Jutro. Ja opet nisam spavala dobro. 😕
Vidim da polako već kupujete, divim Vam se. Ja ne mislim prije 30.-og tjedna kupovat.
Mrvičak i ja također ne mislim apsolutno ništa kupovati prije 30 tjedna.... A također se vama curke divim... 😁
https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png
Jutroo, ja se bas jucer pohvalila kako ne ustajem po noci na wc, i nocas naravno me probudi u 2.40.
Odmah sam vas se sjetila 😂
Sto se tice cajeva- meni stalno preporucaju taj dzumbir da pijem, i sad mi je doktor u bolnici preporucio, ali ja jednostavno vidim da meni to ne pomaze. I necu se forsirati. Lizalice one od dzumbira sam isto nakupovala, odmah kad sam prvi put zaglavila punu vrecicu u ljekarni (ja nadobudno mislila lizalica ko lizalica- dodje kunu- dvije-tri 😂😂😂), sokirala sam se kad mi je rekla oko 160 kn za lize 😂 na kraju mi ni one uopce ne pomazu.
Tako da mislim da je sve individualno, i svaka sama treba otkriti polako sto nam odgovara.
Primjerice ja cijedjene sokove ne smijem ni slucajno- pila sam ih 2 puta u trudnoci i dva puta su mi potaknula povracanje.
Lina sve je to normalno!
Mrvičak i Vrapcic, tako i ja, ne planiram nista do travnja kupovat..premda moram priznat da na sve strane neke informacije da se blizanci obicno radjanu prije termina pa se malo bojim da ne zakasnim i da odem u bolnicu, a doma doslovno niceg nema..tako da mozda od straga kupim nesto ranije, al s druge strane taj isti strah hoce li sve bit u redu, a bome i kud sa svim tim stvarima mjesecima prije me sprijecava i da kupujem prerano..znam da treba mislit pozitivno, sve razumijem, ali eto, tako se osjecam..
Jel vi imate neke posebne razloge zasto isto planirate kupnju tako malo kasnije?
Ja isto ne pomišljam kupovati nešto za bebicu prije 30 tj. Sve prije mi se čini rano, ne zato što sam praznovjerna, nego ne vidim smisla pola godine držati stvari u kući. I u prve dvije trudnoće sam tada počela spremati.
Sorry na pravopisnim greskama 🙈 malo me nervira sto ovaj forum nema opciju uredjivanja posta i sto nema privatnih poruka, al dobro, vi ste super ekipa pa predjem preko ovih tehnickih gluposti
Jutro!
Mene opet glava razvaljuje 🙄, al navikla sam, lupocet mi je najbolji prijatelj, nosim ga u torbi i spava kraj mene u ladici nocnog ormarica...
Sto se tice kupovanja za bebu, sav namjestaj cemo poceti kupovati nakon 4d uzv u drugom mjesecu. Ne zato sto se neceg bojim, vec zato sto moramo preurediti, pokreciti i okrenuti raspored cijele spavace sobe i sad nemam mjesta za nista. A i tad bi nekad trebao biti onaj sajam za bebe, mislim u trecem mj. pa cemo i njega pricekati ne bismo li uhvatili kakav popust. Ostale stvari cemo u hodu ako vidimo, sto nam se svidi i tako.
👨🔧 '91., bez dijagnoze
👩⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
Poliklinika BetaPlus
1.AIH 7/2019. Beta 0
2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
1🐧
Cureeeee!
Nifty je rekao da nosim curicu ❤️
Evo me u klubu curka ❤️
Jako sam sretna. Baš je onako kako sam priželjkivala ❤️
Jutro svima!!!! ❤️
Curka je ❤
Dora4 ja ću biti iskrena i reći da zaista vjerujem da će biti sve ok i da ću nadam se roditi zdravu bebu na kraju ipak, no jako me strah kupovati toliko u naprijed, da još u dućanima nisam ništa gledala još, jednostavno se bojim. Imam neki strah obzirom da smo tri godine pokušavali sa bebom i nije išlo,pa se sad tako bojim da ne prizovem neko zlo. Eto možda ludo razmišljam no tako mi je u glavi. Ali tako je kako je, vjerujem da ću 6.ili 7.mjesecu opušteno polako početi kupovsti... Prije neću. Luda glava, al što je tu je.
https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png
Jutro curke!
Alisa, cestitke na curki😍
Sto se kupovine stvari tice, ja imam sve od malog jer nije to tako davno bilo, pa ne planiram kupovati nista, eventualno novu robicu za izlazak iz bolnice i sve one higijenske potrepstine ali za to onda ima vremena.
Vidjet cu kad dodjem u TA sto ce mi tamo reci, hocu li na prirodno ili carski pa cu se po tome i pripremati.
Sve mi se to cini jos daleko, a onda pogledam tjedne i mislim si pa jos malo i na pola puta smo, gdje su nestali oni tjedni prije i postajem svjesna da vrijeme zbilja prebrzo leti. 😎
Sortiraj odgovore
Najstariji