LJETNE BEBE 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mimoza
    22. Prosinac 2019. 21:07

Alisa naravno da mozes opet vaditi krv, nema tu nekog pravila za par epruveta dnevno. To su ti testovi za hepatitis B,C i sifilis. 
    Vrapcic bas mi je drago zbog tebe, nadam se da su zauvijek nestale i da ces sada uzivati u ovom blazenom stanju 😊
    Mana ja se ne farbam, stavljam pramenove i planiram uskoro raditi, ne vidim razlog zasto ne bih. Moja doktorica nema nista protiv bojenja kose, niti sredjivanja i geliranja noktiju, tako da ja to prakticiram 😁

• anav05
    22. Prosinac 2019. 21:14

Mana_Mare

anav05

Mana_Mare

Pozdrav cure. Imala bi jedno pitanje. 19.12 sam pravila dva testa za trudnocu oba pozitivna. Prvi pregled imam 14.1. e sad moje pitanje je mozda malo glupo, ali sad bi mi vec nekako bilo vrijeme za ponovno farbanje kose, pa sad neznam jeli to bas puno opasno obzirom na novonastalu situaciju. Citala sam da se ni inace ne preporucuje farbanje jer su to kemikalije koje su stetne sto za kozu sto za udisat itd. Pa me zanimaju vasa misljenja. Hvala Vam!

Ja sam se bojala da nisam znala da sam trudna…tjedan dana prije nego sam saznala.
    I sad sam se bojala 2ipo mjeseca nakon, 13.tjedan.
    S bebicom je sve ok.
    Vjerujem da nisu te boje kao prije…

Koristis li istu boju kao i uvijek ili si uzimala te neke bez amonijaka

Bojam se kod frizera, uvijek istom bojom...

Rose1
    22. Prosinac 2019. 22:06

Vrapcic123

Flowers i Mana dobro nam došle! Želim vam objema urednu trudnoću do kraja!
    Curke ja se neću hvaliti no danas sam ok (iako se bojim hvaliti jer mi odmah krene mučnina 🙄), nisam povraćala, mučnine minimalne. Jao kako je lijepo kad se čovjek dobro osjeća, milina! Čak sam ispekla čokoladne keksiće i keksiće sa bademom i kokosom. Također već pojela par ovih čokoladnih… Nadam se da ću sutra biti ok da nastavim sutra ovim tempom…
    Kako ste mi vi?

Drago mi je da si dobro i drzim fige da ce tako i ostati

💙

Rose1
    22. Prosinac 2019. 22:08

Mana_Mare ja se planiram farbati iza Nove kod frizera

💙

Rose1
    22. Prosinac 2019. 22:22

Mene su ti sise samo boljele odmah, a mucnine od9tj, ali blage

💙

Vrapčić123
    22. Prosinac 2019. 22:24

Mimoza i Rose1 hvala na lijepim željama! Nadam se da će se doista primiriti...
    Što se farbanja tiče, ja imam baleyase tako da ne moram o izrastu misliti, ionako mi je na pol glave 😂
    Samo ću na šišanje u siječnju ☺️

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

Zaraa
    22. Prosinac 2019. 22:46

Curke, ja se nikako javit danas, kako ste?
    Ja onakoooo. Taman kad san se opustila da je sve super, danas se ispovracam ajme... ali dobro necu se stalno zalit.
    Sutra mi je pregled, lagano me panika vata. 
    Em jeli sve uredu, em ocu li dobit zeleno svjetlo za skitanje... pa kuca li srce... uh, nervoza na najjace. 

💞girl💞

Vrapčić123
    22. Prosinac 2019. 22:51

Zaraa sretno na pregledu sutra i naravno ostalim curama koje imaju sutra preglede! 

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

Mirtasiric1
    22. Prosinac 2019. 23:11

Sretno svim curama koje sutra imaju pregled 😉,

Alisanazemlji
    22. Prosinac 2019. 23:23

TiKi92

Alisanazemlji

Cure, u četvrtak sam vadila krv za nify i kombinirani, a sutra ujutro bih trebala ići u petrovu 3 na još jedno vađenje. Je li prošlo premalo dana od zadnjeg vađenja?
    I da, trebala bih odrediti KG, RH-faktor, HBS-Ag, anti-HCV, anti TPHA i COOMBS TEST.
    Znam što su krvna grupa i RH, ali nisam sigurna za ostalo.
    Znate li vi?

To su ti markeri za hepatitis i sifilis, a coombsov test je test senzibilizacije. To je rutina, svi to vadimo, ja sam doduse vadila samo IAT jer sam imala ostalo zbog postupka.

Tiki, hvala ti, primljeno na znanje 😘

Curka je ❤

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.