LJETNE BEBE 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Fluffy
    07. Siječanj 2020. 08:36

Ely, ja sam htjela curicu i kad sam saznala spol bila sam presretna. Medutim onda sam pocela gledat sve male princeve i bas pozelila da i ja jednog dana imam svog. Naravno da ces se znati brinuti o njemu, i da ce ti bit najdraze malo bice na svijetu. I onda kasnije se neces moc odlijepit od njega, ko vecina mami od svojih sinova 🤭 ne opterecuj se tim previse :) 

Lavica27
    07. Siječanj 2020. 08:47

Dora4

Leonie90

Jutro cure..
    Ja sam bas lose spavala, natopila sam se pred spavanje onom elizabeth arden kremom. Ajme majko mila, kad se nisam ugusila. Isla sam isprobati jesu mi prestali smetati mirisi. Ocito nisu. Dobro da nisam nad wc skoljkom zavrsila, malo je falilo.

Uf, mogu mislit, jel mislis na onu bas narancastu masnu? Ta elizabeth je super masna i spasava suhu kozu, zivi lijek, ali toooliko intenzivna, pogotovo pred spavanje kad imam osjecaj da sve jos 3x bolje cujem, osjetim, njusim u mrakuJa znam ruke i usta njom namazat prije spavanja, za dan mi je premasna, ali sad u T je izbjegavam na ustima jer mi je preintenzivna..
    Curke, meni grumeni krvavih smrklji (SORRY na opisima) svako jutro, uzas, a kroz dan nit smrcem nit ista, koja je pisala o bademovom ulju? Jel neko posebno ili samo cisto bademovo ulje u svaku nosnicu kap prije spavanja i ciao? Hitno moram po to, ovo je vise neizdrzivo svaki dan..

Upadam da prokomentiram...uhvatila sam da dosta pazite sto jedete i kako je tretirano pa kad smo kod kozmetike- iskreno najbolje da se mazete najobicnijim uljem od Badema iz ljekarne koje oni u svojim bocicama prodaju za dvadesetak kuna. El.Arden je fine teksture al istovremeno ima u sebi alkohol, parabene,parfem, mineralna ulja i hrpu drugih nepozeljnih sastojaka. Bio Oil je mene osobno odbio jer kad mi pise da smijem koristiti tek od drugog tromjesjecja...hvala lijepo,kolko god hvalospjeva bilo na netu o njemu. I Dora ne mazi na usta EA inace🙈 Ako ti treba stvarno hranjiva krema za inace, ultrabogata karite krema (ima i za licr i za tijelo)od Loccitanea ti je jako hranjiv. Nije sad neki parfemski miris al odradi posao svakako... ja sam se u prvoj pa i sad se mazem najobicnijim bademovim (a imam dosta od puberteta strijica po guzi i bedrima) i nisam dobila nijednu striju (nadam se ni da necu do kraja🙈 Sorry,udavila!

Fluffy
    07. Siječanj 2020. 08:53

Lavica, za Bio oil ne pise da se smije tek od drugog tromjesecja, nego da ga je potrebno vec pocetkom drugog tromjesecja koristit, znaci to je preporuka tad, kad koza se pocinje vise rastezati i pucati. Nema nikakve zabrane u prvom tromjesecju za koristenje Bio oila. I mislim da je on stvarno medu boljim preparatima za strije i njegu koze 

Marta14
    07. Siječanj 2020. 08:58

Ely

Jučer sam saznala da nosim dječaka i opra me grižnja savjesti jer se nisam radovala kao da je curica. Grozno, užasno se osjećam zbog toga. Nisam sebi nikako normalna. Daleko od toga da se ne radujem, samo uopće ne znam hoću li znati sa dječačićem. Bojim se da mi neće biti privržen i da ću biti totalni promašaj kao majka.

Upadam 😊
    Kada sma bila trudna sa prvim, bila sam skroz uvjerena da je curica. Kad mi je rekla da je decko bila sam u soku, plakala, uzasno se osjecala i imala griznju savjest zbog toga. Sa vremenom je proslo.
    Mogu ti reci da je ljubav mame i djecaka posebna❤️
    Sad da mi kaze sutra da je drugo opet djecak, ne bih imala nista protiv. 💞
    Hormoni rade svoje, sve ce biti u redu 😊

• lola777
    07. Siječanj 2020. 09:00

Dobro jutro,
    Pregled 08.01.2020., a termin 22.05.2020.

23.05.2020. - stiglo nase drugo zlato!🙏💝💝

07. Siječanj 2020. 09:12

NADOLAZEĆI PREGLEDI:

siječanj:
    LELA0211 – 8.1.
    MRVIČAK - 9.1.
    DORA4 – 21.1.
    RAFFAELLA – 29.1.
    VRAPČIĆ123 – 10.1.
    ROSE1 – 13.1.
    KAKTUSICA – 14.1.
    RIO12 – 15.1.
    LEONIUC90 – 15.1.
    TEA1401 – 16.1.
    FLUFFY – 16.1.
    POLLY – 27.1.
    NELLA13.08.- 28.1.
    RAFFAELA – 29.1.

veljača:
    Mrvičak – 7.2.

07. Siječanj 2020. 09:13

Termini poroda: 

SVIBANJ:
    MALINA08 - 19.5.
    LOLA – 22.5.

LIPANJ:
    ISABELLA - 3.6.
    MIMOZA - 3.6.
    TONKA341 - 3.6.
    YVETTE - 6.6.
    TIKI92 - 9.6.
    Pčelica06 - 11.6.
    ena0206 - 13.6.
    sierrav - 14.6.
    bebac24 - 14.6.
    eovyn - 15.6.
    betty - 17.6.
    LEONIUC – 18.6. CURICA
    Pčelica06 - 20.6.
    MEDIJA - 20.6.
    RAFFAELLA - 21.6.
    AMY2019 - 23.6.
    DORA4 - 23.6. blizanci
    ZARA - 24.6.
    POLLY - 26.6.
    mor - 27.6.
    ivcHy1306 - 28.6.
    ANAV05 - 28.6.
    ELY - 30.6. DEČKO

SRPANJ:
    tea1401 - 1.7.
    BEZZO1991 - 1.7.
    Alisanazemlji - 1.7.
    LORDY -. 2.7.
    ANA_MARIJA_2019 - 4.7.
    ZABRINUTA_7 - 4.7.
    Rose1 – 5.7.
    DANDYCANDY - 8.7.
    MRVIČAK - 10.7.
    MIRTASIRIC1 - 11.7.
    LUNA999 - 12.7.
    NIKITA206 – 16.7.
    RIO13 – 18.7.
    M_MAAREE - 22.7.
    DAISY - 23.7.
    FLUFFY – 23.7.  CURICA

KOLOVOZ:
    Nella- 20.8.

07. Siječanj 2020. 09:15

Samo vi pišite, a ja ću nadopisivati. Ispričavam se curama koje nisu na popisu termina poroda, a aktivne su, iz razloga što na zadnjem popisu stoji crtica, a ne da mi se listati 300 i nešto stranica da bih vidjela jeste li u međuvremenu dobile termin. Nadopišite tu taj termin, one koje znaju spol također.
    Malo će sada stranice biti opkoljene koji dan s ovim, ali drugačije ne mogu ažurirati

Fluffy
    07. Siječanj 2020. 09:16

Mrvicak, bravo

07. Siječanj 2020. 09:25

Mana_Mare

Ja sam danas 7+5 , prvi pregled 14.1

a koji je termin poroda? ne znači mi puno tjedan u kojem si sada :/

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.