LJETNE BEBE 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lavica27
    07. Siječanj 2020. 09:25

Fluffy

Lavica, za Bio oil ne pise da se smije tek od drugog tromjesecja, nego da ga je potrebno vec pocetkom drugog tromjesecja koristit, znaci to je preporuka tad, kad koza se pocinje vise rastezati i pucati. Nema nikakve zabrane u prvom tromjesecju za koristenje Bio oila. I mislim da je on stvarno medu boljim preparatima za strije i njegu koze

Fluffy, nisam bas sigurna... jer ako ti zelis hidratizirati svoju kozu i prije,njima je u interesu da prodaju sto vise a ne da spominju od drugog tromjesjeca. Radi se o tome da ima vitamin A koji kod trudnica pretjeranim unosenjem moze imati potencijalno stete kod razvoja ploda (mozak,nisam 100%),kao i etericna ulja u sastavu (ruzmarin,lavanda,kamilica) koje je bolje koristiti od 2.tromjesjecja... i listu drugih (po meni) nepozeljnih sastojaka u proizvodu za koji se tvrdi da je za trudnice,izmedju ostalih. I sto je najbolje,ne prevenira strije vec izbljedjuje iste po nastanku,sama masnija tekstura (koju mozes dobiti u puno jeftinijem ulju) ti daje mozda neku sigurnost ako hranis kozu da nece popucati. Samo moj osvrt,bez da se itko naljuti,svatko od nas odlucuje za sebe,naravno. 

Trancie
    07. Siječanj 2020. 09:26

Jutro cure :-) nadam se da ste lijepo spavale.
    Ja se vratila na posao nakon praznika, jedva se probudila.
    Inače kontrola mi je 15.01., a termin 06.08.2020.( iako je ginekolog napisao 07.08. -biće zbog 29.02.) hahaha

07. Siječanj 2020. 09:26

Lavica27

Fluffy

Lavica, za Bio oil ne pise da se smije tek od drugog tromjesecja, nego da ga je potrebno vec pocetkom drugog tromjesecja koristit, znaci to je preporuka tad, kad koza se pocinje vise rastezati i pucati. Nema nikakve zabrane u prvom tromjesecju za koristenje Bio oila. I mislim da je on stvarno medu boljim preparatima za strije i njegu koze

Fluffy, nisam bas sigurna… jer ako ti zelis hidratizirati svoju kozu i prije,njima je u interesu da prodaju sto vise a ne da spominju od drugog tromjesjeca. Radi se o tome da ima vitamin A koji kod trudnica pretjeranim unosenjem moze imati potencijalno stete kod razvoja ploda (mozak,nisam 100%),kao i etericna ulja u sastavu (ruzmarin,lavanda,kamilica) koje je bolje koristiti od 2.tromjesjecja… i listu drugih (po meni) nepozeljnih sastojaka u proizvodu za koji se tvrdi da je za trudnice,izmedju ostalih. I sto je najbolje,ne prevenira strije vec izbljedjuje iste po nastanku,sama masnija tekstura (koju mozes dobiti u puno jeftinijem ulju) ti daje mozda neku sigurnost ako hranis kozu da nece popucati. Samo moj osvrt,bez da se itko naljuti,svatko od nas odlucuje za sebe,naravno.

meni je odlično baby love ulje za mame

Ivcy1306
    07. Siječanj 2020. 09:30

Jutro! Kako ste? 
    Moj pregled je 16.1., termin ostaje 28.6.
    Ljubav mame i sina je neprocjenjiva😍 oni su tolike maze da tek kad mi se mali rodio sam shvacala zasto mi je muz imao potrebu svaki dan ic kod svojih. 😉 

• Bebac24
    07. Siječanj 2020. 09:31

Žuža

Lina ja cula da kad soc tak naplacuje da trazis racun i ides u HZZO po refundaciju. Nemoj odlaziti bez racuna. Uopce ne kuzim kako to moze biti i legalno da neki hinekolozi ne napkacuju uzv a neki da. To mi je van svake pameti! Sve su to ordinacije, drzavne, njih placa hzzo i onda jedni ovak, drugi onak🤔
    Zara nikad cula za knopers. Ja mislila da zelis sex 😂😂 Jos muza spominjes, hahahaha 😂 Pomislih da je to neki fensi naziv kao koitus 😂🙈

Neki ginekolozi kupe sami uzv i onda oni naplacuju .

07. Siječanj 2020. 09:36

Mana_Mare

mrvičak

Mana_Mare

Ja sam danas 7+5 , prvi pregled 14.1

a koji je termin poroda? ne znači mi puno tjedan u kojem si sada :/

14.1. cu znati vise detalja valjda

Postoj ti i kalkulator na internetu za izračunati ako znaš kada je bila zadnja menstruacija i o tome zapravo računaju i ginekolozi. Uz to najčešće ide još neki termin koji pokaže uzv, ako je beba veća ili manja koji dan

Trancie
    07. Siječanj 2020. 09:40

Bebac24

Žuža

Lina ja cula da kad soc tak naplacuje da trazis racun i ides u HZZO po refundaciju. Nemoj odlaziti bez racuna. Uopce ne kuzim kako to moze biti i legalno da neki hinekolozi ne napkacuju uzv a neki da. To mi je van svake pameti! Sve su to ordinacije, drzavne, njih placa hzzo i onda jedni ovak, drugi onak🤔
    Zara nikad cula za knopers. Ja mislila da zelis sex 😂😂 Jos muza spominjes, hahahaha 😂 Pomislih da je to neki fensi naziv kao koitus 😂🙈

Neki ginekolozi kupe sami uzv i onda oni naplacuju .

da naplacuju, iako po zakonu ne bi smjeli naplaćivati ultrazvuk... kod nas je kao svako drugi pregled uzv 100 kn, naravno bez računa

• Bebac24
    07. Siječanj 2020. 09:40

Pregled 30.1 🙂
    Ja se mazem biobazom, i u prvoj sam. Nema ljep miris ali mi je super. 
    Joj pa poznato je da su sinovi mamini a kcerke tatine 🥰 ali to je sve do odgoja isto. 
    Moj je samo takva maza ❤️❤️❤️ i sad vec pita ako ce se moc maziti i kad braco dode. I da on ce isto cikati mljeko poslje brata 😂😂😂uzas 😂😂😂

Skakavac
    07. Siječanj 2020. 09:41

Jutro zene :) ja sam trenutno na 6+5 i satrale su me mučnine. Ne povraćam ali me muka stalno drži. Citala sam po netu i probala čajeve, ne masnu hranu, ali sve mi se "vraća". Imate li koji savjet😪🤮

07. Siječanj 2020. 09:43

Skakavac

Jutro zene :) ja sam trenutno na 6+5 i satrale su me mučnine. Ne povraćam ali me muka stalno drži. Citala sam po netu i probala čajeve, ne masnu hranu, ali sve mi se "vraća". Imate li koji savjet😪🤮

molim te napisi mi termin preglda i poroda

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.