LJETNE BEBE 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Zaraa
    21. Prosinac 2019. 20:46

Pribacit cu i ja onda za malo kasnije. Danas sam ga samo da mi produ grcici i mogu rec da me danas nista nije zabolilo, sad jel vec djelova magneziji, ili je psiha cudo, vidit cemo.
    Bebac  ajme stomcica, bas lipi okruglasti.❤
    Polly ajme, nevjerojatno mi je da vec tako izgleda, tako nekako i moja bebica izgleda samo meni to ne ide u glavu 😍😍😍😍😍 mrvica mala slatka ❤❤❤🙏🙏🙏😍😍😍😍

💞girl💞

Ivcy1306
    21. Prosinac 2019. 20:52

Vecer curke! 
    Tocka, drago mi je da je sve u redu, bolje da si otisla za svoj mir! A za muza, ma onda ga ignoriraj i samo mu pripremi kantu, krpu, deterdzente i nek riba podove😂😁 
    Evo i moje bebice od neki  dan: https://ibb.co/bHZVkCG 
    Ja sam mislila da umisljam, ali evo vec par noci za redom osjetim dolje nisko kao da mi baloncici pucketaju, najprije sam mislila da su crijeva ali kad sam vidila slicicu sa uzv, pa zar je moguce da vec osjetim bebicu? 
    Malog sam osjetila sa nepunih 17tjedana. 

Tocka_tockica
    21. Prosinac 2019. 20:54

Haha cure bas te me nasmija s komentarima za muza.. i da bome bude i ribal podove i usisaval i ribal kupaone😂😂

👧🩷 2017.
    👦💙2020.

Dora4
    21. Prosinac 2019. 21:41

Ivcy moguce da je osjetis, bas se Tiki javila jucer da osjeti, a onda je negdje 15+3/6 
    Laku noc curke, bas sam umorna danas, premorilo me stalno zderuckanje..bojim se da je krenulo ono cega sam se bojala  moj neobuzdani apetit  

Lavica27
    21. Prosinac 2019. 21:54

Ivcy nisam ti jos prekjucer odg... al nisam znala ovo za Herminu, to mi je bas bzv :O Al sam čula da je ok zenska... a Stajcer je strucnjak al iz njega sve moras izvlačit,nije da ti nece rec nego ga treba "pogurat",neznam kako drukcije to reci. Ugl luda sam na to🙈
    Ato se tice pokreta,s prvom sam sa 16+4 osjetila a sad u drugoj sa cca 12tt to orvo pucketanje,ceskanje i da to je to :)

mimoza
    21. Prosinac 2019. 22:14

Zaraa ja sam pila mg direkt svaki dan i spomenula to ginekologici i ona mi je rekla da ga prestanem koristiti, da nema potrebe za tim, jedino ako imam grceve da ga popijem. Tako da ga ja vec mjesec dana nisam pila.
    Polly divna slicica i divna bebica, sve je bas realno i minijaturno 😍

Polly
    21. Prosinac 2019. 22:18

Jako jako realno mi je tek kad vidim tu sličicu s 3D uzv, gledam ju s toliko ljubavi da mi suze krenu na oči i mislim si pa kolika će to tek ljubav biti kad se stvarno upoznamo?! Jedva čekam osjetiti tu majčinsku ljubav, mislim da ću ga/ju po cijele dane samo gledati i plakati od sreće ❤️❤️

yvette
    22. Prosinac 2019. 00:50

Mrvicak nemam mucnina od Elebaby samo mi se cini da mi pojacava glad pa pijem navecer.
    Zuza cestitam na malom deckicu 💙
    Zara mene stalno boli kao da cu procuriti, vise sam i  navikla.

Ja za Bozic nisam radila kolace kad cemo najmanje biti kuci. Moj muz nije slatkoljubac pa bi sve morala sama pojesti 🤐 Svemu cu odoliti, ali ubit ce me francuska. Bojim se da cu natuci jos 3,4 kg do iduceg pregleda za 4 tj.
    Netko je pitao za kile, ja sam na +3. Vidim da sam dobila u nogama, jedva cekam da trbuh naraste i bude opticka varka pa da mi svi kazu: otislo je samo u trbuh. 😂
    Ja tkd.planiram na ljeto na plazu, ali ovo ce mi biti prvorodenac pa ne znam sto s bebom starom 2 mjeseca. Planiram ici u prirodnu hladovinu i ne bih ga vadila iz kolica na kojima bi bila mrezica radi kukaca. Stvarno bude dosta pcela i komaraca gdje su borovi. Bojim se uboda. Samo ne znam hoce li mu biti vruce ili dosadno u kolicima. 🤔 I jos me zanima od iskusnijih mama, kako dojite na plazi, ako se budem kupala bit cu od soli. Ima na plazi tus, ali tesko da cu grudi dobro isprati dok su u kupacem kostimu. Jeli to bebi smeta? 

Dora4
    22. Prosinac 2019. 06:56

Jutro mamice!! 
    Ja se nocas napokon pristojno naspavala, do nekih pola 6, sa pokojim dizanjem, al sam odmorna  prerano mi je krenut rondat po kuci, ne zelim ni muza probudit sa svjetlom ako uzmem nesto citat u krevetu...raste mi uzbudjenje oko Bozica i toga sto cemo rec obitelji i prijateljima za bebice  
    Kako ste mi vi, jeste se naspavale? Zelim vam miran i lijep dan ♡

• Bebac24
    22. Prosinac 2019. 08:12

Jutro  zene ☺️ hvala za busu 🙈❤️
    Ajme koje slatke slikice beba 🥰🥰
    Mi sinoc isli poslusati prijatelja u limenoj i zaglavili do pola noci na kraju. Ja sam mislila da ce mi trbuh eksplodirati, em od jela em od sveg ostalog. Al evo dobro sam sad. 
    Yvette ja sam redovno dojila malog na plazi, njemu ni sol i ni papar i vegeta nikad nisu smetali u kasnijoj dobi kad smo pokusali maknut cicu , morska mu je bila taman 😂😂
    Ma ja sam samo sa obicnom vodom prosla malo prije nego sam ga stavila i tjt. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.