LJETNE BEBE 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    22. Prosinac 2019. 18:18

Bebac24

Mrvicak i ja sam se jucer borila dok sam nasla, i stalo mi je bilo oko 117-113 tek na sekundu sam ulovila 124. Ali sam znala da i ovih 117 je bebino. Toliko je ludirao da nije stiglo ni izmjeriti. Dali ti cujes kad beba ludira? Mozda da ukljucujes zvuk. Meni je neke pute dovoljno da cujem koliko se mrda pa se ni ne zamaram otkucajima

Meni i moji otkucaji zvuče kao bebini pa me to zna zbuniti 😂 onda rađe upalim samo onda ga pronađe otkucaje. A to mrdanje, hmm... Čula sam i u 8.tjednu kada se beba ne kreće uopće jer je mala, kao da se nešto pomiče, pa nisam baš sigurna u to. 😮
    To 117 ja često uhvatim. Al nekako mi je to nisko. Što ti misliš da ipak nije? 

Alisanazemlji
    22. Prosinac 2019. 19:05

Dora, roditelji od dečka su presretni zbog bebice! Čak su i nazdravili, a njegovi inače uopće ne piju alkohol 😁
    Na Božić ćemo kod njih pa će biti još čestitarenja ❤️🎊 
    Mana, dobrodošla! Da, i ja se bih se trebala farbati. Već imam dobrano velik izrast. Mislim da ću to učiniti kad ću biti u 2. tromjesečju. Frendica koja jr neki dan rodila, farbala se tijekom trudnoće i sve je bilo ok. Probat ću odabrati boju sa što manje kemikalija... 

Curka je ❤

Alisanazemlji
    22. Prosinac 2019. 19:09

Cure, u četvrtak sam vadila krv za nify i kombinirani, a sutra ujutro bih trebala ići u petrovu 3 na još jedno vađenje. Je li prošlo premalo dana od zadnjeg vađenja?
    I da, trebala bih odrediti KG, RH-faktor, HBS-Ag, anti-HCV, anti TPHA i COOMBS TEST.
    Znam što su krvna grupa i RH, ali nisam sigurna za ostalo.
    Znate li vi? 

Curka je ❤

Rose1
    22. Prosinac 2019. 19:35

mrvičak

mimoza

Mrvicakkod mene se desava da cujem bas bas jako lupanje srca i odjednom se izgubi, kao da skroz tiho u daljini cujem nesto. Beba se non stop vrti, ode malo dalje pa se vrati, ja ponekad malo prtisnem po trbuhu prstima i vrate se jaki otkucaji. Ako je beba mirna budu mi 130 otkucaji, a kad se tako vrti i bjezi budu po 160.

Evo cure moje nasla sam. Ja uopće ne palim zvuk. Samo gledam brojke. Zvuk uoalila kada mi se ekran promijeni iz narančastog u zeleni. Našla sam napokon u 1 sec 163, pa se par sekundi držalo na 132. Nadam se da je to sada to. Sada sam mirnija. Uglavnom beba više nije s desne, sada je s lijeve strane

Meni je rekla ginekologuca da to ne kupujem jer joj svako malo dodje uplasena trudnica jer ne moze naci otkucaje.
    Drago mi je da si ipak pronasla otkucaje...bebica je jos mala i tesko je to sve pogoditi

💙

Tocka_tockica
    22. Prosinac 2019. 19:45

Dora4

Tocka tockica, si nam ti dobro od sinoc? Znam da je sve okej jer si bila na hitnoj, ali nista te ne boli? /osim glasnica od prigovaranja muzu danas?/

Hahah bome me bile glasnice.. ma ja sam super.. stvarno me nista ne boli... ipak sam danas izribala dvije kupaone i skoro pa sve prozore na stanu.. poslusala sam bebicu u jutro i posto sam se dobro osjećala  odlucila sam iskoristiti dan da malo dotjeram stan u red

👧🩷 2017.
    👦💙2020.

• Bebac24
    22. Prosinac 2019. 19:59

Mrvicak mislim da ne jer smatram da u tu sek kad on izbroji ni ne izbroji otkucaje tocno u broj. A dok se oni mrdaju sve je uredu. A ja bas uvjek cujem mrdanje , a kad nije znam da spava. Neke pute toliko mrda da je nemoguce slusati( ja ne mogu gasiti zvuk) ☺️
    Za vaditi krv , mislim da nema sta bit prerano, krvi imamo na izvoz 🙈

Dora4
    22. Prosinac 2019. 20:27

Alisanazemlji

Cure, u četvrtak sam vadila krv za nify i kombinirani, a sutra ujutro bih trebala ići u petrovu 3 na još jedno vađenje. Je li prošlo premalo dana od zadnjeg vađenja?
    I da, trebala bih odrediti KG, RH-faktor, HBS-Ag, anti-HCV, anti TPHA i COOMBS TEST.
    Znate li vi?

Ne znam tocno sve ove druge testove..sto se tice broja dana? Mislim da to nema nikakve veze, ak se dobro osjecas mozes najnormalnije..iskreno, ja cesto odradim 2 vadjenja u istom danu jer se dobro osjecam pa spojim dva odlaska u jedno jutro i obavim sve 

🌼TiKi🌼
    22. Prosinac 2019. 20:33

Alisanazemlji

Znate li vi?

To su ti markeri za hepatitis i sifilis, a coombsov test je test senzibilizacije. To je rutina, svi to vadimo, ja sam doduse vadila samo IAT jer sam imala ostalo zbog postupka. 

👨‍🔧 '91., bez dijagnoze
    👩‍⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
    Poliklinika BetaPlus
    1.AIH 7/2019. Beta 0
    2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
    3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
    4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
    1🐧

Vrapčić123
    22. Prosinac 2019. 20:47

Flowers i Mana dobro nam došle! Želim vam objema urednu trudnoću do kraja!
    Curke ja se neću hvaliti no danas sam ok (iako se bojim hvaliti jer mi odmah krene mučnina 🙄), nisam povraćala, mučnine minimalne. Jao kako je lijepo kad se čovjek dobro osjeća, milina! Čak sam ispekla čokoladne keksiće i keksiće sa bademom i kokosom. Također već pojela par ovih čokoladnih... Nadam se da ću sutra biti ok da nastavim sutra ovim tempom...
    Kako ste mi vi? 

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

• anav05
    22. Prosinac 2019. 20:54

Mana_Mare

Pozdrav cure. Imala bi jedno pitanje. 19.12 sam pravila dva testa za trudnocu oba pozitivna. Prvi pregled imam 14.1. e sad moje pitanje je mozda malo glupo, ali sad bi mi vec nekako bilo vrijeme za ponovno farbanje kose, pa sad neznam jeli to bas puno opasno obzirom na novonastalu situaciju. Citala sam da se ni inace ne preporucuje farbanje jer su to kemikalije koje su stetne sto za kozu sto za udisat itd. Pa me zanimaju vasa misljenja. Hvala Vam!

Ja sam se bojala da nisam znala da sam trudna...tjedan dana prije nego sam saznala.
    I sad sam se bojala 2ipo mjeseca nakon, 13.tjedan.
    S bebicom je sve ok.
    Vjerujem da nisu te boje kao prije...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.