Meni je super BioOil ulje, lijepo se upije i ne ostavlja masne tragove, ali apsolutni broj 1: Loccitaine bademovo koncentrirano mlijeko, ajme plivala bi u njemu kako je njezno, mekano, miris lagan, tekstura mljaccc to mi je top top!!
Jutro :)
Ja sam čitala da se trudnicama ne naplaćuje.
Ja nemam ni dopunsko. I ništa mi nisu naplatila ni vađenje krvi...
Termin 28.1. Porod pomaknut na 20.8.
Jutro cure..
Ja sam bas lose spavala, natopila sam se pred spavanje onom elizabeth arden kremom. Ajme majko mila, kad se nisam ugusila. Isla sam isprobati jesu mi prestali smetati mirisi. Ocito nisu. Dobro da nisam nad wc skoljkom zavrsila, malo je falilo.
Uf, mogu mislit, jel mislis na onu bas narancastu masnu? Ta elizabeth je super masna i spasava suhu kozu, zivi lijek, ali toooliko intenzivna, pogotovo pred spavanje kad imam osjecaj da sve jos 3x bolje cujem, osjetim, njusim u mrakuJa znam ruke i usta njom namazat prije spavanja, za dan mi je premasna, ali sad u T je izbjegavam na ustima jer mi je preintenzivna..
Curke, meni grumeni krvavih smrklji (SORRY na opisima) svako jutro, uzas, a kroz dan nit smrcem nit ista, koja je pisala o bademovom ulju? Jel neko posebno ili samo cisto bademovo ulje u svaku nosnicu kap prije spavanja i ciao? Hitno moram po to, ovo je vise neizdrzivo svaki dan..
Daa, na onu honey drops. Sad imam zutu- green tea mimosa, a imala sam i zelenu i narancastu prije trudnoce. A koza mi je jako suha, i koristim od eucerina trenutno, ali sam za vikend bila kod svojih pa mi je ostala tamo, reko idem staviti ovu, sta ce mi biti.
Usput, pocela me koza svrbiti dosta, pa sam mislila da je zbog nedostatka mazanja, a sad pak cujem i za trudnicki svrab. Pa ja cu poludit 😂
Ja znam da mi je za 4 tjedna pregled, ali nikada mi ne precizira datum do tjedan pred pregled.
Jučer sam saznala da nosim dječaka i opra me grižnja savjesti jer se nisam radovala kao da je curica. Grozno, užasno se osjećam zbog toga. Nisam sebi nikako normalna. Daleko od toga da se ne radujem, samo uopće ne znam hoću li znati sa dječačićem. Bojim se da mi neće biti privržen i da ću biti totalni promašaj kao majka.
Dora, na utrogestanima sam od pozutivnog testa pa sve do 20.tjedna cu biti. Jednom mi je u ordinaciji dala i progesteronsku injekciju. Nisu mi nikakav hematom nasli. Dr kaze ds nema razloga za zabrinutost sve dok je na pregledima sve ok, i dok niie neko obilno krvarenje, medutim sve trudnice znaju kakav je sok nesto vidjeti. Samo se pitam do kad ce to trajati 🙈 nadam se do iduceg pregleda da vise nista nece zacrvenarit ili zasmedarit 😅.
Sortiraj odgovore
Najstariji