LJETNE BEBE 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Dora4
    16. Prosinac 2019. 16:40

Žuža

Dora a normalno se smije u trudnoci to koristiti? Svaki dan koristis ili prema potrebi?

Sok od sljiva nemoj duze od 3- 4 dana tako pise na bocici, mislim da je to zato sto se nesto sa sljivama dogadja u crijevima pa nije dobro duzi period. 
    Psyllium mozes svaki dan, stvarno! To mi je i dr. preporucio kad sam ga pitala jer je to skroz prirodno..s tim da meni se nakon par dana sredila probava pa sam prestala par dana i onda opet krenulo stekat jedan dan i odmah sam isla pojest porciju toga da ne bude zastoja...jer sam stvarno imala uzasne bolove, nisam vise znala sto bi od jada sama sa sobom..

Dora4
    16. Prosinac 2019. 16:40

Vrapcic123

Cure jel koja od vas misli zamrznuti krv iz pupkovine? Ili ste to već učinile sa prošlom djecom?

E ovo i mene i zanima 

• Leptir2019
    16. Prosinac 2019. 16:56

Vrapcic123

Cure jel koja od vas misli zamrznuti krv iz pupkovine? Ili ste to već učinile sa prošlom djecom?

Mene ovo isto zanima, ali ne znam baš nekog tko je radio, pa da imam neke pouzdane informacije.

Tocka_tockica
    16. Prosinac 2019. 17:09

Evo ja bi bila sretna da bar mogu i maticne stanice pohranit alu za sve nas koje smo iz manjih sredina je to lutrija. Htjela sam to napravit nakon prvog poroda, ali bas se potrefilo da sam rodila u nedjelju u 5 sati, a kolko  sam skuzila otpremu su imali tek u ponedjeljak popodne pa za to bilo prekasno. Ponovno planiram to napravit, al kao sto sam rekla kod nas to zavisi koji dan radjas, odnosno ako potrefis vikend onda nist od toga

👧🩷 2017.
    👦💙2020.

dana130
    16. Prosinac 2019. 17:22

yvette

dana130

yvettei ja sam danas išla po nalaze, meni su leukociti u urinu 5, a stanice pločastog epitela 2 (ref. 0-1), u četvrtak idem kod ginekologa pa ću vidjet što će reći. kad se već radila kompletna krva slika, i tsh mi je sad 3.96, bio je 4,60. ne znam da li terapija može počet djelovati nakon 5 dana.
    danas sam išla i po nalaz od krvne grupe, A+ sam,imam antigen m-, antitijela anti-m, indirektni antiglo.test poz, kaže doktorica da ništa za zabrinjavanje, provjerila da li mi je prva trudnoća, da li sam ikad primala krv, za 8 tjedana moram ići opet, ali i tatata djeteta, da se vidi da li mi tijelo samo proizvodi antitijela, koliko sam ju skužila, jer me uhvato neki strah, sestra mi nije dala nalaz već samo rekla da moram čekat doktoricu jer treba sa mnom porazgovarati, a meni odmah sve najgore naravno palo napamet, pa sam se jedva skulirala kad je rekla da nije ništa za zabrinjavanje, samo treba pratiti i htjela je čuti anamnezu.
    ispričavam se na previše teksta, ali morala sam s nekim podijeliti sve.
    eovynčestitke na curici

Sto ti je pisalo za bakterije u urinu, ja ih imam dosta 🤔 Ja sam isto trebala danas po nalaz krvne grupe, ali cu sutra. Danas sam se bas isplakala pa me glava zabolila i nisam u stanju pretrpiti jos kakav stres. Danas me na parkingu vozac zagradio i iako je bio kraj auta nije se htio maknuti, totalno bolesno i nelogicno ponasanje, morao dolaziti muz. Strah me te krvne grupe, ja sam RH- i imam spontani iza sebe, primila sam rhogam ali opet se bojim. Vec su mi dali dvije uputnice za 28 i 32 tt.

Za bakterije mi pise - nesto.
    Nemoj se brinuti zbog krvne grupe, mene je danas doktorica bas utjesila, ocito je vidjela da sam izbezumljena, rekla je da se sve moze rijesiti  kakva god situacija samo je bitno pratiti i kontrolirati. Nemoj se previse stresirati, neces nista s tim rijesiti. Pratit ce te, kontrolirati i bit ce sve okej ❤
    Dora ja idem za 8 tjedana. Muz mora sa mnom, on treba MN fenotip odraditi. Rekli su mi da samo meni treba uputnica, te on na temelju moje uputnice i nalaza vadi krv, ne treba posebno za njega uputnica.

Baby girl 💜

Dora4
    16. Prosinac 2019. 17:24

Citala sam o tome dosta prije i evo sad opet isla malo vidjet, ocito sam preskocila podatak koji mi je sad bitan..ne mogu to napravit jer je blizanacka trudnoca pa je posteljica manja nego kod jednoplodne..

Dora4
    16. Prosinac 2019. 17:27

Dana super, mome se digne kosa na glavi kad cuje da mora ic kod svoje opce prakse jer je kod nje uvijek kaos..ali tako su nas uputili u petrovoj, obavili smo vec, nikako da odemo po nalaz, skupit cu ga kad budem isla dat svoju krv na kontrolu 

Dora4
    16. Prosinac 2019. 17:39

Mrvičak nema frke, super sto imas volje vodit to sve uopce, hvala ti   mislim da nema potrebe jos obnavljat popis, manje vise smo sve u 12.mj, tek par cura ima termin za dalje, bit ce navala s novim datumima kad vecina odradi ove preglede oko nove godine..

dana130
    16. Prosinac 2019. 17:47

Dora mom je vise problem jer mora vaditi krv 🙈
    Ne podnosi taj dio najbolje, ali morat ce stisnut zube 😂

Baby girl 💜

• lina27
    16. Prosinac 2019. 17:53

Hmm zasto mene vec nije slala na to vađenje krvne grupe ? Morat cu ju pitat. 10 tj sam trudna danas bila radit anomal.scan i premala trudnoca jer mi ginekologica racunala po mengi ali ne po plodu a po mojoj pretpostavci plod je i bio manji za 2 tj nego sto je ona rekla ali eto.. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.