LJETNE BEBE 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    tea1401
    23. Prosinac 2019. 07:47

Jutro cure.nisam se javljala par dana...dobrodosle nove, a puno srece curkama koje imaju preglede danas❤
    Ja sam vise manje koma, povracanje,mucnine trenutno sam na -3kg...hranu bas i ne mogu vidjeti😂😂 nadam se da ce to uskoro proci...🙈

Anja🌸🌸

Luna999
    23. Prosinac 2019. 08:34

Dora4

Curke dobro jutro!!
    Sretno na pregledima Zaraa i Luna i ako ide jos koja!Vrapcic nadam se da si ti stvarno gtoova sa mucninama, bilo bi vrijeme zbilja..Polly bravo, lakse se dise sad dalje, vidjet ces!
    Mana, danas si trudna 5+4, znaci 5 tjedana i 4 dana, svakog cetvrtka ces puniti tjedan, dakle od zadnje menge racunas-14.11. do 21.11. =1.tjedan i tako dalje, 26.12. ces napuniti 6 tjedana! To je teorija, ali u praksi se moze pokazat da ke trudnoca manja i plod manji jer nemaju sve zene cikluse od 28 dana i 14.dan ovulaciju, ali univerzalno se uzima ta zadnja menga. Dr. ce dalje po uzv i velicini bebe odredjivat koliko si trudna i to se takodjer moze mijenjat pa kad odes na prvi pregled beba bude manja i onda ima skok u razvoju i nadoknadi pa vec na iducem bude veca i dostigne ove teorijske tjedne, moze ih i prerast..tako da se nema potrebe zamarat time. Narucila te kasnije da se ima sto vidjet na uzv, srceko se zna vidjet i sa 5 tt, ali literatura kaze od 6+4tt da bi se trebalo, nekima nije ni onda nego kasnije, samo bez straha!
    Nadam se da sam dovoljno razumljivo objasnila, pitaj pa cu jos pojasnit ako nisam dobro.
    Forum tome i sluzi da pitas sta te zanima, moje iskustvo je da se uvijek nadje netko tko ce ti odgovoriti…

Hvala ti, Dora😊
    Moj je u 14:00, jeheh

Dečkić💙

Luna999
    23. Prosinac 2019. 08:35

Naravno, hvala i ostalim curama koje su nam poželjele sreću😘

Dečkić💙

Trancie
    23. Prosinac 2019. 09:01

Jutro cure :-) sretno na pregledima danas da nam se javite sa lijepim vijestima.
    Nove cure - dobro došle!
    Ja sam isto noćas loše spavala, kod nas vruće pa se nikako ohladit..nešto me zub počinje mučit pa se sve bojim otić u zubara jer je već liječeni zub pa bi ga sigurno trebalo slikati( a to nesmijem ), a bojim se i vadit....  

🌼TiKi🌼
    23. Prosinac 2019. 09:07

Jutro!
    Mene uhvatila neka prehlada, kasljem, kisem, nos curi, imam neku temp 37,5...  Ne znam ni kako kad nisam bas nikuda ni isla, al eto. 
    Sretno svima na pregledima danas.  Dobrodosle nove trudnice!
    Mana ne brini za simptome, meni su poceli tek u sedmom tjednu sto se grudi tice, a mucnine prave i ostalo od devetog. 

👨‍🔧 '91., bez dijagnoze
    👩‍⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
    Poliklinika BetaPlus
    1.AIH 7/2019. Beta 0
    2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
    3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
    4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
    1🐧

23. Prosinac 2019. 09:21

Jutro cure. Onima koje imaju preglede, želim svu sreću. Javljate nam divne vijesti.
    Ja sam ovaj vikend imala svadbu u subotu (manja obiteljska ali isto smo do 4 ostali), a u nedjelju smo išli do Graza, isto se vratili jako kasno. Tako da sam danas skroz neispavana, a morala sam se dignuti zbog maloga, da ga odvedem u vrtić. Pregled mi ej za 10 dana, nadam se da će brzo doći taj 2.1. Tješi me da je ovo vrijeme sada kada stalno nešto radimo i svugdje idemo pa će brže proći.
    Jutros sam puknula patent na jednim hlačama. Prije mjesec dana sam ih normlano obukla, a danas idem, i nema šanse preko bokova. Znači krenulo mi je debljanje i to u ogama prvo.
    Cure, koje ste nam se pridružile, dobro nam došle. 

Bezzo1991
    23. Prosinac 2019. 09:32

Jutro, evo me s pregleda. Sve je u redu, beba prekrizila noge pa se ne zna jel decko ili su prstici. 😂 Danas mi je raden abdominalni uzv i bilo mi je pomalo neugodan i bolan, svaki pritisak sam bas jako osjetila i onako vrućinu. Sad nakon pregleda osjećam još nekako malo tupastu bol. Je li to još nekom tako? I rekla sam joj da ne bih svaki put uzv radila, ovo mi je već 4. U 13 tt i barem bi svaki drugi put radila da smanjim malo...

Ely
    23. Prosinac 2019. 09:41

Jutro cure, ja baš budem slabo aktivna vikendima. Jurcam na sve strane. 
    Što se tiče slikanja zuba, netko je spominjao, meni je moja doktorica napisala da smijem raditi Rtg snimak zuba. Tako da mislim da nije problem slikanje zuba jednom ako je neophodno.

• anav05
    23. Prosinac 2019. 09:48

Cure,sretno svima danas :-)
    Meni je ludnica na poslu pa citam kako vas ulovim.
    Jedva cekam Bozic i tih par dana za odmor...

Trancie
    23. Prosinac 2019. 09:49

Ely

Jutro cure, ja baš budem slabo aktivna vikendima. Jurcam na sve strane.
    Što se tiče slikanja zuba, netko je spominjao, meni je moja doktorica napisala da smijem raditi Rtg snimak zuba. Tako da mislim da nije problem slikanje zuba jednom ako je neophodno.

A znam da me zubarica uvijek pita jesam li trudna prije slikavanja... a evo vidjet ću po novoj godini otići; jer su sad svi spojili...  bar da prođe ovih 12 tjedana pa onda to probati riješit

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.