Jutro curke! Ja sam se lijepo naspavala. 💖
Ivcy moguće da se bebica javlja ❤️💙 Baš simpatično, jedva čekam i ja to osjetiti. 😍
Polly sličica je prekrasna ☺️
Što se tiče mora i bebe, ne znam hoću li biti toliko hrabra i ići na more prve godine obzirom da će beba biti mala tada, mislim da ste vi mamice koje imate već dječicu hrabrije malo od nas koje ćemo biti prvorodilje (u mom slučaju starija prvorodilja 😂).
Nadam se da će nam svima blagdani proći bez ikavih šokova i da ćemo se sve uspjeti lijepo opustiti ❤️💙
https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png
Jutro cure,ja sam onako spavala.... Budim se po noci sto za WC ,sto maloj , inače nemam nekih smetnji da mi se ne ide na WC ne bi ni znala da sam trudna,sto me nekad i uplasi... mi živimo na moru ali ove godine mislim mista od toga
Cure, bas sam sretna da sam tu s vama.
Meni je termin kraj lipnja, zivimo u Zg, inace smo oboje s mora.
Kad sam rekla da bi u kolovozu s bebicom na more, svi se zivi oko mene cude da di cu s tako nalom bebom.
Nekako gledam, pa bolje da smo doli, u hladu na lipom morskom zraku nego u stanu pod klimom.
Sretna sam sto vas ima jos da tako ramisljate, smirile ste me skroz :-)
:) samo da s bebama sve bude okej ja svakako planiram na more! Imam prijateljicu koja je isla s bebicom od 2 tjedna, znam da su mene moji vukli isto s par mjeseci...mislim da je jos lakse ako imas negdje nesto svoje pa se tamo vec osjecas domace, ugodno, pozitivno, znas di je hitna, di je sto, straha sam se nauzivala za 3 zivota i iskreno se zelim opustit i ne bit stalno napeta i kad rodim, tako da ako bebe budu dobro, planiram normalan zivot i na moru sam uvijek opustenija i sve mi je nekako lakse pa se nadam da ce i taj psiholoski moment odigrat svoje
Zalila sam se zbog vremena jer je hlado pa jako toplo, a sad pak kisa ne prestaje..aaaaaa kad cemo po bor ako ne prestane
Ja isto planiram sa nekih bebinih mjesec dana ići kod bake na more. Ima hlada.
Ja sam žene baš super, osim što sam pospana, al možda je do vremena.
Jutro cure, nisam bas pratila sve, ali nisam primijetila da se ena javila. Neki dan je napisala da je zavrsila u bolnici zbog urinarne infekcije i od tad nista vise 🤨
Jutro cure, nisam bas pratila sve, ali nisam primijetila da se ena javila. Neki dan je napisala da je zavrsila u bolnici zbog urinarne infekcije i od tad nista vise 🤨
Jutro cure, mimoza imas pravo. Ni ja nisam vidjela njen post nikako vec par dana. Nadam se da ce se javit i da je dobro🤔
Ostale curke kako ste spavale? Eto ja se tek sad probudila, sinoc mali u temoeraturi od 3-6 smo budni bili, pa na wc pa ovo pa ono i eto osjecam se ko slomljena.
I dalje mucnine drze, nekako sam si sva nikakva! Jos ova kisurina pada vec par dana, bas bezveze. Uf
Pozdrav cure, evo mene nakon duuugo, jako ste puno pisale, ne mogu sve čitat sad, nadam se da ste sve dobro i da nitko više nije otpao iz grupe. Mene je zadnjih 10ak dana glavobolja ubijala, mučnine, povraćanje životinjski ono, toliko da ne bi stigla do wca nego sve po dnevnoj, kuhinji užas. Onda sam se odlučila malo opustit i ne čitat ništa i brigu malo pospremit u ladicu. Mami sam na kraju rekla za trudnoću jer nisam mogla skrivat više od nje, a i pao mi je kamen sa srca otkad sam nekom rekla još. Sutra mi je pregledić, nadam se da je sve ok i onda za Božić govorim ostatku obitelji i užim prijateljima, za druge me nije ni briga, saznat će od "sela".
Ja sam u strahu. Ne mogu naći otkucaje bebe nikako. Nikad mi se ovo nije dogodilo. Pronslszikasam ih i jako rano, a danas nikako 😕
Mrvicak prvo se smiri, a onda polako. Mozda je bebica nemirna, okrenula se leđima, nemoj odmah misliti lose. Lezi ravno i probaj između simfize i pupka na pola puta par cm prema lijevo, ne previse. Meni je dosao taj baby doppler sa 12tt i nekad mi je trebalo bas dugo da nađem otkucaje. Jos su bebice male. Samo misli pozitivno. ❤️
👨🔧 '91., bez dijagnoze
👩⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
Poliklinika BetaPlus
1.AIH 7/2019. Beta 0
2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
1🐧
Sortiraj odgovore
Najstariji