LJETNE BEBE 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    nina89
    27. Prosinac 2019. 21:01

Al mogu samo da vam kazem da nisu cajevi kao sto su nekad bili...

Nella....
    27. Prosinac 2019. 21:05

nina89

Pozdrav drage moje trudnice. Morala sam da vam se javim jer vidim mnoge od vas konzumiraju cajeve, naime kad sam ostala trudna pitala sam dr sto bi trebala izbjegavati… Osom onih stvari sto sam vise manje znala da ne smije sokirala me rekavsi cajeve ni slucajno..
    Proslo je par tjedana i onda sam ju pitala zbog cega cajeve ne smije piti samo mi je kratko odgovorila mogu izazvati kontrakcije prijevremene porode ili pobacaje.. Imala sam bakteriju u urinu opet mi je naglasila ni slucajno cajece piti tak da zene moje ja cajeve ne pijem ni u ludilu. Inace dr koja mi je to rekla je mlada ima 3.djece i iskreno znam dosta zena koje su pile cajeve u trudnoci i nije im bilo nista ali isto tako znam i par zena u mojoj blizini koje su imale prijevremeni porod i doktori im ne znaju reci zbog ceg se to dogodilo…. Tak da iskreno par njih mi je reklo to su ciste gluposti al drage moje ja cajeve nemam namjeru pit do kraja trudnoce a sto se tice brusnice uzmite si 100%sok
    Bdw ulazim u 10 tjedan i stize jos jedna ljetna beba
    Pozdrav svima

Ja sam htjela isto piti čaj ( umjesto kave, da ju smanjim) al mi je muž rekao nikako da bolje izbjegavam.

Trancie
    27. Prosinac 2019. 21:05

Da i ja znam da se neki cajevi moraju izbjegavati, a znam da sam proslu trudnocu popila litre i litre caja od 100%brusnice zbog bakerije i evo sve ok! I ginekolog mi je to preporucio! I pila sam vocni caj uz to! Ostale nisam! 

Nella....
    27. Prosinac 2019. 21:12

Mana_Mare

Nella_13.08.

Mana_Mare

Nella_13.08.

Mana_Mare

Nelaja sam po zadnjoj M danas 6+1, a prvi pregled imam tek 14.1.
    Trancie a valjda je normalno, bas zadnje dvi tri veceri me ulovi mucnina, bas bude ajme, a preko dana mi je ok skroz

Meni je pregled 30.11. Da nije to prerano??
    Jest da sam ja navaljivala da me primi što prije..
    Al je rekla da nema smisla prije 7 tjedna …
    Meni je danas 7+1.

Ja kad sam zvala pitala me kad mi je bila zadnja m, a bila je 14.11, pa me pitala kad ja mislim da je doslo do zaceca, a neznm ja sam rekla mozda oko 2.-3.12. ona me zapisala 14.1 i rekla da mora barem proci 5 tjedana od zaceca, al naravno to niko tocno u dan nezna kad se dogodilo.
    E sad jeli tebi prerano ja ti nebi znala reci, meni ti je ovo sve novo i nemogu docekat taj prvi pregled da se uvjerim da je ok. Mozda ti cure koje su duze trudne nesto pametno mogu rec! ☺️☺️

Ma i meni je novo.Prva trudnoća.
    Meni je zadnja bila 7.11. I mislim da je do začeća došlo oko 21.11.
    Ma nek je ona mene narucila jer ni ja ovo nemogu dočekati, samo da mi kaže da je sve ok, onda ću biti mirnija :))

Eto draga ja sam tjedan iza tebe. Ja sam sinoc imala napadaj placa, jer nemogu docekat taj prvi pregled da mi rece sve je ok! Ako me nesto bocne, strah me na wc da slucajno nebi ugledala nesto, al fala Bogu sve je cisto! Tako mislim valjda je sve ok, al dok ne dode taj prvi pregled necu bit mirna. Zadnjih par dana imam mucnine i to navecer i jednom sam se cak po noci probudila kako me uhvatila mucnina. Tako ja to opet pripisujem da stvari idu svojim tokom kad me mucnine vec love!

Ja sam se u busu raspakala pa počela smijat. 
    😂😂  imala sam prije tjedan dana kao neko titranje u donjem dijelu trbuha i bol i trajalo je 3 dana pa prestalo i opet 2 dana i sad više ništa. A mučnina me ulovi ako se dugu vozim u busu il tramvaju....

• anav05
    27. Prosinac 2019. 21:18

Trancie

Da i ja znam da se neki cajevi moraju izbjegavati, a znam da sam proslu trudnocu popila litre i litre caja od 100%brusnice zbog bakerije i evo sve ok! I ginekolog mi je to preporucio! I pila sam vocni caj uz to! Ostale nisam!

I meni nekako pasu, rooibos i menta, smire mi valhda zeludac...
    Ne pijem na litre, ali kad sam popila vec jednu lavu dnevno, kuhanog vina nisam fan...budem luda i narucim cak od mente 😁😁

nina89
    27. Prosinac 2019. 21:19

Nella_13.08.

nina89

Pozdrav drage moje trudnice. Morala sam da vam se javim jer vidim mnoge od vas konzumiraju cajeve, naime kad sam ostala trudna pitala sam dr sto bi trebala izbjegavati… Osom onih stvari sto sam vise manje znala da ne smije sokirala me rekavsi cajeve ni slucajno..
    Proslo je par tjedana i onda sam ju pitala zbog cega cajeve ne smije piti samo mi je kratko odgovorila mogu izazvati kontrakcije prijevremene porode ili pobacaje.. Imala sam bakteriju u urinu opet mi je naglasila ni slucajno cajece piti tak da zene moje ja cajeve ne pijem ni u ludilu. Inace dr koja mi je to rekla je mlada ima 3.djece i iskreno znam dosta zena koje su pile cajeve u trudnoci i nije im bilo nista ali isto tako znam i par zena u mojoj blizini koje su imale prijevremeni porod i doktori im ne znaju reci zbog ceg se to dogodilo…. Tak da iskreno par njih mi je reklo to su ciste gluposti al drage moje ja cajeve nemam namjeru pit do kraja trudnoce a sto se tice brusnice uzmite si 100%sok
    Bdw ulazim u 10 tjedan i stize jos jedna ljetna beba
    Pozdrav svima

Ja sam htjela isto piti čaj ( umjesto kave, da ju smanjim) al mi je muž rekao nikako da bolje izbjegavam.

I ja sam to pomislila isto al ostala sam vjerna kavi mada 1 na dan vise mi se ni ne trazi

mimoza
    27. Prosinac 2019. 21:19

Mana ne mora znaciti da ce te drzati dugo. Ovdje ima par cura kojima su mucnine trajale ukupno 2 tjedna, a ima i nas kojima je to malo duze bilo, nazalost. Ma sve je dobro dok ne zaglavis u bolnici na infuzijama, al nazalost i to je dio svega ovog 😰
    Nella ja mislim da sam poznata po tome da ne podnosim voznju nijednim prevoznim sredstvom, otkako sam trudna. Uzas, dok sam kuci sve 5, al cim sjednem u autu, dusu ispovracam 😰 Srecom prosla je i ta faza, sad me kicma boli od duze voznje.
    Ja jos uvijek cekam da se ena javi, stvarno je ovo malo zabrinjavajuce postalo 🤨

• anav05
    27. Prosinac 2019. 21:20

Alisanazemlji

Vrapčić, voljela bih da je curka ❤️
    Inače, prije par sati su mi stigli rezultati niftya na mail. Prilog nisam otvarala jer smo se dečko i ja dogovorili da ćemo zajedno pogledati rezultate, ali u uvodu ukratko piše da su rizici na sve kromosomske aberacije niski. Jeeej! 🎊
    Dragi i ja ćemo se vidjeti kroz par sati.
    Javim vijest o spolu ❤️

Sretna sam sto ti je doslo sve ok. :-)
    Znam koliko jeeni laknulo...
    Drzim fige da si u mom curica timu <3

🌼TiKi🌼
    27. Prosinac 2019. 21:23

Hvala cure na komplimentima, rastemo po malo 🥰
    Dobrodosle sve nove trudnice i zelim vam skolsku trudnocu. 
    Sto se cajeva tice, nisu svi stetni. Moja gin je meni preporucila caj od brusnice i popijem salicu svaki drugi dan, nemam nikakvih tegoba sto se tice mokrenja i infekcija. Vocni se također smiju piti, od mente isto, kamilice... Imam negdje popis, ali da sad ne trazim, imate ga i na netu.
    Alisa cestitam na urednom nalazu i cekam da nam otkrijes spol.
    Meni danas dosao jastuk za trudnice i dojenje, bas je velik kad se odveze i mislim da ce mi bas pomoci sa spavanjem. 

👨‍🔧 '91., bez dijagnoze
    👩‍⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
    Poliklinika BetaPlus
    1.AIH 7/2019. Beta 0
    2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
    3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
    4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
    1🐧

mimoza
    27. Prosinac 2019. 21:29

Tiki koji oblik si kupila? Vidim da ima razlicitih. Hajd isprobaj, pa javi i uslikaj. Ja hocu sljedeci mjesec da narucim ogradicu i posteljinu za krevetic, rucni rad, pa da mi usput naprave i taj jastuk za dojenje. Jos uvijek nemam problema sa spavanjem.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.