LJETNE BEBE 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    martina29
    19. Prosinac 2019. 15:09

Alisanazemlji

martina29

Leonie90

Jel me možete podsjetiti za vađenje krvne grupe i RH faktora u Ptrovoj 3..
    Znam da ste pisale nedavno, i ostalo mi je u glavi da se može doći do 10, a prije vađenja moram neke papire popuniti..

Još mi recite za parking- nigdje okolo nema mjesta za parkiranje? Sestra od gin. mi je rekla da ne idem autom, ali najzgodnije mi je autom, pa valjda mogu negdje stati dalje, ne moram tik uz zavod

Prije cekaone imas ko mali automat sa listićima i imas posebno gumbić za trudnice,,ispunis papir sa osnovnim podacima i cekas svoj broj na ekranu .. dosta brzo ide,ja nisam čekala ni 5 min ali gledaj doći ranije ali ne prerano jer većina ljudi dođe full rano,zdravstvena i trudnička knjižica ti trebaju i uputnica,za tj dana su mi bili gotovi nalazi . :)
    Martina, je li trudnička knjižica obavezna ili?
    Ja je nemam. Trudnoću vodim kod privatnice, a socijalni ginekolog mi izdaje uputnice…
    Sljedeći tjedan bih isto trebala ići u petrovu..

Ne znam tocno jeli obavezna ali ako ju nemas ponesi onda sve papire od privatnika,za svaki slucaj 

Lordy
    19. Prosinac 2019. 15:14

Evo i mene, danas obavila kombinirani, cekala 3 sata za pregled od 10 min.Sva sreca da danas nisam povracala i da mi nije bilo muka.Inace zadnji tjedan dana ima dana kad sam super, a nekad katastrofa.
    Mrvicak ako sam dobro zapamtila Dandy je isla u Nizozemsku.

URL = https: //lilypie.com]

19. Prosinac 2019. 15:16

Lordy

Evo i mene, danas obavila kombinirani, cekala 3 sata za pregled od 10 min.Sva sreca da danas nisam povracala i da mi nije bilo muka.Inace zadnji tjedan dana ima dana kad sam super, a nekad katastrofa.
    Mrvicakako sam dobro zapamtila Dandy je isla u Nizozemsku.

Tako je, bravoo!!! Zar samo 10 min. Frendicu u St je 25 min pregledavao. 

Lordy
    19. Prosinac 2019. 15:23

I ja bila u St, doktor je kasnio 2 sata, mozda je zbog toga ubrzao.Radila ultrazvuk preko trbuha, pokazala kako srce kuca, napravila mjere i dala mi 4 slike i to je to.Bilo mi neugodno pitati jel mozda vidi spol, kad je bitno da nema sindroma.

URL = https: //lilypie.com]

Zaraa
    19. Prosinac 2019. 15:42

Cure hvala na ricima potpore jucer, trudnoca je bas DRUGO STANJE.
    Evo maloprin su nam javili da je umro jedan rodak, iznenada, bas me to sokiralo kad sam cula, cila san uznemirana. Jeli to moze nastetit bebi? 
    Nastojin se smirit, prilegla san i stavila utrogestan, jos cilo jutro osjecala neku napetost u stomaku i sad to cula, nekao me prisiklo bas, nadan se da nije nista... cekan ponediljak i pregled ajme 😖😖😖
    Razmisljan da popijen normabel da se smirin malo.

💞girl💞

Zaraa
    19. Prosinac 2019. 15:43

Lordy kad si bila u st? Ja tocno prije tjedan dana, prosli xet. Isto cekala 2 sata, a pregled mi je traja skoro 20 minuta, bas ne super doktorica bila. Dr benzon.

💞girl💞

19. Prosinac 2019. 15:47

Lordy

I ja bila u St, doktor je kasnio 2 sata, mozda je zbog toga ubrzao.Radila ultrazvuk preko trbuha, pokazala kako srce kuca, napravila mjere i dala mi 4 slike i to je to.Bilo mi neugodno pitati jel mozda vidi spol, kad je bitno da nema sindroma.

Kaže mi ona da ju je pregledao predstojnik klinike. Nije mi rekla ime 

Rose1
    19. Prosinac 2019. 15:49

Zaraa

Cure hvala na ricima potpore jucer, trudnoca je bas DRUGO STANJE.
    Evo maloprin su nam javili da je umro jedan rodak, iznenada, bas me to sokiralo kad sam cula, cila san uznemirana. Jeli to moze nastetit bebi?
    Nastojin se smirit, prilegla san i stavila utrogestan, jos cilo jutro osjecala neku napetost u stomaku i sad to cula, nekao me prisiklo bas, nadan se da nije nista… cekan ponediljak i pregled ajme 😖😖😖
    Razmisljan da popijen normabel da se smirin malo.

Nece nastetiti, svi smo ponekad tuzno, nervozni i pod stresom zbog necega, ali popij si normabel da se smiris

💙

Rose1
    19. Prosinac 2019. 15:50

I naravno, zao m je zbog rođaka☹ali probaj se smiritu

💙

Zaraa
    19. Prosinac 2019. 15:53

Rose hvala. Ma sad sam oke, vise mi je bio onaj prvotni sok, toga san se pripala oce li naskodit bebi. Nadam se da spava da je van događaja 🙏❤

💞girl💞

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.