LJETNE BEBE 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Dora4
    19. Prosinac 2019. 15:53

Lordy bravo, otisla je na put, zaboravila sam skroz, bas sam i ja za nju jucer pitala di je nestala..
    Alisa ne moras imat nuzno bas trudnicku knjizicu, neke je nemaju cijelu trudnocu, evo ja je nemam, skupljam nalaze u fascikl i bok!
    Zaraa moja sucut, nazalost i to su zivotne situacije koje se mogu dogodit i dok si trudna, naravno da si se uznemirila, nemoj panicarit, neces nista napravit bebici, normalno da te prodju sve emocije, ali imajuci u vidu da se ne smijes prenaprezat i da bi ti moglo biti jos teze, ja bi na tvom mjestu uzela normabel 2mg ili polovicu onoga od 5mg ako nemas ove male, da te ipak smiri ili barem primiri..
    Njega mozemo, ja sam znala kod jakih bolova od kojih bi se isto bas pocela uznemiravat uzet polovicu tog od 5mg er nemam mali od 2mg! Mozda da se ne izlazes bas odlasku na sprovod...Drzi se draga 

Dora4
    19. Prosinac 2019. 16:04

Mene ce dotuc ovo vrijeme, opet glavobolja..ima li jos koja da se ovako malo malo muci s glavinom?  danas nisam uzela lekadol,  imam osjecaj da cu sprzit jetru sa kolicinim(sakom) lijekova koje dnevno uzimam za T ..a i strah me da ne uzimam taj lekadol precesto..grozno

Lordy
    19. Prosinac 2019. 16:11

Zaraa danas, neznam koja je bila doktorica.Meni je samo okrenula ekran da pokaze kako srce kuca, onda ga je opet sebi okrenula i radila mjere i zapisivala.Nema veze, glavno da srce kuca i da mjere odgovaraju...bas sam usporedila sa proslom trudnocom prije 12+4 bili 55, a sad 12+0 isto 55, iako na slicici pise 11+5.Mene je sokiralo kako zene u 37+ ostavljaju u bolnici zbog povisenog secera, samo mi je proslo kroz glavu da me ne doceka takva sudbina jer ja zamisljam da cu 6 mjesec provest kupajuci se, a ne u bolnici.

URL = https: //lilypie.com]

• anav05
    19. Prosinac 2019. 16:13

Zaraa

Cure hvala na ricima potpore jucer, trudnoca je bas DRUGO STANJE.
    Evo maloprin su nam javili da je umro jedan rodak, iznenada, bas me to sokiralo kad sam cula, cila san uznemirana. Jeli to moze nastetit bebi?
    Nastojin se smirit, prilegla san i stavila utrogestan, jos cilo jutro osjecala neku napetost u stomaku i sad to cula, nekao me prisiklo bas, nadan se da nije nista… cekan ponediljak i pregled ajme 😖😖😖
    Razmisljan da popijen normabel da se smirin malo.

Moja sucut... :-(
    Popij, ako ces se bolje osjecati,jedan taj mali.
    Samo polako,bit ce sve ok...

• anav05
    19. Prosinac 2019. 16:15

Dora4

Mene ce dotuc ovo vrijeme, opet glavobolja..ima li jos koja da se ovako malo malo muci s glavinom?danas nisam uzela lekadol, imam osjecaj da cu sprzit jetru sa kolicinim(sakom) lijekova koje dnevno uzimam za T ..a i strah me da ne uzimam taj lekadol precesto..grozno

Imam ja, s migrenama jos od prije trudnoce.. 
    Ne znam otkud si, ali ja u Zg vec danima sam koma.
    Popijem lekadol onaj od 500 cim osjetim naznake, tus i tamna prostorija, puno tekucine. Masaza glave mi jako pase...
    Probaj.

Lordy
    19. Prosinac 2019. 16:15

Zaraa kad mi je umrla baka rodakova zena nije dosla na sprovod jer je bila trudna.Navodno nije dobro da trudnice idu na sprovod.

URL = https: //lilypie.com]

Zaraa
    19. Prosinac 2019. 16:24

Hvala cure. 
    Popila sam od 2mg i ne planiram na sprovod, stvarno mi taj stres sad nije potreban...
    Zaj mi je,  stavit cu svoju bebicu na prvo misto.
    Lordy da, ja kad san bila prosli tj vidila sam da zene odma ostavljaju u dnevnu radi secera, a mozda i bilje, bolje sprijeciti nego lijeciti.
    Meni he bas suoer bila doktroica, prrgked je traja 20,25 min, bas je bila detaljna. Prvo san strahovala oce li cut srce pa kad je cula srce i rekla da sve izgleda odlicno onda sam pitala jel moguce vidit spol rekla je da je prerano.
    Sad kad znam da je sve oke sad me zanima spol heh.

💞girl💞

Zaraa
    19. Prosinac 2019. 16:25

Dora hladni oblog na oci, mene spasi....

💞girl💞

Dora4
    19. Prosinac 2019. 16:26

anav05

Dora4

Mene ce dotuc ovo vrijeme, opet glavobolja..ima li jos koja da se ovako malo malo muci s glavinom?danas nisam uzela lekadol, imam osjecaj da cu sprzit jetru sa kolicinim(sakom) lijekova koje dnevno uzimam za T ..a i strah me da ne uzimam taj lekadol precesto..grozno

Imam ja, s migrenama jos od prije trudnoce..
    Ne znam otkud si, ali ja u Zg vec danima sam koma.
    Popijem lekadol onaj od 500 cim osjetim naznake, tus i tamna prostorija, puno tekucine. Masaza glave mi jako pase…
    Probaj.

Ej draga, isto zg, ubit ce me ovih 20°C u prosincu, a nekidan 0, migrene sam imala prije T, ali evo u T ne, nadam se da ni necu jer onda obicno i povracam i bude mi bas jako jako lose i ne mogu doc k sebi po par dana..
    Ja isto uzimem od 500 ili 1000, al me strah jel precesto mozda..bar 1x tjedno me sastavi do kraja..e vidis jedino tus nisam probala, obicno me tako zvekne da ne mogu nista nego lezat..jel tebi stvarno pomogne tusiranje? 
    Ohladim ruke ili oblog pa stisnem uz sljepoocnice, ali to mi samo kratkotrajno pomogne..
    Hvala ti :*

Zaraa
    19. Prosinac 2019. 16:38

Meni odgovara bas na oci, ne sljepocnice. 
    I tamna prostorija, tisina, taj hladni oblog, spasi me. 
    Inace prije nikad nisan imala migrene al trudnoca je cudo, sve sam iskusila... 😊

💞girl💞

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.