnim rijecima danas 😘😘

Baby girl 💜

Trudy
    09. Siječanj 2020. 16:42

Ajme koliko toga za citat :o
    Bas ste se raspisale :D
    Cestitam na jos jednom deckicu, gdje su se cure sakrile? :D

Ne znam vise tko je za platnene pelene pitao, na onom linku mi se cini sve dobro objasnjeno. Covere (kao nepropusne gacice) mozete puniti tetrama najobicnijim- ima od lole u dmu za kupit a vjerujem i u ducanima s opremom za bebe. Meni su loline dobre, nekima su pretanke, ovisno koliko beba piski. Ispod covera moze biti i moderna platnena pelena ali one su dosta "debele" pa su meni osobno bolji izbor za noc nego za dan. Ako netko zeli ima grupa na facebooku "moderne platnene pelene" u kojoj je hrpa linkova i objasnjenja, cure prodaju pelene koje im ne odgovaraju i tamo mozete saznat svasta.

Dora4
    09. Siječanj 2020. 16:45

dana130

Cure evo mene s pregleda. Veliki smo 5.8 cm 😍 beba je spavala, pokusali smo je razbuditi, malo je nogicama micala, dignula rukicu u znak pozdrava 😂
    Pomaknuto nam je na 12+2.
    Doktor je pokusao izmjeriti nuhalni, ali bezuspijesno, beba se nikako nije namjestila. Rekao mi je da dodem u ponedjeljak da izmjerimo i da prije toga pojedem malo nesto slatko da beba bude aktivna. Pa da sljedeci tjedan idem i na kombinirani. Bas mi je laknulo. Pustio mi je i da cujem otkucaje srca 😍 Za bolove je rekao, da je sve to normalno, nalazi su mi okej (urinokultura, TORCH). Pitao me da li povracam ili imam mucnine, jer vidi da sam s kilazom na 0 😂 tlak mi je 115/60.
    U srijedu jos idem kod doktora za stitnjacu da cujem sto on kaze hoce mi povecat terapiju ili ne.
    Hvala curke na utjesnim rijecima danas 😘😘

Super!!! Bas mi je drago, eto vidis, sve je super ♡ i vec je za par dana vidis opet :)

Zaraa
    09. Siječanj 2020. 16:46

Flora ista stvar, i ja bi ih al jos je rano, planiram tamo na proljece.... vjerojatno ce opet bit akcija na njih do tada. Ili na zutu sridu bude sve 15% (u city center one u baby centru.) I otidi u baby centar, napravi njihovu karticu i dobijes popuste na e mail
     Ja sam jutros dobila te popuste i bas vidila cybex. 
    Mislim da sa karticom imas 10% svakako. 
    I super mi je jaje od balios s. Bas mi pari najkvalitetnije od svega sta sam vidila. A znam da je njihova sjedalica proglasena najsigurnijom na svitu.

💞girl💞

Dora4
    09. Siječanj 2020. 16:46

Trudy

Ajme koliko toga za citat :o
    Bas ste se raspisale :D
    Cestitam na jos jednom deckicu, gdje su se cure sakrile? :D

Ne znam vise tko je za platnene pelene pitao, na onom linku mi se cini sve dobro objasnjeno. Covere (kao nepropusne gacice) mozete puniti tetrama najobicnijim- ima od lole u dmu za kupit a vjerujem i u ducanima s opremom za bebe. Meni su loline dobre, nekima su pretanke, ovisno koliko beba piski. Ispod covera moze biti i moderna platnena pelena ali one su dosta "debele" pa su meni osobno bolji izbor za noc nego za dan. Ako netko zeli ima grupa na facebooku "moderne platnene pelene" u kojoj je hrpa linkova i objasnjenja, cure prodaju pelene koje im ne odgovaraju i tamo mozete saznat svasta.

Hvala ti :* znaci ti koristis s prvim djetetom? Jesi zadovoljna, ti dugo trebalo da se ufuras u sve i jel koristis od samog pocetka ili si krenula kasnije?

Dora4
    09. Siječanj 2020. 16:49

Curke, bit ce onaj sajam djece, beba i trudnica pa ce se i tamo naci svakakvi popusti, ne vjerujem da ce bit neki extra, ali sigurno 15-20% kao i kad bude zuta srijeda u city-u ili super utorak u westgateu i slicno. Taj sajam je 4.mjesecu 

Tea33❤️❤️
    09. Siječanj 2020. 16:51

Bok cure koliko vas ima. ja sam nova i trudna sam 20+4( treca beba) i malo nam je dosadno stalno doma pa smo se prijavili da imamo drustvo novopecenih mama u 2020. 

• Ivana777
    09. Siječanj 2020. 16:55

lola777

Ivana777

Cure ja sam bila na pregledu i sve je za sada u redu sad sam 10+3i sljedećo pregled mi je 21.01 jer cu bit 12 tjedana pa imam ona mjerenja. Pitala me dal zelim ici u zg na onaj pregled rani kombinirani probir. Ima tko iskustva s time? I zanima me dal imate trudnicke knjizice? Ja jos nisam dobila.

Cestitam na dobrom pregledu.Moja dr.otvara trudnicku tek u 12.tj. Koliko imas godina? Kombinirani probir je oko 80 % tocna metoda.Vadi se krv majke i gledaju 2 ili 3 hormona te se gleda njihova vrijednost.Usporedo se radi i uzv pregled.

Imam 31 godinu i sina od 20 mjeseci i bila sam 29 godina kad sam bila trudna s njim al u Osijeku sam rodila a sad moram u Zg a neznam dal se tamo placa u Osijeku nisa nista placala za taj rani kombinirani.

Ivana777

Dora4
    09. Siječanj 2020. 16:55

Bok Tea33 dobrodosla 

Amelie 1
    09. Siječanj 2020. 16:56

Dana super za pregled! 
    Tea33 dobrodosla! 
    Valentina ja ne bi isla prije 12.tt na nikakav pregled. Tad se to sve detaljnije mjeri i vidi. Meni je bas dr.Kos rekao da cekam 12tt i da tad dodem na mini anomaly. S razlogom ti je tvoja dr rekla da dodes sa 12tt.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.