Cure, hvala na dobrodoslici ☺️
Zasad me tjera samo jednom ili dvaput po noci na wc. Zaspim ko beba, onda me probudi odlazak na wc i nakon toga vise ne mogu zaspati.
Vidjet cu kako ce biti sad za vikend kad mi ne bude posao visio nad glavom. Mozda budem opustenija.
MojeSvea joj, bas mi je zao :( jel mozes ikako rastegnut nesto od dnevnog unosa pa da pojedes navecer vise?
Ne mogu jer imas za svaki obrok koliko cega smijes pojesti😕 a i navecer se sporije razgraduje secer pa bi moglo ujutro pokazati visi
Hvala🥰 moj savjet je da se prije pretraga malo pripazis i drzim🤞🏼da ce ti nalazi onda biti super
Dobro jutro cure!
Kako ste danas? Ja malo mirnija, doduse kad stavljam utrogestane jos uvijek mi je na prstu malo krvi pomjesank sa smeckastim iscjetkom. Valjda ce proci to, osjecam se ok. Samo mi vec ovaj dan i pol lezanja ide na zivce. Nisam navikla na to nikako.
Sretno na danasnjim pregledima i dobrodosle nove curke.
MojeSvea joj, bas mi je zao :( jel mozes ikako rastegnut nesto od dnevnog unosa pa da pojedes navecer vise?
Ne mogu jer imas za svaki obrok koliko cega smijes pojesti😕 a i navecer se sporije razgraduje secer pa bi moglo ujutro pokazati visi
Hvala🥰 moj savjet je da se prije pretraga malo pripazis i drzim🤞🏼da ce ti nalazi onda biti super
Uzas, sretno i hvala ti na savjetu!
Dobro jutro cure!
Kako ste danas? Ja malo mirnija, doduse kad stavljam utrogestane jos uvijek mi je na prstu malo krvi pomjesank sa smeckastim iscjetkom. Valjda ce proci to, osjecam se ok. Samo mi vec ovaj dan i pol lezanja ide na zivce. Nisam navikla na to nikako.
Draga, meni je i moj dr. prije nego sam prokrvarila naglasio ako hematom pukne da utrogestan nastavim PITI, a i tu noc na hitnoj mi je doktorica rekla uzimati oralno!
Mozda bolje da pijes nego da cackas dolje..meni se jos zna pojavit koja kap smedjega i nekad ujutro malo kao mljackavo bude, ostatak dana cisto
Dobro jutro cure!
Draga, meni je i moj dr. prije nego sam prokrvarila naglasio ako hematom pukne da utrogestan nastavim PITI, a i tu noc na hitnoj mi je doktorica rekla uzimati oralno!
Mozda bolje da pijes nego da cackas dolje..meni se jos zna pojavit koja kap smedjega i nekad ujutro malo kao mljackavo bude, ostatak dana cisto
A ja stvarno ne znam..
Moze li se hematom stvorit u bilo kojem trenu i kad pukne i ode da se ne vidi na uzv da je bio? Jer ja sam imala zadnji pregled u 11.mj kada je bilo sve ok, nisam imala nikakvih hematoma, nicega osim te ciste na lijevom jajniku, al ona je i danas prisutna.
Meni je rekao da stavljam vaginalno do iduce kontrole za koju me narucio tek 16.1., zar nebi s obzirom na to me trebalo cesce motrit ili isto misli sad ulazis u drugo tromjesecje pa izlazis iz kriznog razdoblja.
Bas sam zbunjena, mrzim to kad nis ne znam na kraju.
Dobro jutro cure!
A ja stvarno ne znam..
Moze li se hematom stvorit u bilo kojem trenu i kad pukne i ode da se ne vidi na uzv da je bio? Jer ja sam imala zadnji pregled u 11.mj kada je bilo sve ok, nisam imala nikakvih hematoma, nicega osim te ciste na lijevom jajniku, al ona je i danas prisutna.
Meni je rekao da stavljam vaginalno do iduce kontrole za koju me narucio tek 16.1., zar nebi s obzirom na to me trebalo cesce motrit ili isto misli sad ulazis u drugo tromjesecje pa izlazis iz kriznog razdoblja.
Može se to dogoditi. Frendica za koju sam tražila upute za kombinirani u Splitu je imala nedavno sličnu situaciju. Doktori na hitnom prijemu i njezina privatna ginekologinja su rekli isto, da je sigurno bio kakva hematom koji je nastao nakon pregleda, jer ga na pregledu nije bilo i da je on uzrokovao krvarenje. Nije joj naređeno strogo mirovanje ali dai su joj duphaston 3x2 do idućeg pregleda kada bi trebala biti već 15.tjedana trudna.
https://ibb.co/HqLJxzz
To je moj doppler. Sto se tice IR, meni je taj prvi OGTT bio uredan jer sam pila glucophage prije trudnoce i nisam jela ugljikohidrate. Nakon nalaza mi ga je ukinula jer mi je bilo muka od njega, ali ja sve jedem pa cemo vidjeti sad drugi. Sve me strah 🙄
👨🔧 '91., bez dijagnoze
👩⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
Poliklinika BetaPlus
1.AIH 7/2019. Beta 0
2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
1🐧
Evo me od endokrinologice, prezadovoljna je s ovim nizim secerom, cak ce mi smanjit dozu terapije..bas sam je pitala i za to sto znam pojest i cokolade i keksice i svasta, rekla je da ocito imam dobru mjeru i sto god da radim neka samo nastavim!! javim muzu, a on naravno Samo se nemoj povampirit sad oko Bozica i navalit na kolace ko da nema sutra hahahah
Mislim si ...a ne necu
Dobro jutro cure!
A ja stvarno ne znam..
Znam da si bila van sebe kad se sve izdogadjalo, al bas mi je prvi komentar bio da ti se vjerovatno napravio hematom koji je sad i otisao i zato ga nisu ulovili..
Trebas vise mirovat, ali evo meni je dr. na hitnoj rekla Gledajte, vama nitko ne moze garantirat da se nista nece dogodit, ali sad ste ipak u sigurnim tjednoma i po statistikama i svemu-sve bi trebalo biti u redu.
Cak mi je rekla da se ne prepadnem ako ponovno dodje do izljeva, da je i to uobicajeno.
Znam da ti je dugo sad cekat 16.1., ali posto si pisala da nemas neke extra bolove i da je krv stala i imas jedino jos malo kad stavljas utrogestan, mislim da se stvarno mozes opustit sto se brige tice, sve je u redu i bit ce i dalje!! ♡
Sortiraj odgovore
Najstariji