Pardon Anja1707ovo " izboriti za svoj prostor" je zvučalo pomalo glupavo, htjedoh reći da će se pomaknuti gdje joj bude pasalo i da će biti ok.
Nadam se da bude 😀 ostalo je sve super osim psihe koja je sva u tome sto nas čeka 🙉 hvala na dobrim željama 🙂
Cure jel vas znaju crijeva naglo zaboliti od neke hrane i trbuh se dosta napuše? Tada popijem čaj od kamilice i pomogne, no zna biti baš neugodno.
https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png
Dora4 i Zaraa da cure, mi se dosta pratimo po svemu! 😍😍
Što se trbuščića tiče zadnjih dana mi se vidi na večer nakon cijelog dana, sad je baš trudnički, onak manji ali trudnički. Smiješno mi je kak imam tanke noge, a trbuh strši 😂😂 Jel i vi tako isto?
Meni se poceo vidit, bas onako strsi, zaoblio se, iman osjecaj da ga u ponediljak nije bilo, a na Bozic smo isli u sveki, bas je iskocio posteno. Doslovno preko noci.
A ja gustan, neka ga, zaj mi je sta sad moran nosit jakete, ja bi ga ponosno pokazivala svima, vidite gaaaa 😂
💞girl💞
Cure jel vas znaju crijeva naglo zaboliti od neke hrane i trbuh se dosta napuše? Tada popijem čaj od kamilice i pomogne, no zna biti baš neugodno.
Meni se napuse stogod pojedem, crijeva svakakve zvukove proizvode😂😂😂
💙
Hej curke; trudnoća 9+6 zanima me jel ima koja probadanje u do jel dijelu trbuha povremeno i peckanje kod mokrenja?? I jel koja ima trudnoću bez i jednog simptoma osim stalnog mokrenja? 🙈 već sam sama sebi luda jel stalno ispitujem i tražim neki simptom ne bi li se uvjerila da je sve u redu
ako te pecka da nije neka upala ? ili bakterija u mjehuru :-( a što se tiče simptoma, u mene je često mokrenje jedini simptom da sam trudna, mučnina nemam nikakvih, ništa mi ne smeta... često se pitam jel sve i uredu , a pregled tek 15.01.
Vrapčić, voljela bih da je curka ❤️
Inače, prije par sati su mi stigli rezultati niftya na mail. Prilog nisam otvarala jer smo se dečko i ja dogovorili da ćemo zajedno pogledati rezultate, ali u uvodu ukratko piše da su rizici na sve kromosomske aberacije niski. Jeeej! 🎊
Dragi i ja ćemo se vidjeti kroz par sati.
Javim vijest o spolu ❤️
Curka je ❤
Alisa super da su rizici niski, ostalo više manje nije ni bitno :-) ovih dana sam baš u gužvi pa sam pola postova i preskočila... nadam se da ste sve dobro i uživate u blagdanima.
Meni se samo nisko dole malo nazire kao bućica iskoćena... ali do navečer se cijeli stomak napuše hhhh
Tiki predivan ti je stomačić... :-) ja sam svoj u 1 trudnoći tek sa 17,18 tjedana vidila
Hej curke; trudnoća 9+6 zanima me jel ima koja probadanje u do jel dijelu trbuha povremeno i peckanje kod mokrenja?? I jel koja ima trudnoću bez i jednog simptoma osim stalnog mokrenja? 🙈 već sam sama sebi luda jel stalno ispitujem i tražim neki simptom ne bi li se uvjerila da je sve u redu
ako te pecka da nije neka upala ? ili bakterija u mjehuru :-( a što se tiče simptoma, u mene je često mokrenje jedini simptom da sam trudna, mučnina nemam nikakvih, ništa mi ne smeta… često se pitam jel sve i uredu , a pregled tek 15.01.
Nije bila sam na pregledu sve je ok, nema upale ni bakterije. Od utrogestana imam takav osjećaj. Joj znaci nisam jedina samo s tim simptomim. Slušam oko sebe svi vicu moraš imat mučnine da znaš da je sve u redu i da se plod dobro razvija tako da samo ?? Iznad glave 🤭 dobro je meni je pregled 03.01. Toliko ću još izdržati 🙈
Pozdrav curke,
Jel se mogu ja vama pridružiti? :) :)
Vidim da je ovo grupa najbliže meni ja sam u 7 tjednu .
Bar mislim tako. Zadnja M 7.11.
Tek u ponedeljak idem na prvi pregled.
Za sad se super osječam, malo neka probadanja u trbuhu a ostalo super :)
Jedino mi je šećer 5.3. Pa me to malo zabrinjava ;)
ako te pecka da nije neka upala ? ili bakterija u mjehuru :-( a što se tiče simptoma, u mene je često mokrenje jedini simptom da sam trudna, mučnina nemam nikakvih, ništa mi ne smeta… često se pitam jel sve i uredu , a pregled tek 15.01.
Nije bila sam na pregledu sve je ok, nema upale ni bakterije. Od utrogestana imam takav osjećaj. Joj znaci nisam jedina samo s tim simptomim. Slušam oko sebe svi vicu moraš imat mučnine da znaš da je sve u redu i da se plod dobro razvija tako da samo ?? Iznad glave 🤭 dobro je meni je pregled 03.01. Toliko ću još izdržati 🙈
Evo ja imam malu živa i zdrava, možda mi je par dana samo malo muka bila.... sad isto sam je osjetila bila par dana, ne znam jel to bilo od psihe i pregleda ili je stvarno bila... ali znam da mi ni mama nije imala mučnine kad je trudna bila... ja se tješim da je ok... mada sam u 1. trudnoći imala 5 pregleda do 12 tj. a sad ću jedva dva imat... pa nikad dočekati...
Sortiraj odgovore
Najstariji