Lavica, Bio oil mi je vise upitan radi sintetickih komponenti kojih ima puno, pa u slucaju mama koje ne vole to i zele izbjegavat svakako bolje. Inace jako puno tih ulja, cak i djecjih je prepuno tim sintetickim komponentama, i tih krema za hranjenje itd. Tko se zeli drzati prirode svakako je bolje neko jednostavno ulje tipa bademovo. Vitamina A ima u vise manje svakom ulju koji se koristi za strije u trudnoci. Ja osobno koristim kremu protiv strija Galenskog laboratorija Split.
Dora, samo ih pitas bademovo ulje. Svaka ljekarna ima, cesto i svoj vlastiti proizvod, ako i ne...imaju nekog drugog proizvodaca :)
Jutro.
Dok sam procitala tih desetak stranica, haha
Moj termin poroda je pomaknut vec par pregleda na 07.06., ali nek ostane jos ovaj 09.06. pa cemo vidjeti sad iduci pregled, koji je 13.01., sta ce gospodin uzv reci. Moj bebac je deckic. 💙
Netko je napisao, mislim Ely, da nije sretna kao da bi bila cura. Ja sam bila uvjerena da nosim curu, imala sam grozne mucnine, akne, sve za sto kazu da je kod cura, potajno sam to i zeljela, a ono decko. Sto dulje znas spol i kad smislis ime tom malom bicu u sebi pa kad pocnu ti prvi pokreti, jednostavno ti postane drago sto je on upravo to sto je i sto cete se uskoro neizmjerno voljeti i maziti. Jos kad su mi rekli da su decki privrzeniji mamama, mojoj sreci nema kraja 💙
👨🔧 '91., bez dijagnoze
👩⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
Poliklinika BetaPlus
1.AIH 7/2019. Beta 0
2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
1🐧
Evo ja i s pregleda.. Sve super,bebica se vrti neda nam se uslikat ❤ Ja sam na -3 , vjerojatno povracanje ovo koje ne prestaje.. Ukinula mi je duphaston i folacin,prelazim na femibion 2.. Na 12+4 smo po uzv, a inace od zadnjeg pregleda brojim 12+1 .. I moram dijetetsku prehranu,jer imam koji visak kilograma pa da ne bi puno dobila..
Mrvicak ja prespavala upisivanje.Pregled 16.01, tad bi trebali saznati spol ako ne sakrije nogom ka i zadnji put.
URL = https: //lilypie.com]
Ja imam vec sve termine za preglede do poroda, ali evo ova dva naredna su 14.1. i 11.2. Za spol cu napisati nakon narednog pregleda, jer je vidjela da je decko ali nije bila skroz sigurna.
Mislim da je bolje za nove cure da naprave novu grupu, lao sto smo i mi uradile, jer sad mi imamo potpuno razlicite “probleme” od onih pocetnih 🤨 Nadam se da se niko ne ljuti zbog prijedloga.😊
Pozdrav cure, jako sam znatizeljna, proslu mengu sam imala 5.12, nakon nje ucestale odnose sa mm, mengu jos nisam dobila, dali je prerano za tetic :)
Nije. Ako su ti ciklusi redovni i do 31 dana, možeš slobodno!! I javi nam
Ciklus je 32,33 dana, trebala sam ih dobili jucer, trbuh mi je napuhan, stalnooo sam gladna, napravila sam test jutros koji je pokazao negativno, da pricekam mozda jos par dana
Ja se mažem Olival uljem protiv strija koje je kao za trudnice i dobro mi je, aamo dosta masno i teško se upija.. Slažem se da je vjerojatno bademovo ulje iz ljekarne najbolje ili čak isto iz ljekarne shea maslac.
Sortiraj odgovore
Najstariji