Ja cu danas znati temin poroda i nadam se i spol ❤️💙
https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png
Mrvicak svaka cast na trudu. Nisam spol napisala, decko je, ali nemoj se s tim sad gnjaviti
💙
Lela, Mrvicak i Vrapcic sretnoooo na pregledima, vi ste ovaj tjedan
💙
Ja cu danas znati temin poroda i nadam se i spol ❤️💙
Sretnooo i javi nam. I ja se nadam da ću u čet saznati spol :)
Danas sam bila do sestre po nalaze pa me na sekundu poslala do doktorice i pitala sam je da mi pokaze gdje je sad beba i pokazala tocno gdje je nabubreno, ispod ruba gacica i kaze da to mogu napipati jer sam mrsavica.
Eto, misterij rijesen😁
💙
Mrvičak termin pregleda je 14.1. a poroda 24.7.
Skakavac ja sam nazalost zavrsila s trudnickom hiperemezom, infuzije i mirovanje. Povracala bi i do desetak puta dnevno, nista mi nije pomagalo. Samo bi lezala i disala sirom otvorenih usta. Vrhinac je bio u 9. tjednu. Probaj s cajem od djumbira, mentol bombonima, imas i one narukvice protiv mucnina.
Vezano za spol, u prvoj trudnoci sam bila sigurna da nosim curicu, sva se pripremila kad ono decko. Ljubav je to ogromna izmedju mame i sina ❤ Sad je u pubertetu i mislim da je lakse nego s curama. (Za sad, kuc kuc da ostane tako)
Danas sam bila do sestre po nalaze pa me na sekundu poslala do doktorice i pitala sam je da mi pokaze gdje je sad beba i pokazala tocno gdje je nabubreno, ispod ruba gacica i kaze da to mogu napipati jer sam mrsavica.
Eto, misterij rijesen😁
Draga, meni ej isto nabubreno. Sada točno koji mm ispod pupka. I zna mi jedna strana trbuha bit, druga ne. Dr.isto rekla da je zato što sam inače na području trbuha ravna kao daska i imam jake i izražene trbušne mišiće. Al više ne, hahaha
Dora mislim da si ti spominjala ugruske u nosu. Meni je nos tokom cijelog dana uzasno suh unutra, a ujutro je koma i isto kad krenem puhat imam sta i vidjeti.
Netko je pisao za bademovo ulje... to neko obicno ulje u bocici? Ne znam sta tocno da trazim u ljekarnoj.
Netko je pisao za bademovo ulje… to neko obicno ulje u bocici? Ne znam sta tocno da trazim u ljekarnoj.
Ja sam nekad davno u prvoj trudnoci koristila najobicnije bademovo ulje iz ljekarne, mislim da je bilo Holyplant. Nijednu striju nisam dobila iako mislim da je tu i genetika presudna.
Sortiraj odgovore
Najstariji