LJETNE BEBE 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    22. Prosinac 2019. 16:27

Pozdrav svima, nova sam ovdje! Prva trudnoca, termin bi po mojem izračunu od zadnje M trebao biti 16.8, a 02.01 cemo vidjeti sta kaze gin.
    Imam pitanje za sve mame i buduce mame, imam jake bolove u predjelu jajnika identicne menstrualnim. Ponekad su jaci, ponekad slabiji, budu par dana pa prestanu, ali danas dok pljusti kisa evo cijeli dan ne prestaje, a ja cijelo vrijeme letim na wc da ne bih slucajno ugledala krv nedaj Boze.. molim za savjete i iskustva od preplasene buduce mame 😊

22. Prosinac 2019. 16:28

Drugih tegoba nemam, osim nabreklih i bolnih grudi.. kad je M izostala, znala sam imati jaka probadanja koja traju par sec, za to mi je med.sestra rekla da je radi namjestanja zametka, a ovo me sad malo brine jer traje od jutra..

22. Prosinac 2019. 16:33

mimoza

Mrvicakkod mene se desava da cujem bas bas jako lupanje srca i odjednom se izgubi, kao da skroz tiho u daljini cujem nesto. Beba se non stop vrti, ode malo dalje pa se vrati, ja ponekad malo prtisnem po trbuhu prstima i vrate se jaki otkucaji. Ako je beba mirna budu mi 130 otkucaji, a kad se tako vrti i bjezi budu po 160.

Evo cure moje nasla sam. Ja uopće ne palim zvuk. Samo gledam brojke. Zvuk uoalila kada mi se ekran promijeni iz narančastog u zeleni. Našla sam napokon u 1 sec 163, pa se par sekundi držalo na 132. Nadam se da je to sada to. Sada sam mirnija. Uglavnom beba više nije s desne, sada je s lijeve strane 

Dora4
    22. Prosinac 2019. 16:43

Jao bas mi je drago mrvičak i sad se lijepo opusti!!  
    Flowers dobrodosla, vecina ovdje ima neke bolove, ja evo i u 14.-om tjednu znam imat te bolove kao pred mengu, s vremenom ces se opustit i neces se bojat svakog odlaska na wc! 2.1.ce brzo, bit ce sve dobro, probaj se opustit..u slucaju bas jakih bolova uzmi si normabel 2mg za opustanje, a u slucaju nekog smeckarenja/blagig krvarenja mozda da nazoves ginica da ti pusti u ljekarnu recept za utrogestan ili duphaston, to je sve progesteron, zastitnik trudnoce 
    Alisa javljaj dojmove, jesu uzbudjeni, jel im to prvo unuce? 

🌼TiKi🌼
    22. Prosinac 2019. 16:45

Flowers dobrodosla! Normalni su ti mensteualni bolovi na pocetku, bit ce jos svakakvih kako trudnoca bude odmicala, ali sve sto nisu jaki grcevi praceni smeđim iscjetkom ili krvarenjem je normalno. Meni su svi ostali simptomi poceli tamo iza sestog tjedna pa i bolne grudi, prije toga sam imala samo te blage bolove slicne menstrualnim. 
    Mrvičak eto ga! Bebac se malo sakrio, mozda je i spavao. Bitno da si ga ti nasla i smirila se ❤️

👨‍🔧 '91., bez dijagnoze
    👩‍⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
    Poliklinika BetaPlus
    1.AIH 7/2019. Beta 0
    2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
    3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
    4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
    1🐧

Dora4
    22. Prosinac 2019. 16:46

Tocka tockica, si nam ti dobro od sinoc? Znam da je sve okej jer si bila na hitnoj, ali nista te ne boli? /osim glasnica od prigovaranja muzu danas ?/ 

22. Prosinac 2019. 17:39

TiKi92

Flowers dobrodosla! Normalni su ti mensteualni bolovi na pocetku, bit ce jos svakakvih kako trudnoca bude odmicala, ali sve sto nisu jaki grcevi praceni smeđim iscjetkom ili krvarenjem je normalno. Meni su svi ostali simptomi poceli tamo iza sestog tjedna pa i bolne grudi, prije toga sam imala samo te blage bolove slicne menstrualnim.
    Mrvičak eto ga! Bebac se malo sakrio, mozda je i spavao. Bitno da si ga ti nasla i smirila se ❤️

Već nas ovako mali zezaju 😂🤦‍♀️

22. Prosinac 2019. 17:47

Mana_Mare

Pozdrav cure. Imala bi jedno pitanje. 19.12 sam pravila dva testa za trudnocu oba pozitivna. Prvi pregled imam 14.1. e sad moje pitanje je mozda malo glupo, ali sad bi mi vec nekako bilo vrijeme za ponovno farbanje kose, pa sad neznam jeli to bas puno opasno obzirom na novonastalu situaciju. Citala sam da se ni inace ne preporucuje farbanje jer su to kemikalije koje su stetne sto za kozu sto za udisat itd. Pa me zanimaju vasa misljenja. Hvala Vam!

Ja sam se u prvoj trudnoći bojala, a sada ću ipak pričekati još dva tjedna. Sama odluči. 

• Bebac24
    22. Prosinac 2019. 18:09

Mrvicak i ja sam se jucer borila dok sam nasla, i stalo mi je bilo oko 117-113 tek na sekundu sam ulovila 124. Ali sam znala da i ovih 117 je bebino. Toliko je ludirao da nije stiglo ni izmjeriti. Dali ti cujes kad beba ludira? Mozda da ukljucujes zvuk. Meni je neke pute dovoljno da cujem koliko se mrda pa se ni ne zamaram otkucajima

Dora4
    22. Prosinac 2019. 18:12

Mana dobrodosla!
    Ja osobno bih cekala i evo odrekla sam se i pramenova zasad i bilo kakvog cackanja nepotrebnog..ali nemam ni sijede ni nista, stavim pramenove doslovno 1x godisnje, vise iz đira nego potrebe...
    Ne znam koliko ti je kriticno i jel bas bojas cijelu glavu, ono uz tjeme ili stavljas pramenove koji ipak nisu direktno na kozi..i imas onih posebnib boja za kosu (kao i za nokte) koji ne sadrze bas te opasne kemikalije pa mozda da to istrazis i probas s tim ako ti se zuri ofarbat se 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.