Malina ja sam ima 2 tjedna osjetila neke ko mjehurice i kao svi to je beba, to je beba, je se uzivila medutim iza toga nikako. Pa me to dodatno pripalo. Al sta citam po int prva trudnoca se obicno kasnije osjete pokreti. Ali i tu sam panicarila bezveze.
Raffaela palo mi je to na pamet pa si onda kazem daj ne radi ludu od sebe, kako svi normalni imaju jednom misecno preglede, smiri se. I tako se borim sama sa svojim strahovima heh
💞girl💞
E mame ja ću poludit..baš me boli lijevi jajnik..onako je u grču ko u vrijeme ovulacije, desni ne..totalno mi je bolno spavat na lijevoj strani. Ništa me drugo ne boli osim tog i klasika..još uvijek mi je jako muka. Pregled mi tek u srijedu, mislim da ću do tad poludit. Jel imala ijedna tak problem sa samo jednim jajnikom?
💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙
Zaraa 3-4x na dan cetkat zube, kad tece krv ,staviti jos paste i jos jednom iscetkati.
Curasept pasta je TOP za to.
Govorim iz iskustva,2 god aparatica, sad u 7 mj ga skinula, stalno problemi sa zubnim, i to jedino pomoglo.
Meduzubne cetkice obavezno koristite da se sve ljepo ocisti i bit ce super to 🙂
Sta se tice osjecaja...
Ja imam vec 12 godina napadaje panike.
Zivim u Porecu, bio je period da do pule nisam mogla godinama. I sad preko ipsilona ne mogu, nego po staroj cesti. U rijeci nisam bila 12 godina. Ma nigdje.
Idem do kopra i tjt.
Sve drugo umirem od panike i moram se vratiti doma. Isla kod psihologa pomoglo je, ali dokle god sama sa sobom to ne rascistim ,bit ce to i dalje tako.
Tako da vas jako dobro razumim kad imate svakakve strahove 😕
Tonks meni je beta na 4+6tt bila 1500, blizanci, koji se nisu vidjeli na uzv sa 5+3 nego 1 zv+gv i onda na 6+2tt 2+gv, a srceka su se cula na iducem uzv sa 8+3tt!
Glavno ti je da ti se pravilno dupla svakih 48h...
Zaraa, Polly i ostale drage mamice, drzite se curke, izjadajte se bar ovdje ako vam je ista lakse ♡ i svakako mislim da nije sramota potrazit i strucnu pomoc i da je to svakako zdravije i pametnije nego se pokusavat iscupat iz nekog sranja sam, ako vidis da ne ide..
Mala dobro nam dosla. Super je da imamo jos blizanaca 🤗
Citala sam vase komentare onako na preskok vezano uz strahove za bebu. Ja nisam takav tip, iako mi je ovo prva dugo cekana trudnoca i to vantjelesnom oplodnjom. Sta god da vam kazem, sigurno vas nece umiriti i dalje cete osjecati strah i trzati se na svaki unutarnji znak, ali samo shvatite da tom svojom brigom i stresom nista necete bolje dobiti, mozete samo nastetiti. Ja sam takodje panicar s vremena na vrijeme, ali nikad bez razloga. Naravno da je trudnoca jedan ogroman dogadjaj za zenu i da hormoni igraju svoju igru, ali usmjerite to na neke pozitivne stvari, vjerujte da ce ovaj put biti drugacije i ljepse. Ako doktor kaze da je uredu, onda je tako. I sama imam stres pred pregled, ali to traje dan dva prije istog, ne 4tj unaprijed. Nema potrebe da same sebi unistavate ovaj prelijepi period koji vam se trenutno dogadja, samo se sjetite da ima mnogo zena koje bi dale sve da mogu ostati trudne i biti na nasem mjestu, jer nisu sve sretnice da zatrudne prirodnim putem, a neke to ne mogu ni raznim medicinskim pomagalima. Oslobodite se svoj strahove i budite sretne sto jos jedno srce kuca ispod vaseg. Ovaj put ce sve biti dobro 😊
Lili ja osjetim isto livi jajnik, bas grc ko ovulacija, popodne me uvatilo par minuta, nisan se mogla pomaknit i stalo. I neko jutro je bilo.
Bebac uzas, najgore i najteze je suocit se sa strahom, nazalost svi mi u zivotu imamo neke situacije koje su od nas napravile te strahove tako da virujem da je svakome njegov kriz najtezi.
I virujen da ti je uzasno. Drzi se ❤
Dora da slazem se da nije sramota potrazit pomoc, dapace mislim da bi svakome dobro dosa jedan razgovor sa strucnom osobom jer je zivot dosa ajme. Sami stres, zurba, nervoza...
💞girl💞
Vecer curke!
Evo ja imam jedno pitanje. S obzirom da sam sa 12+2 prokrvarila odnosno imala onaj jedan izljev krvi, gin me stavio na 3×2 utrogestan, proslo je 2 tjedna i nesto sitno i skuzim da mi odjednom koza na rukama sva se guli, trenutno je to na sakama na sve i jednom zglobu od prsta te jagodicama.
Mislite li da bi to mogla biti nuspojava toga ili nesto drugo?
..
Nove cure dobro dosle!!!
Mimoza slazem se, ali nemogu ja ili bilo ko drugi utjecat na to.
U mene je isto ivf trudnoca i viruj nema sritnije osobe na planeti od mene, ali mislim da bas ta srica stoji u korak sa strahom radi prijasnjih iskustva sta spontanih sta nemogucnoati zatrudnjivanja. Prosla sam to i znam kako je nemoc zatrudnit i koliko zena bi dalo sve da je na mom mistu sad tj mistu trudnice, ali isto tako nemogu utjecat na to da oajecam strah da ce krenit neato po zlu.
Cekala sam ovo toliko dugo i naravno da bi tila uzivat i skitat i bit veaela trudnica, al nekad ne ide sve po planu.
💞girl💞
TiKi92, imas mozda link kakav di si to narucila? Ja sam gledala neke na internetu, ali nisam sigurna u kvalitetu…pa bi voljela ovako po preporuci :)
Moj je ovakav:
https://ibb.co/bF8s2VC
Dobiju se slusalice uz njega. Lak je za koristiti, imam ga od 12tt.
👨🔧 '91., bez dijagnoze
👩⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
Poliklinika BetaPlus
1.AIH 7/2019. Beta 0
2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
1🐧
Zara mozda previse vremena provodis kuci ili si sama i onda puno razmisljas o svemu, pa ti stalno dolaze crne misli. Mozda da pronadjes neki hobi, bilo kakvu zanimaciju pomocu koje ces skrenuti misli.
Sortiraj odgovore
Najstariji