Tiki predivan trbuscic
Meni se otpocetka ne mokri nista vise nego inace
I netko je pitao kako racunaju kad je beba veca nego od dana menatruacije- meni je napisala 6dana vise nego sto je po menstruaciji jer je na oba pregleda bio veci nego po mensteuaciji i spol se vec vidio u prosli petak, a to ne bi moglo da je plod tjedan mladi. Sad sam punih 12tj po menstruaciji, a po uzc sutra punih 13tj
💙
Cestitke na zatukama ☺️
Sta se peckanja tice bolje na pregled,jer je vj neka upala.
Sta se tice drugih simptoma mislim da je lakse i bolje da ih nema 🙈
Ja ne idem nista cesce na wc vise, osim kad vise pijem al to i inace tako.
Po noci idem nekad 1-2x. Nesmijem trpit jer me odmah pocne boliti trbuh.
Mislim da je alisa pisala samo za udarce. Miskim da je to beba nemoze bit udarac od sirenja ☺️
Mene mali u prvoj t odmah poceo lupati, a ovaj prvo skakljat a sad 1-2 x na dan lupne da se iznenadim ☺️
Moj veliki decko danaa ima 5 godina pa smo u pripremama za rockas ❤️
Evo da vam se i ja javim.. konacno su nas jucer pustili iz bolnice, curka se oporavila, pocela zajebavat na najjace ❤
Sto se tice kretanja benice..znam da je jako individualno, ali kod prvih trudnoca mislim da je pomalo nerealno osjecati nebu prije kojih 17-18 tjedana (pri tom ne mislim nista lose, i ja sam svoju prvu bebolinu jako htjela cim prije osjetit) konkretno ja sam ju prvi put osjetila u 20.tt a bila je jako aktivna i zivahna, a ja bila mrsavica.. sad jos uvijek nista ne osjecam, ima jos vremena. A onda dok krene brojanje udaraca i pomreta.. ajaj.. da vidis muke ako beba odluci taj dan malo vise odspavati ili se smiriti.. odu zivci 😂😂😂 jedino sto jos uvijek osjecam, mislim da sam o tome pisala, su fantomski udarci jos od prve trudnoce.. nevjerojatno lolko nase tijelo i psiha pamti bebine pokrete cak i nekoliko godina poslijr poroda
👧🩷 2017.
👦💙2020.
Hej curke; trudnoća 9+6 zanima me jel ima koja probadanje u do jel dijelu trbuha povremeno i peckanje kod mokrenja?? I jel koja ima trudnoću bez i jednog simptoma osim stalnog mokrenja? 🙈 već sam sama sebi luda jel stalno ispitujem i tražim neki simptom ne bi li se uvjerila da je sve u redu
Anja, ja sam 10 +3 i s vremena na vrijeme znam osjetiti probadanja, ili zatezanje u trbuhu. Mislim da je to normalno...sire se ligamenti i misici maternice. Sta se tice peckanja prilikom mokrenja, to bi isto preporucila da pogledas i javis se dr vezano za to. Od simptoma. Znam imam mucnine, ne traju dugo i obicno produ ako uzmem neku grickalicu il nesto. Grudi su mi osjetljive na doddit povremeno, puno manje nego prije. Ali svaka trudnoca je prica za sebe, tako i da nemas apsolutno niakakv simptom, i to je ok 😀
Dora4 i Zaraa da cure, mi se dosta pratimo po svemu! 😍😍
Što se trbuščića tiče zadnjih dana mi se vidi na večer nakon cijelog dana, sad je baš trudnički, onak manji ali trudnički. Smiješno mi je kak imam tanke noge, a trbuh strši 😂😂 Jel i vi tako isto?
https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png
Tiki92 baš si zgodna trudnica, lijepo ti stoji trbuščić 💖
Mimoza draga ništa se ne brini, znam da je to vrlo bitan uzv, no bit će sigurno sve ok, vesela i zdrava bebica ☺️
Anja1707 znala sam tada imati probadanja, no peckanja kod mokrenja nisam. Jel koristiš utrogestane možda? Ako da obavezno si reži nokte da se ne zagrebeš malo dolje, ipak je to svre dolje osjetljivo. Ja dok sam ih koristila sam rezala nokte baš onak skroz.
Alisanazemlji možda onda zaista bude curka 💓
Meni je zadnjih tjedan sve tvrdji trbuh dolje nisko, a zadnja 3 dana izgledam kao da sam se prejela - sto zbilja i jesam od ponedjeljka samo jedem sve sto vidim koliko su me veselili blagdani, sad samo zelim da prodju da se vratim u normalu s prehranom..jutros sam nakon dva mjeseca ponovno na pocetnoj kilazi s kojom sam krenula u T
Sto je super za 14tjedana, al nije super jer sam to od ponedjeljka do jutros vratila hahaha
Tiki divan ti je trbuscic
Evo da vam se i ja javim.. konacno su nas jucer pustili iz bolnice, curka se oporavila, pocela zajebavat na najjace ❤
Sto se tice kretanja benice..znam da je jako individualno, ali kod prvih trudnoca mislim da je pomalo nerealno osjecati nebu prije kojih 17-18 tjedana (pri tom ne mislim nista lose, i ja sam svoju prvu bebolinu jako htjela cim prije osjetit) konkretno ja sam ju prvi put osjetila u 20.tt a bila je jako aktivna i zivahna, a ja bila mrsavica.. sad jos uvijek nista ne osjecam, ima jos vremena. A onda dok krene brojanje udaraca i pomreta.. ajaj.. da vidis muke ako beba odluci taj dan malo vise odspavati ili se smiriti.. odu zivci 😂😂😂 jedino sto jos uvijek osjecam, mislim da sam o tome pisala, su fantomski udarci jos od prve trudnoce.. nevjerojatno lolko nase tijelo i psiha pamti bebine pokrete cak i nekoliko godina poslijr poroda
Super da ste vani i da je malena dobro!! :)
Hvala na cestitkama za zarukr .pisala sam ovo danas na fb al neke nisu na fb pa eto.dakle... morala sam ponovno se doci naruciti u polikliniku za ultrazvuk koji se radi do 12 tj. (Down.) I nemogu me primiti do poslje 9.1.jer su neki doktori spojili a drugi samo hitnoce primaju. Ni moja doktorica ne radi do 2.1. A ja sam sljedeci tjedan u 12tom tjednu. Koliko je to vazno obavit i moze li se i iza 9.1.to napraviti? Moja ginek ima samo 2D ultrazvuk ona mi to ne moze napraviti.
Slj normalni pregled kod ginek mi je tek 27.1.
Točka drago mi je da ste izašli iz bolnice, sad se lijepo odmarajte i pazite se 💓
Sortiraj odgovore
Najstariji