LJETNE BEBE 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Ivana777
    07. Siječanj 2020. 10:37

Bok. Evo da se i ja pridruzim. Imam sina od 20 mjeseci i sad sam u 11 tjednu trudnoce. Danas imam 2 pregled i nadam se da ce cve bit u redu. Na prvom pregledu 13.12.2019 sam bila 6+5. A zadnja menstruacija mi je bila 26.10.2019 po kalkulatoru mi je termin 01.08.2020. jel koja ima slican termin? Inace sam jako umorna i iscrpljena i imam slabe mucnine i bole me cike al umjereno to je to od simptoma. Zelim nam svima uredne trudnoce. 😁

Ivana777

• Pašticada
    07. Siječanj 2020. 10:40

Pozz, meni je prvi pregled danas, po kalendaru kojim sam pratila M, sad je tocno 7 tjedana, a termin bi bio 25.8. Po istom tom kalendaru, ali, ajde, vidit cemo danas sve 😀.
    Samo da je sve ok...
    Usput, osjetim i ja malo valjkasto ispupcenje malo ispod ruba gacica, nije prije bilo tu 😊.

Nikita206
    07. Siječanj 2020. 10:44

Mrvičak moj pregled je 20.1., nadam se da će se pokazati spol 😊

2020. - 🌸It's a girl🌸
    2025. - trying again 🍀

• Ivana777
    07. Siječanj 2020. 10:45

Pašticada

Pozz, meni je prvi pregled danas, po kalendaru kojim sam pratila M, sad je tocno 7 tjedana, a termin bi bio 25.8. Po istom tom kalendaru, ali, ajde, vidit cemo danas sve 😀.
    Samo da je sve ok…
    Usput, osjetim i ja malo valjkasto ispupcenje malo ispod ruba gacica, nije prije bilo tu 😊.

Sretno na pregledu. 😘

Ivana777

Rose1
    07. Siječanj 2020. 10:50

mrvičak

Rose1

Danas sam bila do sestre po nalaze pa me na sekundu poslala do doktorice i pitala sam je da mi pokaze gdje je sad beba i pokazala tocno gdje je nabubreno, ispod ruba gacica i kaze da to mogu napipati jer sam mrsavica.
    Eto, misterij rijesen😁

Draga, meni ej isto nabubreno. Sada točno koji mm ispod pupka. I zna mi jedna strana trbuha bit, druga ne. Dr.isto rekla da je zato što sam inače na području trbuha ravna kao daska i imam jake i izražene trbušne mišiće. Al više ne, hahaha

Hehe i ja sam imala trbusne, ali nestali😂😂😂 meni je puno nize nabubreno, ali valjda je ok kad je tako rekla🙏🙏🙏rekla je da ce se negdje na polovici dizati, prva je trudnoca pa se valjda sporije podize to sve skupa

💙

• amber
    07. Siječanj 2020. 10:51

Ivana777

Bok. Evo da se i ja pridruzim. Imam sina od 20 mjeseci i sad sam u 11 tjednu trudnoce. Danas imam 2 pregled i nadam se da ce cve bit u redu. Na prvom pregledu 13.12.2019 sam bila 6+5. A zadnja menstruacija mi je bila 26.10.2019 po kalkulatoru mi je termin 01.08.2020. jel koja ima slican termin? Inace sam jako umorna i iscrpljena i imam slabe mucnine i bole me cike al umjereno to je to od simptoma. Zelim nam svima uredne trudnoce. 😁

Hej ti si onda kao i ja i meni je termin taj dan😀 iste simptome imamo stalni umor a cice kao da ce se raspuknuti😀

• amber
    07. Siječanj 2020. 10:53

Inace cure kako ste evo ja dosla s pregleda po uzv 10+5 a po kalendaru 10+1 inace do sad je beba bila stalno manja za tjedan dana ali moram reci da sam 3 tjedna doslovce stalno odmarala i lezala posto su mi i preporucili mirovanje s obzirom na prosle probleme tako da zaista to mirovanje izgleda ima ucinka svima saljem tople pozdrave i da se cuvate😘

• Pašticada
    07. Siječanj 2020. 10:54

Ivana777

Pašticada

Samo da je sve ok…

Sretno na pregledu. 😘

Hvala 😘

Amelie 1
    07. Siječanj 2020. 10:55

Sto se tice mazanja, ja koristim Mustela kremicu protiv strija i meni je odlicna. 

Mirtasiric1
    07. Siječanj 2020. 10:57

Pozdrav svim novim curama, uhhh koliko nas se skupilo 😊. Čitam redovito ali ništa posebno kod mene osim nekih čudnih probadanja na desnoj strani i čudan grč kad se iz poluležećek položaja ustsnem. Evo danas pregled, malo detaljnjiji, tako je rekao ginekolog,. Svakako javljam kako je prošlo. Mislim da je rano da mi danas vidi spol, što vi mislite🙂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.