LJETNE BEBE 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tonks
    04. Siječanj 2020. 19:23

Cure, čitam nešto o previsokoj beti hcg. 
    Je li je itko vadio u 6.tjednu? Kolika vam je bila ako jeste, ako se sjeca te? 
    Meni je u 6. tjednu ispala 1580. 
    Prvi pregled mi je tek 15.1. 

dana130
    04. Siječanj 2020. 19:28

Tonks

Reci ce ti cure vise koje imaju iskustva, ali mislim da ta jedna brojka ne govori nista, da se treba za 2 dana cini mi se ponoviti i vidjeti da li se dupla da bi se moglo doci do nekog zakljucka

Baby girl 💜

🌼TiKi🌼
    04. Siječanj 2020. 19:32

Tonks

Nike to visoka beta, meni je tolika bila 5.dan kasnjenja, znaci treca po redu vađena. Broj nista ne znaci, bitno da se pravilno dupla. 

👨‍🔧 '91., bez dijagnoze
    👩‍⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
    Poliklinika BetaPlus
    1.AIH 7/2019. Beta 0
    2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
    3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
    4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
    1🐧

Zaraa
    04. Siječanj 2020. 19:37

Lola, Raffaela nazalost to je strana trudnoce o kojoj se manje prica, svi pricaju o divnim stranama.

Da, i ja sam sanjala da san se probudila,  a ispod mene lokva krvi, pa mi stalno kroz glavu prolazi da se sad nedaj Boze nesto desi isla bi radat, a radam mrtvo dite. Sama sebe sjebem.
    Cas bude cila pozitivna ma bit ce sve odlicno, a na momente ajme.
    Danas sam legla iza rucka, suza suzu goni jel neznam sta jensa mojom bebom, jeli ziva, jeli srce kuca... razmisljala sam rec ginekologici na pregledu sta me sve mori pa mozda je stvarno normalno nakon 2 spontana i vanmaternicne, a mozda je razlog za uzbunu. Bolje je na vrime reagirat nego poslje upast u postporodajnu depresiju.
    Evo npr ima par dana se ovde u mistu ubila jedna cura, patila od postporodajne depresije, tako da, nije to za zezat se. 

💞girl💞

🌼TiKi🌼
    04. Siječanj 2020. 19:45

Cure citam i ne znam sto da vam kazem. Vjerujem da postoje strahovi, posebno nakon gubitaka trudnoca. Ako je to tako ozbiljno, mozda da popricate s psiholozima. Meni puno pomaze ovaj fetal doppler. Kad sam prokrvarila i kad god bi me morile neke brige s bebom, upalila sam ga i smirila se cuvsi to malo srce kako kuca. I sad ga  nekad upalim i djeluje na mene poput sredstva za smirenje. Svaka cast tko je izmislio tu spravu. Mozda da si i njega nabavite, cisto da vas malo umiri. 

👨‍🔧 '91., bez dijagnoze
    👩‍⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
    Poliklinika BetaPlus
    1.AIH 7/2019. Beta 0
    2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
    3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
    4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
    1🐧

Zaraa
    04. Siječanj 2020. 19:49

Tiki razmisljala sam o tome onda su me svi odgovorili kao opusti se, to je dodatan stres bla bla. 
    Sad mi je zaj, mogla bi ga kupit cisto za smirit glavu.

💞girl💞

Zaraa
    04. Siječanj 2020. 19:50

Anavo ode u studenca sam nasla paradontax pastu i odma krenila cetkat. Jer san tila sta prije pocet, ali bas cu malo procitat o ovoj pasti pa uzet u nju. 

💞girl💞

04. Siječanj 2020. 19:52

Da, mi koje smo se opekle s proslim trudnocama imamo crne misli nazalost :( ja svoju bebu nisam jos osjetila, nemam pojma jel mi trbuuh narastao od bebe ili francuske xD rekao mi je doktor na 20+1 da bebu sigurno jos necu 2 tjedna osjetiti jer je nazadak, a i posteljica mi je sprijeda,i prva trudnoca... tako ds, izgurat cemo mi to ❤🙏

Fluffy
    04. Siječanj 2020. 20:00

TiKi92, imas mozda link kakav di si to narucila? Ja sam gledala neke na internetu, ali nisam sigurna u kvalitetu...pa bi voljela ovako po preporuci :)

• Pašticada
    04. Siječanj 2020. 20:01

dana130

Pašticada

Pozdrav,
    evo pridružujem se forumu, prije nwkoliko dana testić pokazao plusić, nakon 10 dana kašnjenja.
    Prvi pregled je početkom idućeg tjedna, pa još ništa ne znamo. Prema zadnjoj menstruaciji, već traje 6 tjedana i 4 dana, alj mislim da je implantacija bila prije 20 dana (bilo je malo krvi), mislila sam da je zapravo menstruacija, ali je trajalo samo jedan ipo dan. Pa mi to uz lagane bolove kao prije očekivane M koji su trajali 3 tjedna i bolne i broj veće grudi sve dalo posumnjati.
    Bilo je nešto maaaalo mučnine, onako u pozadini, koja je u potpunosti prestala kako sam prestala piti kavu.
    Ovo nam je prvo iskustvo, i željeno iskustvo pa se za sada nadamo da je se u redu.
    Kada su vama počele mučnine?
    Za sada je kod mene više manje stalno nekakav osjećaj u trbuhu, malo lagana tupa bol, pa leptirići, pa malo probadanja…

Nadamo se da je sve u redu 😊.

Sto se tice mucnina, ja ih niti nisam imala. Tek zadnjih cca tjedan dana, kad sam bila oko 10 tt. Mene i sad tu i tamo ulovi, ne svaki dan, vecinom popodne i predvecer. Tako da nema pravila ni kad pocinju niti kad zavrsavaju

Hvala na odgovoru 😍

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.