Dobro jutro svima!
Ne znam kako podnosite ovo ludo vrijeme, no mene probudila glavobolja. Dugo sam si masirala glavi i evo duže ležim u krevetu i evo kao da je bolje. Al vrijeme doista nije normalno!?
Bezzo1991 drago mi je da je sve ok. Mene osobno nije baš bolio abdomenalni uzv, no svakako sam osjetila pritisak, mislim da sada kada su nam bebe manje moraju malo stisnuti kako bi došli do njih...
Mrvičak obzirom da si potrgala patent, sada si zaista prava trudnica! 😁 Uživaj i naravno kupi si neke udobne hlače / tajice trudničke da možeš opušteno... ❤️💙
Trancie sretno sa zubom, neka prođe što bezbolnije!
https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png
Dobro jutro svima!
Ne znam kako podnosite ovo ludo vrijeme, no mene probudila glavobolja. Dugo sam si masirala glavi i evo duže ležim u krevetu i evo kao da je bolje. Al vrijeme doista nije normalno!?
Bezzo1991 drago mi je da je sve ok. Mene osobno nije baš bolio abdomenalni uzv, no svakako sam osjetila pritisak, mislim da sada kada su nam bebe manje moraju malo stisnuti kako bi došli do njih…
Mrvičak obzirom da si potrgala patent, sada si zaista prava trudnica! 😁 Uživaj i naravno kupi si neke udobne hlače / tajice trudničke da možeš opušteno… ❤️💙
Imam dvoje skinny elastične i u njih stanem bez ikakvih problema, a te su mum fit i jbg nemaju elastina i jutros sam ih lijepo sredila. Hahha
Mana, simptomi će doći ne brini, a možda i neće (ja ih u prvoj trudnoći nisam imala).
Kako se te bebe skrivaju, ne daju nam gušta. Baš me zanima hoću li ja saznati spol ubrzo. Jedva čekam 🎉
Cure kod mene opet smeđi iscjedak, nista preobilno, nista me ne boli, ali... krevet, utrici opet 3x2. Mozda od naprezanja zbog kaslja, vise nemam pojma...
👨🔧 '91., bez dijagnoze
👩⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
Poliklinika BetaPlus
1.AIH 7/2019. Beta 0
2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
1🐧
Cure kod mene opet smeđi iscjedak, nista preobilno, nista me ne boli, ali… krevet, utrici opet 3x2. Mozda od naprezanja zbog kaslja, vise nemam pojma…
jesi to opet bila na pregledu pa ti pojačali dozu ili je to ono od nekidan?
Ma zvala sam ju telefonski, bila sam na 3x2 onda kad sam prokrvarila pa mi je rekla da smanjim za tri dana na 3x1, tak sam pila tjedan dana i sad evo opet pa mi je rekla da opet par dana pijem 3x2. Kad stane da vratim na 3x1 i da se vidimo 13.01.
👨🔧 '91., bez dijagnoze
👩⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
Poliklinika BetaPlus
1.AIH 7/2019. Beta 0
2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
1🐧
Dobro jutro svima!
Bezzo1991 drago mi je da je sve ok. Mene osobno nije baš bolio abdomenalni uzv, no svakako sam osjetila pritisak, mislim da sada kada su nam bebe manje moraju malo stisnuti kako bi došli do njih…
Mrvičak obzirom da si potrgala patent, sada si zaista prava trudnica! 😁 Uživaj i naravno kupi si neke udobne hlače / tajice trudničke da možeš opušteno… ❤️💙
Imam dvoje skinny elastične i u njih stanem bez ikakvih problema, a te su mum fit i jbg nemaju elastina i jutros sam ih lijepo sredila. Hahha
Mana, simptomi će doći ne brini, a možda i neće (ja ih u prvoj trudnoći nisam imala).
Kako se te bebe skrivaju, ne daju nam gušta. Baš me zanima hoću li ja saznati spol ubrzo. Jedva čekam 🎉
Da znam da ce simptomi doci, ali eto jutros mi je bas bilo nekako cudno, kao i da sam mucninu neku imala, skoro pa zanemarivo, ali eto opet mi ne da mira, pa se mislim moze li bas tako rano krenut neki simptomi🤔
Naravno da može. Ne brini
v
Dobro jutro svima!
Da znam da ce simptomi doci, ali eto jutros mi je bas bilo nekako cudno, kao i da sam mucninu neku imala, skoro pa zanemarivo, ali eto opet mi ne da mira, pa se mislim moze li bas tako rano krenut neki simptomi🤔
Naravno da može. Ne brini
Ajde da barem ove blagdane prodem bez tih tegoba, pa posli kako bude.
Zapravo mi je napetije doekat taj prvi pregled, stvarno me zanima sto ce tamo bit, a do tad jos 3 tjedna imam 🙈🙈🙈
Vjeruj da će to tako brzo proći iako misliš da ima cijela vječnost. Bolje kasnije, nego da ništa ne vidi pa da se bojiš je li sve ok.
Cure dosao mi je nalaz TORCH testa, stoji mi da mi je CMV igG pozitivan i Rubeola takodjer. Panika me je uhvatila, kakvi su vama rezultati bili, znate li sto o tome_
Nocas se nisam nikako naspavala, nikako se namjestit, dolje stalno neki bolovi, premjestanja, cuda…a sad bi morala ic krv vadit u petrovu 3, do ginica po doznake, do hzzoa, ma jooojAlisa, mozda se i sretnemo, ali ti si vjerovatno vrijedna i vec sjedis ili na putu do tamo ili tamo..ja si sve mislim da odem oko 10h, guzve za trudnice ionako nema….
Dora, kad si bila? 😁
Ja sam došla oko 7.45h...
Bila je gužva, ali sam relativno brzo došla na red 😊
Curka je ❤
Sortiraj odgovore
Najstariji