Hej curke; trudnoća 9+6 zanima me jel ima koja probadanje u do jel dijelu trbuha povremeno i peckanje kod mokrenja?? I jel koja ima trudnoću bez i jednog simptoma osim stalnog mokrenja? 🙈 već sam sama sebi luda jel stalno ispitujem i tražim neki simptom ne bi li se uvjerila da je sve u redu
ako te pecka da nije neka upala ? ili bakterija u mjehuru :-( a što se tiče simptoma, u mene je često mokrenje jedini simptom da sam trudna, mučnina nemam nikakvih, ništa mi ne smeta… često se pitam jel sve i uredu , a pregled tek 15.01.
Nije bila sam na pregledu sve je ok, nema upale ni bakterije. Od utrogestana imam takav osjećaj. Joj znaci nisam jedina samo s tim simptomim. Slušam oko sebe svi vicu moraš imat mučnine da znaš da je sve u redu i da se plod dobro razvija tako da samo ?? Iznad glave 🤭 dobro je meni je pregled 03.01. Toliko ću još izdržati 🙈
Evo ja imam malu živa i zdrava, možda mi je par dana samo malo muka bila…. sad isto sam je osjetila bila par dana, ne znam jel to bilo od psihe i pregleda ili je stvarno bila… ali znam da mi ni mama nije imala mučnine kad je trudna bila… ja se tješim da je ok… mada sam u 1. trudnoći imala 5 pregleda do 12 tj. a sad ću jedva dva imat… pa nikad dočekati…
Uh dobro je onda; pripisat ću to da sam sretnica i da uživam u počecima 🙂 da i ja sam sad u 9 tjednu i 03.01. ce mi biti 6 uzv pregled 🙉
Pozdrav curke,
Jel se mogu ja vama pridružiti? :) :)
Vidim da je ovo grupa najbliže meni ja sam u 7 tjednu .
Bar mislim tako. Zadnja M 7.11.
Tek u ponedeljak idem na prvi pregled.
Za sad se super osječam, malo neka probadanja u trbuhu a ostalo super :)
Jedino mi je šećer 5.3. Pa me to malo zabrinjava ;)
Meni je šećer 5.3; doktorica mi je rekla da to kad nisi tulrudnica je idealan šećer, a da s obzirom na trudnoću automatski gledaju kao blago povišeni šećer, nije kritično ali treba pripaziti i meni je prepisala kao dijeta.
Da i ja se hrabrim da sam sretnica... ubiti i jesmo.. ali ono stalno se pitamo isto, jel sve ok.. kad osjetiš simptome nekako je lakše... a nadam se da nam je sve ok, i da ćemo nakraju bit sretne što je ovako :-)
Nella dobrodošla, svi smo tu negdje :-)
Mana_Mare mislim da su normalna u svaka doba dana
Anja napravi si koji dan caj od brusnice i bit ces super, mene isto znalo malo nesto kao uhvatit, ali svi nalazi okej i onda sam uvela taj caj od brusnice i popijem ga tu i tamo, super sam!
Nella, dobro nam dosla
Nelaja sam po zadnjoj M danas 6+1, a prvi pregled imam tek 14.1.
Trancie a valjda je normalno, bas zadnje dvi tri veceri me ulovi mucnina, bas bude ajme, a preko dana mi je ok skroz
Ej draga, sve je to normalno, mene isto jedno vrijeme drzalo da me love mucnine navecer, nekad cak i preko noci..sve je to okej
Prijavljujem da sam napokon nasla bebu s doplerom.tj cula 🙈❤ nakon dugih 50min trazenja nasla sam ju na 15 sec i opet izgubila ali jasna je razlika izmedju mog srca i bebinog.puuuno je brze
Pozdrav curke,
Jel se mogu ja vama pridružiti? :) :)
Vidim da je ovo grupa najbliže meni ja sam u 7 tjednu .
Bar mislim tako. Zadnja M 7.11.
Tek u ponedeljak idem na prvi pregled.
Za sad se super osječam, malo neka probadanja u trbuhu a ostalo super :)
Jedino mi je šećer 5.3. Pa me to malo zabrinjava ;)
Meni je šećer 5.3; doktorica mi je rekla da to kad nisi tulrudnica je idealan šećer, a da s obzirom na trudnoću automatski gledaju kao blago povišeni šećer, nije kritično ali treba pripaziti i meni je prepisala kao dijeta.
A šta je najbolje ja uopće ne jedem slatko.
Ako i jedem to je jakoo jakoo malo....to je jedan red čokolade, il tri domaćice, toliko malo....
Al možda jedino kad sam išla vadit krv navečer sam nešto pojelo a ujutro popila dva gutljaja kave ( natren stavljam) i sjetila se da moram vadit krv natašte...
Vidit ćemo šta će mi u ponedeljak reci ginekologija...
Nelaja sam po zadnjoj M danas 6+1, a prvi pregled imam tek 14.1.
Trancie a valjda je normalno, bas zadnje dvi tri veceri me ulovi mucnina, bas bude ajme, a preko dana mi je ok skroz
Meni je pregled 30.11. Da nije to prerano??
Jest da sam ja navaljivala da me primi što prije..
Al je rekla da nema smisla prije 7 tjedna ...
Meni je danas 7+1.
Sortiraj odgovore
Najstariji