Rose1 znači nisam jedina 😂😂
Alisanazemlji jeee, sad ja jedva čekam čuti spol vaše bebice 😍 Curka bude 💓 Javi vijesti ❤️
https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png
Nela dobro nam došla 😍 Sretno sa svim, neka trudnoća bude uredna do kraja ☺️
https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png
Neladobro nam došla 😍 Sretno sa svim, neka trudnoća bude uredna do kraja ☺️
Hvala
Evo za sad je sve super.
Osim sto su mi grudi extra velike i ne stanem u grudnjak (mužu je to super) 🤪🤪
Pa nosim samo potkošulje bez grudnjaka ili bodije.
Nisam pametna dal si kupujem veće grudnjake hoće mi još rasti il neće.
Čak mi je ugodno bez grudnjaka. 💪🏽😃
Cure jel vas znaju crijeva naglo zaboliti od neke hrane i trbuh se dosta napuše? Tada popijem čaj od kamilice i pomogne, no zna biti baš neugodno.
Ja jadna stal o muku mučim s tim. I strašne bolove proživljavam do odlaska na wc ili dok ne krenu vjetrovi. Primjetila sam da mi od voća, osim banane, tako bude. Ne odgovora mi nikako
Nelaja sam po zadnjoj M danas 6+1, a prvi pregled imam tek 14.1.
Trancie a valjda je normalno, bas zadnje dvi tri veceri me ulovi mucnina, bas bude ajme, a preko dana mi je ok skroz
Meni je pregled 30.11. Da nije to prerano??
Jest da sam ja navaljivala da me primi što prije..
Al je rekla da nema smisla prije 7 tjedna …
Meni je danas 7+1.
Ja kad sam zvala pitala me kad mi je bila zadnja m, a bila je 14.11, pa me pitala kad ja mislim da je doslo do zaceca, a neznm ja sam rekla mozda oko 2.-3.12. ona me zapisala 14.1 i rekla da mora barem proci 5 tjedana od zaceca, al naravno to niko tocno u dan nezna kad se dogodilo.
E sad jeli tebi prerano ja ti nebi znala reci, meni ti je ovo sve novo i nemogu docekat taj prvi pregled da se uvjerim da je ok. Mozda ti cure koje su duze trudne nesto pametno mogu rec! ☺️☺️
Ma i meni je novo.Prva trudnoća.
Meni je zadnja bila 7.11. I mislim da je do začeća došlo oko 21.11.
Ma nek je ona mene narucila jer ni ja ovo nemogu dočekati, samo da mi kaže da je sve ok, onda ću biti mirnija :))
Pozdrav drage moje trudnice. Morala sam da vam se javim jer vidim mnoge od vas konzumiraju cajeve, naime kad sam ostala trudna pitala sam dr sto bi trebala izbjegavati... Osom onih stvari sto sam vise manje znala da ne smije sokirala me rekavsi cajeve ni slucajno..
Proslo je par tjedana i onda sam ju pitala zbog cega cajeve ne smije piti samo mi je kratko odgovorila mogu izazvati kontrakcije prijevremene porode ili pobacaje.. Imala sam bakteriju u urinu opet mi je naglasila ni slucajno cajece piti tak da zene moje ja cajeve ne pijem ni u ludilu. Inace dr koja mi je to rekla je mlada ima 3.djece i iskreno znam dosta zena koje su pile cajeve u trudnoci i nije im bilo nista ali isto tako znam i par zena u mojoj blizini koje su imale prijevremeni porod i doktori im ne znaju reci zbog ceg se to dogodilo.... Tak da iskreno par njih mi je reklo to su ciste gluposti al drage moje ja cajeve nemam namjeru pit do kraja trudnoce a sto se tice brusnice uzmite si 100%sok
Bdw ulazim u 10 tjedan i stize jos jedna ljetna beba
Pozdrav svima
Alisa super da je test dobar, a sad cekamo spol🤗 za koliko dana su ti dosli nalazi?
💙
Mana moje mucnine u pocetku su samo dolazile navece i drzale me dugo u noc, kasnije je to bilo cijeli dan, pa na kraju do prije 2 tjedna su bile samo jutarnje i nestale. Sad dodju ponekad, ali samo ujutro kad sam bas gladna.
Nina slazem se sto se cajeva tice, ali to se ne odnosi na sve cajeve. Istina je da postoje cajevi koji stvaraju kontrakcije materice ukoliko se prekomjerno konzumiraju, ali cajevi poput kamilice, brusnice i vocni cajevi nisu stetni.
Alisa bit ce cura, navijamo za to 🥰 najbitnije je da je zdrava ❤️
Nina neki su cajevi dopusteni, imas i popis na netu, npr mozes mentu, kamilicu, sipak, roibos...
💙
Nisam iskreno trazila nista vezano za cajeve. Pokusam se prodrzavat sveg sto mi kaze uspjela sam rijesit eserihiju u par dana i nisam koristila cajeve jer kao sto kazem strogo mi je to zabranila. Tak da ja ne zelim uopce stvarat problem gdje ga nema.
Ceka me sad i prenatalni test.... A zene sta da vam kazem zive i zdrave mi bile i zelim vam skolsku trudnocu
Sortiraj odgovore
Najstariji