Lina ja cula da kad soc tak naplacuje da trazis racun i ides u HZZO po refundaciju. Nemoj odlaziti bez racuna. Uopce ne kuzim kako to moze biti i legalno da neki hinekolozi ne napkacuju uzv a neki da. To mi je van svake pameti! Sve su to ordinacije, drzavne, njih placa hzzo i onda jedni ovak, drugi onak🤔
Zara nikad cula za knopers. Ja mislila da zelis sex 😂😂 Jos muza spominjes, hahahaha 😂 Pomislih da je to neki fensi naziv kao koitus 😂🙈
Lina ja cula da kad soc tak naplacuje da trazis racun i ides u HZZO po refundaciju. Nemoj odlaziti bez racuna. Uopce ne kuzim kako to moze biti i legalno da neki hinekolozi ne napkacuju uzv a neki da. To mi je van svake pameti! Sve su to ordinacije, drzavne, njih placa hzzo i onda jedni ovak, drugi onak🤔
Zara nikad cula za knopers. Ja mislila da zelis sex 😂😂 Jos muza spominjes, hahahaha 😂 Pomislih da je to neki fensi naziv kao koitus 😂🙈
Meni isto nije jasna ta fora s naplatom, uz dopunsko mi je sve do sada bilo besplatno.
Knopers sex, bas sam se nasmijala😁😁
To mi je keks koji me odma sjeti na lude dane faxa!
Jutro curke. Ovo za placanje za UZV, nije prvi put da cujem. Cula sam od nekoliko cura da ginekolozi to pravdaju kao, kupili su novi UZV pa ga moraju otplatiti. Sad sto je prava istina, nezz.
Tako je bilo kod moje socijalne, ali sam se onda bila prebacila. Jednom je moja prijateljica pitala racun sestru, a onda joj je ona rekla da ovaj put ne mora platiti...cudno
Kod ove sad nista ne placam
💙
Jutro curke!
Sorry, zaspala jucer usred dopisivanja
Zaraa ne znam jesi me vise nasmijala ti oko knopersa ili Žuža koja ga je protumacila kao naziv za sex...al dobar je, mmm, nekad kad je potreba jaka i bolji od sexa
Ajd sad nam priznaj da si stamanila i onaj 5.!!
p.s. bebice su nam danas velicine avokada 🥑
Fluffy, imala sam hematom ispod beba, na 12+3tt u noci veliki izljev krvi i nakon toga tu i tamo smeckarenje, na hitnoj mi je dr.rekla sa moze ponovno doc i do izljeva pa kao da ne brinem, ali evo proslo je skoro mjesec dana i nema nista nego ponekad malo smeckasto, a evo sad u komadu vec tjedan dana nista..
Jel uzimas kakvu progesteronsku podrsku trudnoci? Utrogestan, Duphastone ili nesto? Ja sam bila na oboje, sad na zadnjoj kontroli izbacen Duph., a Utrice mi je smanjio sa 3x2 na 1x2 prije spavanja.
Moze ti bit da ti na kontroli ne vide hematom nego ti se napravi u medjuvremenu i krene zezat, moze se i sam apsorbirat, a moze ga tijelo izbacit i to kroz ta smeckarenja, ali i velike izljeve i onda dodjes na kontrolu i oni ne vide ni da si ga imala u medjuvremenu jer je otisao pa ne znaju tocno opravdat krvarenja, a nitko ti nece napamet govorit da je od ovog il onog..
Jutro cure..
Ja sam bas lose spavala, natopila sam se pred spavanje onom elizabeth arden kremom. Ajme majko mila, kad se nisam ugusila. Isla sam isprobati jesu mi prestali smetati mirisi. Ocito nisu. Dobro da nisam nad wc skoljkom zavrsila, malo je falilo.
Jutro curke. Ovo za placanje za UZV, nije prvi put da cujem. Cula sam od nekoliko cura da ginekolozi to pravdaju kao, kupili su novi UZV pa ga moraju otplatiti. Sad sto je prava istina, nezz.
Tako je bilo kod moje socijalne, ali sam se onda bila prebacila. Jednom je moja prijateljica pitala racun sestru, a onda joj je ona rekla da ovaj put ne mora platiti…cudno
Kod ove sad nista ne placam
Ja sam uvjerena da je to ilegalno...mozda Rio ako imas viska vremena nazovi hzzo i pitaj jel smije soc.ginic naplacivat uzv i neke usluge...dakle to nije privatnik koji ima ugovor sa hzzo-om pa neke stvari mozes besplatno, a neke platis (kao kod zubara kako mozes biti kod privatnika koji ima takav ugovor i on ce ti besplatno popravljat zube i sve, ali tipa ako oces bijelu plombu-naplatit ce posebno jer nju ne pokriva zdravstvo) nego bi sve trebalo biti besplatno..moj jedino znam da naplacuje ako hoces da briseve oni (kurir/dostavljac) nose na zavod u labos, ali to placas dostavljaca, ne doktora realno...al i to sama odvezem pa evo stvarno nikad nista ne placam, a stalno sam kod njega
Jutro svima. Hajde napišite termine pregleda, a nove cure uz to i termine poroda pa da obnovim listu
Jutro cure..
Ja sam bas lose spavala, natopila sam se pred spavanje onom elizabeth arden kremom. Ajme majko mila, kad se nisam ugusila. Isla sam isprobati jesu mi prestali smetati mirisi. Ocito nisu. Dobro da nisam nad wc skoljkom zavrsila, malo je falilo.
Evo i ja se mažem s njom. Meni tako paše.
Jutro cure..
Uf, mogu mislit, jel mislis na onu bas narancastu masnu? Ta elizabeth je super masna i spasava suhu kozu, zivi lijek, ali toooliko intenzivna, pogotovo pred spavanje kad imam osjecaj da sve jos 3x bolje cujem, osjetim, njusim u mraku Ja znam ruke i usta njom namazat prije spavanja, za dan mi je premasna, ali sad u T je izbjegavam na ustima jer mi je preintenzivna..
Curke, meni grumeni krvavih smrklji (SORRY na opisima) svako jutro, uzas, a kroz dan nit smrcem nit ista, koja je pisala o bademovom ulju? Jel neko posebno ili samo cisto bademovo ulje u svaku nosnicu kap prije spavanja i ciao? Hitno moram po to, ovo je vise neizdrzivo svaki dan..
Jutro svima. Hajde napišite termine pregleda, a nove cure uz to i termine poroda pa da obnovim listu
Hvala tiiii
Pregled 21.1., porod 23.6.(ne znamo spolove jos)
Sortiraj odgovore
Najstariji