LJETNE BEBE 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Leonie90
    27. Prosinac 2019. 09:45

Ja odem piskiti prije spavanja, i onda me probudi nekad u 6, nekad u 7. Zna mi se dogoditi da trpim po sat vremena jer mi se ne da dici 🙈
    Po noci ne pijem nista bas iz tog razloga.
    Ja sam narucena sa 18tt na iduci pregled, pa razmisljam da se narucim privatno sa 20 tjedana da odradim anomaly. Jer pretpostavljam da me moja nije planirala gledati u 18.tjednu, pa me naruciti opet za dva tjedna. Jel znate radi li ovi koji nisu privatnici anomaly pod obavezno uopce?

• Bebac24
    27. Prosinac 2019. 11:06

Jutro, moj pregled je 2.1 i onda cu se odmah naruciti privatno za 20tt ☺️ 
    Ja sam pocela bas guranja osjecati, a kad nije guranje onda je skakljanje ❤️

🌼TiKi🌼
    27. Prosinac 2019. 11:36

Jutro i pozdrav od nas 😘
    https://ibb.co/T8dSj1F
    Mi idemo u polikliniku na anomaly tamo pocetkom drugog mj. Tad cu vec biti oko 22tt.

👨‍🔧 '91., bez dijagnoze
    👩‍⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
    Poliklinika BetaPlus
    1.AIH 7/2019. Beta 0
    2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
    3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
    4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
    1🐧

27. Prosinac 2019. 11:40

Lina cestitaaaaam na zarukama😊😊🎉
    Curkee pisete o pucketanju, kod mene nista🙄🤷🏻‍♀️ ustvari imam kao neke nagle udarce, ali mislim da je to od sirenja, ne od bebice. Sve u svemu jedvaaa cekaaam 🥰
    Kaj se pisanja tice, ajme uzasa☹️🙄 znaci doslovno se dizem po 4-5 puta tokom noci. Ne spavam nikako. Preko dana ista prica. Popiskim se, za 5 minuta opet. Ali stvarno i imam kaj-k'o da nisam 3 dana isla na ec

27. Prosinac 2019. 11:43

Isto zelim obaviti anomaly oko 22tt, onaj 4D🙃
    koja ide prva neka javi dojmove, posebno zg i okolica! Zelim pregled onih pola sata-45min sto vidim da cure pisu da toliko traje🤭

Polly
    27. Prosinac 2019. 11:52

TiKi92

Jutro i pozdrav od nas 😘
    Mi idemo u polikliniku na anomaly tamo pocetkom drugog mj. Tad cu vec biti oko 22tt.

Tiki divan ti je trbuščić 🥰🥰 

anja1707
    27. Prosinac 2019. 12:18

Hej curke; trudnoća 9+6 zanima me jel ima koja probadanje u do jel dijelu trbuha povremeno i peckanje kod mokrenja?? I jel koja ima trudnoću bez i jednog simptoma osim stalnog mokrenja? 🙈 već sam sama sebi luda jel stalno ispitujem i tražim neki simptom ne bi li se uvjerila da je sve u redu 

Alisanazemlji
    27. Prosinac 2019. 12:44

TiKi92

Jutro i pozdrav od nas 😘

Tiki, prekrasan ti je trbuščić. ❤️
    Ja pokušavam uvući trbuh, a čak ni onda ne vidim još neku promjenu. I dalje se naziru moji šlaufići, a ne osjećam još ni "pucketanje". (Ja se nadam da je sve okej sa bebačem :)). Doduše, mislim da sam ih i izgubila, obzirom da sam pala na kilaži zbog užasnih mučnina.
    Cure, ja od samog početka trudnoće uopće ne trebam nešto prečesto na wc, osim ako popijem jako puno tekućine. Po noći se dižem jer izbjegavam pijenje tekućine prije spavanja, a nemam niti neku veliku potrebu za pićem. Preko dana jedem juhe  i variva. To mi je jedno od one hrane koja mi je podnošljiva u trudnoći :)
    Sinoć sam sanjala isti san tri puta zaredom. Da sam dobila rezultate nifty-a i da sam saznala da je bebolino curka ❤️

Curka je ❤

27. Prosinac 2019. 13:06

Tiki prekrasni ste ❣️
    Anja, ako te pecka prilikom mokrenja napravi urinokulturu, za svaki slučaj!!
    Ja puno manje piškim u zadnje vrijeme, vjr jer se maternica izdignula. Evo mene u punom 12.tj. Jutros mi je dr prepisala Duphastone i folnu i rekla da ih još pijem, i pitala sam je za tjedne. Rekla je da je točno reći i 12.i 13.tj.jer sam puno 12.već odradila i ušla u taj 13.
    Meni je jutros došlo povraćati,baš onaj nagon kada se želudac diže ali nakon par sekundi je prošlo. Ne znam što mi je zasmetalo. 

Ivcy1306
    27. Prosinac 2019. 13:14

anav05

Ivcy1306

Kako stojite s pregledima? Ako sam dobro zapamtila Dora ima u ponedjeljak?

Ja sam 14.1., i sve nekako gledam kako ce to brzo, s ovim malo radim-malo praznik danima.
    Sad sam 13+5, i navecer mi se trbuscic bas kao napuse. Rekli smo za Bozic njegovoj obitelji, sad iduci tjedan mojoj.
    Veselim se :-)

Ti i ja se pratimo skoro i s pregledima u dan. Moj je 16.1.i jedva cekam, s obzirom da sam imala onaj sa 12+2 kad sam prokrvarila. Od tad ne znam nista. Ali se nadam samo najboljem.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.