Poz cure da li je neka imala kod impl.krvarenja ugurske. Ja sam jucer imala samo svjetlo smedji isjedak dok se jutros to sve pretvorilo u tamno crvenu blagu krv samo kad idem na wc i obrisem se. Sad sam ugledala ugrusak i to ne bas mali otprilike kao cep od flasice pa me brine da li je to uredu ili ipak ne
Hej meni je bilo tako negdjenu 5tj trudnoce tako da moze bit da je to to
Amy ja nisan imala ugruske vec samo krv tj vise iscjedak, a da odes privatno betu napravit pa da znas na cemu si? Ako je trudnoca gin ce ti dat dufaston za cuvanje trudnoce s obzirom da "krvaris" , a ako je beta negativna onda mjesecnica stize tj samo je pitanje sata kad ces procurit.
Ne znam da li ce to pokazati trudnocu jer prava M treba doci tek za 5 dana
Moze se beta raditi do 8 dana prije. Neki bolji test, ako su ti menstruacije redovne, isto bi pokazao plus. Ja sam imala slabi plus 5 dana prije, a 3 dana prije je već bio očit. Uzmi test i napravi sutra s prvim urinom. Možda je biokemijska, možda je samo menstruacija, a možda je trudnoća ali nešto se ipak događa. Možemo samo nagađati
Bok cure, imala sam jučer uzv za nuhalni nabor, 1 mm, sve je super, beba mi je izgledala kao da pleše pole dancing oko pupčane vrpce 😂
Sljedeći pregled kod gin 20.1., biti ću u 14.tjednu pa se nadam nekim naznakama spola ☺️
Mi smo već rekli svima iz obitelji i prijateljima, bili smo jako nestprljivi za podijeliti vijesti…
Super. Ja idem tek 15.01. na taj uzv u vinogradsku. Jel to obican pregled k'o kod ginekologa? Vaginalno ili? I jesi li vadila mozda krv - kombinirani test probira?
Poz cure da li je neka imala kod impl.krvarenja ugurske. Ja sam jucer imala samo svjetlo smedji isjedak dok se jutros to sve pretvorilo u tamno crvenu blagu krv samo kad idem na wc i obrisem se. Sad sam ugledala ugrusak i to ne bas mali otprilike kao cep od flasice pa me brine da li je to uredu ili ipak ne
Hej meni je bilo tako negdjenu 5tj trudnoce tako da moze bit da je to to
Iskreno se nadam da cu ugledati pozitivan rezultat😊
Koliko dana ti je trajalo krvarenje i da li si imala vise ugrusaka ili samo jedan
Amy ja nisan imala ugruske vec samo krv tj vise iscjedak, a da odes privatno betu napravit pa da znas na cemu si? Ako je trudnoca gin ce ti dat dufaston za cuvanje trudnoce s obzirom da "krvaris" , a ako je beta negativna onda mjesecnica stize tj samo je pitanje sata kad ces procurit.
Ne znam da li ce to pokazati trudnocu jer prava M treba doci tek za 5 dana
Moze se beta raditi do 8 dana prije. Neki bolji test, ako su ti menstruacije redovne, isto bi pokazao plus. Ja sam imala slabi plus 5 dana prije, a 3 dana prije je već bio očit. Uzmi test i napravi sutra s prvim urinom. Možda je biokemijska, možda je samo menstruacija, a možda je trudnoća ali nešto se ipak događa. Možemo samo nagađati
Tako je, beta ce pokazat, pogotovo ako si pocela tako curkat nesto se dogada. A beta je sigurnija i pouzdanija od testa. Sve povise 5 je trudnoca, tako da ako je beta slucajno 10 trudna si a test to nece pokazat jos koji dan...
💞girl💞
Pozdrav curke.. Pridružujem se problemima s glavoboljom, ali i nekakvim lošim raspoloženjem. Neko vrijeme se već osjećam nikako, još gore mi je jer ne uživam uopće u trudnoći kako kažu da se treba uživati, pogotovo dok sam još uvijek sama sa sobom.. Plače mi se stalno, mrzovoljna, čangrizava, sve me živcira i ne sviđam se sama sebi uopće 😔 Mislim da me taj stres na poslu najviše koči da se opustim i mislim na sebe, ali tješim se da ću još malo izdržati. Pa si mislim, ne budi mimoza, nemaš trudničke tegobe i sad je tebi nešto grozno - s tom pomisli se još gore osjećam. Psihički baš nisam najbolje, ne znam jel to do hormona, tog drugog stanja ili čega. Oprostite na dugačkom postu, ali eto da se malo izjadam, vi ćete razumjeti..
Hey i ja dnevno prolazim kroz par raspolozenja,i prije sam bila anksiozni introvert sto nitko po mom ponasanju ne bi rekao ali meni je najljepse doma samoj.
Kao da me ne veseli setnja,izlazak sa prijateljicama.
Kako sam morrala mirovati i tako rec nisam izlazila bas 3 mjeseca sad kad izadem bilo gdje gdje nije otvoreno,fali mi zraka pa mucnina pa razne ovacije.
Ja se nekako mislim ovo stanje me ogranicava,sve mi je nesto tessko,strah me za bebu itd…
Veselim se jer vrijrme prolazi da nama dode nas toliko zeljeni i voljeni decko.
Dal cu onda biti drugacija ne znam,trebala bi jer moram podignuti zdravo dijete.
Nasla sam letak o trudnickoj psihoterapiji,postoje grupe i individualno.mozda odem da se refam malo…
Oprosti i ti na dugom odgovoru,nisi sama
Pridruzujem se i ja grupi trudnica koje se ne osjecaju poletno i sretno. Inace sam anksiozna i depresivna, samo u trudnoci je to puno vise izrazeno. Gledala sam na forumima i ne pronalazim nijednu aktivnu grupu ili forum o anksioznosti, a rado bi cula druga iskustva.
Ja sam najmirnija i najsretnija 2 sata nakon pregleda, a onda pocinju ponovo strahovi i pitanja. Dovoljno je da me nesto zaboli da se javi nesigurnost i strah koji uvijek tinja u meni. Pa me bude strah od straha i razmisljanja o tome. Strah me opustit se i veseliti jer se bojim da se se nesto tada poremetiti. Da ne pricam o svakom odlasku u wc i gledanju u papir. Nadam se da ima na forumu jos slicnih meni i da imate neki savjet kako se nosite sa tim jako izrazenim strahovima.
23.05.2020. - stiglo nase drugo zlato!🙏💝💝
Ne znam je li vas mogu utješiti, ali svi znate u kojem sam strahu bila na početku trudnoće. Sada sam baš opuštena, s vremenom se taj strah primiri.
Dobro došle nove cure! Želim vam urednu i mirnu trudnoću! 😍
https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png
Lola Evo me, nakon svega sta san prosla, svaki grc ili neko probadanje doslovno se rasplacem. Nikako se opustit. Jos uvik virin u gacice kad osjetin "nesto"
A to bude iscjedak od utrogestana, svaki put kad iden piskit stres na kvadrat jer mislim da cu vidit krv.
Od zadnjeg pregleda je proslo 2 tjedna i jos 2 tjedna moram cekat, ja san sebe uvjerila da nesto nije oke, onda jos ovaj antibiotik sad pocela pit, sto stvari mi se vrti u glavi...
Ja jednostavno nemogu bit opustena, u stalnom grcu sam, stresu... kad odem negdi jedva cekam doc doma jer sam doma najsigurija... uglavnom svaki dan se nadam da cu postat malo opustenija ali sta trudnoca vise odmice ja gora...
💞girl💞
LolaEvo me, nakon svega sta san prosla, svaki grc ili neko probadanje doslovno se rasplacem. Nikako se opustit. Jos uvik virin u gacice kad osjetin "nesto"
A to bude iscjedak od utrogestana, svaki put kad iden piskit stres na kvadrat jer mislim da cu vidit krv.
Od zadnjeg pregleda je proslo 2 tjedna i jos 2 tjedna moram cekat, ja san sebe uvjerila da nesto nije oke, onda jos ovaj antibiotik sad pocela pit, sto stvari mi se vrti u glavi…
Ja jednostavno nemogu bit opustena, u stalnom grcu sam, stresu… kad odem negdi jedva cekam doc doma jer sam doma najsigurija… uglavnom svaki dan se nadam da cu postat malo opustenija ali sta trudnoca vise odmice ja gora…
Hvala Zara na odgovoru, tako sam se osjecala i u trudnoci s mojom prvom curom. Doduse, s njom sam cijelu trudnocu mirovala i tek kad sam je primila na ruke sam nasla smiraj. Zato sam i odgadala trudnocu i govorila da ne mogu ja to ponovo prolaziti, ali eto Bog je namjerio svoje i drago mi je da je tako i da sam trudna. Kao da dio mene ne moze vjerovati da ce sve biti dobro, da i ja zasluzujem to.
A najmrze mi je kad mi kazu trgni se, sta izvodis, a ne znaju koja je to muka borit se svaki dan sa sobom.
23.05.2020. - stiglo nase drugo zlato!🙏💝💝
Sortiraj odgovore
Najstariji